Victoria lui Crin….

Sâmbăta trecută am avut marea dezbatere spontană între Traian Băsescu şi Crin Antonescu. Până acum am vazut abordarea fiecărui candidat cu privire la dezbaterile electorale. Băsescu a refuzat orice dezbatere din start şi Geoană a încercat să lanseze ideea dezbaterilor neutre, dar a dat bir cu fugiţii când Băsescu i-a răspuns la provocare. Singurul care a rămas constant în atitudinea sa a fost Crin Antonescu. Crin Antonescu a spus în repetate rânduri că el acceptă o dezbatere cu oricare dintre contracandidaţi, oricând şi în orice condiţii. Acest angajament a fost respectat sâmbătă şi va fi respectat de fiecare dată când va apărea posibilitatea unei confruntări directe.

Disputa Antonescu – Basescu a marcat intrarea campaniei electorale in faza ei decisiva. După dezbaterea de sâmbătă se arată evidentă o singură concluzie : Crin Antonescu i-a învins şi pe Traian Băsescu şi pe Mircea Geoană.

În primul rând, absenţa lui Geoană de la confruntare l-a descalificat definitiv. Absenţa a fost dovada fricii de a se confrunta cu Crin Antonescu şi a lipsei sale de responsabilitate. Mircea Geoană nu avea niciun motiv să lipsească, însă orgoliul social democrat este binecunoscut. Şi Crin Antonescu avea un program electoral încărcat în cursul zilei de sâmbătă, la Iaşi şi la Vaslui, însă a găsit soluţii pentru a fi prezent la Cluj.

Adevăratul motiv al absenţei lui Geoană este că nu avea nimic de prezentat în faţa românilor. Toate promisiunile lui Geoană sunt angajamente electorale aberante şi minciuni cu care oamenii nu mai pot fi păcăliţi. Atitudinea sa din ultima perioadă este destul de concludentă. Mircea Geoană nu mai vrea nimic nou, ţine discursuri de campanie previzibile, nu vrea să sesizeze Curtea Constituţională deşi are acestă posibilitate, are o atitudine de conservare. Mircea Geoană este mulţumit cu ceea ce se petrece în România lui Băsescu şi propune o stare de “îngheţare”. Acesta este programul electoral pe care candidatul PSD îl propune.

În ceea ce îl priveşte pe Traian Băsescu, deznodământul de sâmbătă a fost evident. Băsescu a fost învins direct, prin prestaţie, prin atitudine, prin soluţii, prin decenţă, prin curaj şi mai ales, prin bun simţ. Traian Băsescu s-a arătat confuz şi a avut o prestaţie lamentabilă pentru un preşedinte. Ieşirile lui Băsescu l-au descalificat în faţa românilor şi au arătat prăbuşirea mitului Traian Băsescu în privinţa dezbaterilor publice. Crin Antonescu este primul om politic care l-a învins pe Băsescu într-o confruntare directă.

Ultima săptămână de campanie a debutat cu organizarea unei noi dezbateri pe teren neutru. Din punctul meu de vedere, deznodământul este clar, indiferent câte dezbateri vor mai fi organizate. Bătălia pentru Preşedinţia României se va da între Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Din 6 decembrie Crin Antonescu va fi preşedintele României.

Reclame

28 responses to “Victoria lui Crin….

 1. Eu cred ca va imbatati cu apa rece.

 2. VA felicit domnule Fenechiu,si doresc mult succes domnului Crin si intregii echipe a PNL-ului.

  Crin Antonescu-Presedinte

 3. Crin Antonescu l-a nenorocit pe basel in confruntarea asta,l-a bagat sub masa…excelent comportament,si foarte spontan.

 4. • Mircea Geoană a acceptat invitaţia Academiei de Studii Economice, de a participa la o dezbatere pe teme economice, alături de ceilalţi candidaţi.

 5. Stiti de ce zice Băsescu la GDS: “Nu mă îngrijorează deloc sondajele de opinie”28 Oct 2009 ?pentru ca asigure aREALEGEREII se face tocsami dre catre evreul Vadim Zhdanovich/.IN CE CHEIE TREBUIE CITITT CEEA CE APARE?PSIHOLOGIE INVERSAPresedintele Basescu i-a spus sefului delegatiei OSCE pentru observarea alegerilor, Vadim Zhdanovich, ca o parte din partidele parlamentare au suspiciunea ca sectiile din afara tarii ar putea fi folosite pentru fraude, rugandu-l pe acesta si pe colegii sai sa-si concentreze atentia pe acest aspect. Zhadanovich i-a multumit preşedintelui şi i-a spus acestuia că a aflat că în străinătate vor functiona 294 de secţii de votare pentru prezidenţialele de la finalul acestui an.
  ,IATA DE CE NICI IN 10 DECEMBRIE2009= ZIUA DREPTURILOR OMULUI= ,NU VOM SCAPA DE PROEVREUL BASESCU
  INTOTDEAUNA PSD-ul a fost coordonat de profesorul BASESCU TRAIAN!!!

 6. Crin Presedinte.Numai un presedinte de dreapta mai poate scoate tara din Criza.
  Psd ramane un partid comunist.Chiar si Geoana care si-a inceput cariera la Washington a trebuit sa apeleze la aceeasi filiera care l-a consacrat pe Ion Ilescu.

 7. DE CE MINTEA BASESCU CA NU S-A PLATIT RASCUMPARAREA/PENTRU CA EL SI-A TRAS BANII,PE CARE ACUM II FOLOSESTE IN PROPRIA CAMPANIE ELECTORALA. Pentru ca ii este frica de ceilalti contracandidati,prin staful de campanie,BASESCU stabileste conditiile inn bcare sa aiba loc batalia.In primul rand,limiteaza numarul candidatilor dar si al jurnalistilor.Ii este frica de ziaristii care pot fi incomozi.iata dde ce confuzia ,DEZORGANIZAREA PRIN DEZINFORMARE SI MANIPULARE,SUNT armele SECURITATII BASESCIENE!!

  PERCEPTIA NORMALA ESTE O PERCEPTIE LIMITATA.
  FENOMENE PARAPSIHICE,ALE UNUI PSHISM PUR SUNT CONSIDERATE :TELEPATIA[TRANSMITEREA DE GANDURI,TELESTEZIA[CLARVIZIUNEA SAU CUNOASTEREA EXTRASENZORIALA A UNOR FAPTE OBIECTIVE DESPRE CARE SUBIECTUL NU ARE INFORMATII PREALABILE].

  PARAPSIHOLOGI A este un DOMENIU VECIN PSIHOLOGIEI,CARE SE OCUPA CU STUDIUL FENOMENELOR PARAPSIHICE,SAU PARANORMALE,DEFINITE CA FENOMENE PUR MINTALE.

  PREVIZIUNE=MODALITATE DE ANTICIPARE A CELEI MAI PROBABILE DESFASURARE A UNOR EVENIMENTE VIITOARE,FOLOSIND CA INSTRUMENT DIFERITE OPERATII MINTALE SI CA MATERIAL INFORMATII DIN EXPERIENTA TRECUTA SI PREZENTA SAU INFORMATII STIINTIFICE..PREVIZIUNEA CONSTA INTR-O SERIE DE RATIONAMENTE DE TIP IPOTETICO-DEDUCTIV,PRIVIND VARIANTELE DE DESFASURARE A EVENIMENTELOR,VARIANTELE DE SOLUTII EFICIENTE

  IN 1998,AM FOST” TESTAT “ENERGETIC CHIAR SI DE O BIONERGETICIANA[carec a parut la O.T.V.] CARE AV DESPRE CAPACITATILE ACESTEIA.
  Dupa cum s-a observat probabil,eu am procedat,mai intai am afirmat ceva,si dabea mai apoi,am gasit date pe care sa=imi intemeiez viziunea.
  Acest mod poate fi unul riscant ,dar pe care il exercit cam din anul 1982,[eram in clasa a XI-a]cand dadeam chiar si psihodiagnostice avand intr-adevar un fond cognitiv necesar intelegerii fenomenelor sociale,culturale,psihologice ,psihopatologice……
  O VERISOARA DE-A MEA,-CARE ERA CERCETATOR IN PSIHOLOGIE,ARAMAS SURPRINSA LA NIVELUL ANULUI 1982,CA EU AM DAT DIAGNOSTICUL DE LA DISTANTA UNEI PERSOANE –DOAR CUNOSCAND DESPRE IMICTIUNEA UNUI COPIL DE 5 ANI .

  CEI DIN ANTURAJUL MEU (MAI ALES DE LA FOSTUL LOC DE MUNCA PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI),SI-AU DAT SEAMA DE CAPACITATEA MEA ,SI SI-AU LUAT PERMANNET MASURI DE PREVEDERE ,IN SENSUL DE A FI IZOLAT,DE PERCEPEREA UNOR DATE…S-A INCERCAT SA FIU ACUZAT CA AM SUSTRAS DOCUMENTE.ACEASI STRATEGIE SE FOLOSWESTE ACUM FATA DE SORIN ROSCA STANESCU DE CATRE DIICOT!!!…IN FINAL IN APRILIE 2002,SUM MANDATUL PRIMARULUI GENERAL BASESCU,JURISTII MAFIOTI,AU INCERCAT SA MA OTRAVEASCA.LETAL..BASESCU ,STIA DESPREA CE SE PUNEA IN PRACTICA,DAR NU A FACUT NIMIC PENTRU A OPRII ACEST ASASINAT.AM ARATAT ACESTE DATE IN TOATE MEMORIILE ORI ALTE CERERI LA E.C.H.R.
  EVIDENT CA POT EXISTA MULTE INTERFERENTE ARTIFICIALE CARE POT INFLUENTA PREDETERMINAREA SOCIO UMANA !!
  ACESTE EXPLICATII LE-AM ADAT SI IN CERERILE INDIVIDUALE DE LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI..DECI SUNT CUNOSCUTE DE TRAIAN BASESCU-prin intermediul securistului CORNELIU BARSAN!!IATA DECE II ESTE FRICA DE MINE,LUI TRAIAN BASESCU !!!

  CU TITLU DE EXEMPLU:AFLAREA UNOR DATE despre reprezentantul O.S.C.E. a fost ulterioara afirmatiei mele ca este omul lui BASESCU,reprezentantul OCULTEI.,

  Biroul OSCE pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului (ODIHR) va organiza pentru alegerile din 22 noiembrie din Romania o misiune limitata de observare condusa de expertul rus Vadim Jdanovici si compusa in total din 25 de experti si observatori,
  Misiunea limitata de observare a alegerilor (LEOM) condusa de Vadim Jdanovici va fi compusa din 11 experti internationali provenind din noua tari membre ale OSCE care isi vor desfasura activitatea in Bucuresti. In plus, alti 14 observatori pe termen lung vor fi trimisi in centre regionale din tara.

  Scopul misiunii este de a evalua daca alegerile prezidentiale din Romania sunt in conformitate cu obligatiile fata de OSCE si alte standarde internationale, cat si cu legislatia interna a Romania.

  Jdanovici a facut parte si din echipa de observatori OSCE la alegerile din 2004, echipa condusa de britanicul Stephen Nash. Expertul rus lucreaza la OSCE din 1997, facind parte din echipe de observatori la numeroase runde de alegeri

  ALTE EXEMPLE

  Presedintele Traian Basescu mentioneaza printre greselile mandatului sau si „o oarecare lipsa de tact in relatia cu Guvernul Tariceanu”, intr-o declaratie facuta luni, la National TV. „Slava Domnului, in acest mandat am facut si eu destule greseli”, a spus seful statului, spunand ca sunt multe greseli, dintre care unele „extrem de importante
  Luni, 16 noiembrie 2009, 18:25
  PD-L, prin vocea prim-vicepresedintelui Adriean Videanu, curteaza din nou liberalii. Cu cateva zile inainte de alegerile prezidentiale, liderul PD-L a declarat ca agreeaza constituirea, dupa alegeri, a unui Guvern de dreapta format din democrat liberali si liberali. Pe de alta parte, liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi tentat de o eventuala coalitie cu PD-L dar, numai daca Traian Basescu pierde alegerile prezidentiale.
  DACA DORMI DOUA TREI OARE PE NOAPTE,{DIN CAUZA MUNCII INDELUNGI]EVIDENT CA ,PERCEPTIA ESTE DEFICITARA,DAR ACESTA NU INSEAMNA CA NU AM PREVAZUT CEEA CE SE VA INTAMPLA IN PROPORTIE DE CEL PUTIN 85%!.IDEALISTUL IGNORA DIN PACATE MULTE.ASTA NU INSEAMNA ALTCEVA.SI DVS.VI SE INTAMPLA.

  BASESCU SI PDL-ul ,VOR SA SCAPE BASMA CURATA DE TOT CE AU FACUT ORI MAI VOR S FACA,,FOLOSINSD PNL-ul ..UN PARTID NATIONAL ,TREBUIE SA AIBA PERSONALITATE.MILUT NU ARE!!!
  NJUMAI OAMENII LIMITATI NU INTELEG CELE ARATATE DE MINE!!

 8. va iesi presedinte Crin Antonescu

 9. VICLEANA VUILPE BasescIiana ,TRAIAN,PAPUSARUL , VREA SA IL MANUIASCA PE KLAUS pentru ca acesta sa ii propuna noul GUVERN tot pe ministrii pdl.IATA DE CE AERONAVA PREZIDENTIALA A ATERIZAT LA SIBIU,SUB PSEUDOMOTIVUL CETII.
  EU AM SESIZAT ACEST LUCRU CHIAR ATUNCI!
  IL PRINCIPELE ESTE INTCARNAT IN BASESCU .
  ILUSTRATIA ZILEI AR TREBUI SA FIE CEA EXISTENTA PE COPERTA CARTII LUI NICCOLO MACHIAVELLI.
  I PAPUSARUL BASESCU SI MANUITUL IOHANNIS!!
  INTR-O SCHITA ,CARAGIALE,CRITICA PE ULTRADEMAGOGII DE TIP BASESCIAN (PDL-ist),CARE TRAMBITEAZA , MANIPULAND LEGATURA LOR CU ROMANII!!

 10. @ ionut , denissa dl Crin Antonescu va face guvern cu „cei care „ne-au mancat 20 de ani din viata” ca sa il citez si il va sprijini pe „mincinos”. Asta in numele bunului simt

 11. Crin Antonescu este un om cu coloana vertebrala si cu demnitate, nu are de ce sa se ascunda de confruntari sau sa dea bir cu fugitii, nu are dosare si nici evenimente din trecutul sau ce i-ar putea strica imaginea in fata poporului. Crin Antonescu este candidatul la presedentie care chiar doreste sa realizeze ceva pentru popor si nu pentru apropiatii lui

 12. Crin Antonescu s-a aliat cu PSD pentru sprijinirea candiatului lor Mircea Geoana.Pe moment pare o solutie buna(cea mai buna!) dar pentru viitor lucrurile stau tot asa?Nu cred! Aceasta poveste mi-a adu aminte de o alta petrecuta cu multi ani in urma:In anul 1955 firma SONY era o firma mai mica de productie de aparatura electronica care producea un nou tip de aparat de radio de dimensiuni mai mici la un pret scazut.Acest produs se vindea foarte bine pe piata japoneza dar conducerea firmei a hotarat sa incerce lansarea acestui produs si pe cea mai mare piata de consum din acel moment ,SUA.Pentru aceasta seful de la SONY,Akio Morita,a trecut oceanul si a contactat mai multe firme din America.Produsul a fost primit cu oarecare reticenta totusi Morita a primit o oerta de a produce 100 000 de aparate din partea unei mari companii americane cu traditie de peste 50 de ani si forta financiara impresionanta.Comanda era cea mai mare primita vreodata de firma SONY dar cuprindea o clauza care prevedea ca produsele sa se vanda in SUA nu sub numele SONY ci sub numele firmei americane care daduse comanda.Morita a sunat in Japonia si a cerut parerea consiliului directordaca sa accepte comanda sau nu.Bineinteles cei de acasa bucurosi de profitul urias adus de aceasta comanda i-au transmis sa accepte imediat!Totusi Morita a refuzat comanda!Americanii au ramas ca la dentist si au pus urmatoarea intrebare:Denumirea firmei noastre este celebra si ne-au trebuit peste 50 de ani ca s-o impunem,de firma dumneavoastra nu a auzit inca nimeni,de ce nu vreti sa profitati de avantajul oferit de marca noastra?Raspunsul lui Morita a venit scurt:Acum 50 de ani marca dumneavoastra trebuie sa fi fost la fel de necunoscuta cum este a noastra astazi.Ma aflu aici cu un produs si fac acum primul pas pentru urmatorii 50 de ani ai firmei mele.Va promit ca peste 50 de ani marca noastra va fi cel putin tot atat de celebra cat este a dumneavoastra acum!Morita a gasit o firma mai mica dar care a acceptat sa pastreze numele SONY .Profitul imediat a fost mai mic cu mult dar ceea ce a urmat stie toata lumea.Din pacate Antonescu nu a facut asta pentru PNL!A cedat presiunilor de acasa facute de cei „flamanzi”de un castig imediat si a pus partidul la remorca PSD in loc sa ramana in opozitie cu ambii competitori si sa fie consecvent cu promovarea programului PNL.In aceste conditii nu sant de loc sigur ca peste 50 de ani se va mai putea discuta despre PNL si programele sale.Dar probabil pe atunci nu va mai trai nici unul din protagonistii de azi asa ca se poate aplica urmatorul rationament:Sa profitam acum noi pana mai traim si apoi „Dupa noi POTOPUL”

 13. MOFTANGIUL MORAL!
  SCENA COPILULUI VENIT CU MAMA SA la un miting in Ploiesti tinut in anul 2004 PENTRU A INMANA UN MEMORIU (despre evacuarea nedreapta e )lui Basescu -candidat la PREZIDENTIALELE ,este evidenta “.NU IMI DAU SEAMA,GREU D4 SPUS,M-A INJURAT.VAD UN COPIL CARE RADE DUPA CE SE DA INAPOI!”NICIODATA,NU MI-AM LOVIT SOTIA,COPII!
  Caseta nu a aparut pana cum, pentru ca criminalul Basescu si-a luat masurile de siguranta(chiar si cu plecarea din tara la munca a parintilor copilului agresat,care nu isi dau numele de frica represaliilor).Si Ceausescu a cazut,pentru ca credea ca va dainui vesnic!la alte poisturi s-a dat un film cu o rezolutie mica pentru a se pretinde ca ar fi trucaj!
  LA FEL DE EVIDENT ESTE ZADARNICIREA AFLARII ADEVARULUI –de catre CLANUL BASESCU SI ACOLITII ACESTUIA,CARE MISTIFICA CU UN CINISM NEMAINTALNIT ,REALITATEA OBIECTIVA!!!AUTORITATILE STATULUI SE VOR ASOCIA SI DE ACEASTA DATA NELEGIUIRILOR CELUI CARE NU POATE CONCEPE SA PIARDA PUTEREA OBTINUTA PRIN MISELIE,INTRIGI ,SANTAJUI..
  IN APROPIEREA CANDIDATULUI BASESCU IN CAMPANIA ELECTORALA DIN NOIEMBRIE 2004.-SE AFLA ROBERTA ANASTASE,CEA DEVENITA PRESEDINTA CAMEREI DEPUTATILOR SI PENTRU CA A TINUT CU OBEDIENTA SECRETUL MANIFESTARII VIOLENTE A CELUI DEZECHILIBRAT PSIHIC!
  AFLATI LA LOCUL FAPTEI.LA 3M ,DISTANTA,ADRIAN IURASCU DE LA ZIARUL “BARICADA” CA SI FELIX TATARU-CARE FILAMA INTRUNIREA respectiva,AVND CONTRACT CU PD-_ul ,A RIDICAT IMEDIAT MONITORIUL CAMEREI DE LUAT VEDERI DE LA LOCUL FAPTEI,PENTRU A PUTEA NEGA EVENTUALELE COMENTARII LA CELE PUBLIC INTAMPLATE!
  DE CE ESTE PREMEDITATA AGRESIUNEA PE CARE O VEDEM SI CU “OCHII MINTII”:CU MANA DREAPTA ESTE NEVOIT SA IA MEMORIUL,IL DA PERSOANEI CARE ERA IN PARTEA STANGADAR CARE NU SE VEDE STRATEGIC IN FILMARE .
  APOI, PENTRU A ABATE ATENTIA PUBLICULUI , A MAMEI DISPERATE,DAR SI A COPILULUI PE CARE VROIA SA L LOBEASCA IN PLIN,SE FACE CA DA MICROFONUL ACELEI PERSOANE DIN MANA STANGA ..SIMULTAN SIMULEAZA CA VREA SA DEA MANA CU MAMA DISPERATA,APOI I-A PRINS MANA MAMEI ,O TRAGE LA EL-INCERCAND SA ACOPERE SPATIUL VIZUAL AL UNEI PERSOANE CARE FILMA SI DIN FATA LUI BASESCU!PENTRU CA LOVITURA SA FIE PUTERNICA A TRAS MULT IN DREAPTA MANA MAMEI ,DANDU-I DRUMUL MAINII-CARE S-A DUS DIRECT IN MINORUL AGRESAT VIOLENT!I
  CROSEUL DE DREAPTA A LOVIT TINTA SI LA DESTABILIZAT PE CEL CARE NU A VRUT SA II DEA SATISFACTIE AGRESORULUI,IN SENSUL CA A REUSIT SA STEA PE PICIOARE-IN URMA LOVITURII BRUTALE!
  COPILUL LOVIT A RAMS DEMN IN PICIOARE! ACEST COPIL ,A DAT O LECTIE INTELECTUALILOR OBEDIENTI!CATI AU ALES POZITIA VERTICALITATII SI CAT SE GUDURA!!!
  CHIAR ROBERTA ANASTASE S-A DAT DE GOL LA REALITATEA TV(26.XI.09-PANA SA APARA DECLARATIA LUI BASECU DE LA ASEDIUL DE CAMPANIE,DICTATA DE CONSILIERII PREZIDENTIALI ).CAND A AFIRMAT CA SCOPUL AVUT ERA INCHIDEREA SUBIECTULUI!
  MARTURIA LAVINIEI SANDRU-CAREIA I S-A SPUS IN?! NOIEMEBRIE 2004 DE ROBERTA ANASTASE “ SA NU FI FILMAT CINEVA SCENA“ ESTE ELOCVENTA .SOLIDARITATEA INFRACTIONALA A ROBERTEI ANASTSE ,ESTE VADITA SI DATORITA MANIPULARILOR PE CARE LE-A FACUT CU OCAZIA VIZIONARII CASETEI DE LA ZIARUL” GARDIANUL”.ACELASI TIP DE DIVERSIUNI ,LE-AU FACUT SI INVITATII EMISIUNII TINUTE DE POSTUL DE TELEVIZIUNE “REALITATEA “
  INSTITUTUL DE POLITICI PUBLICE ESTE POLITIZAT IN CULOARE PORTOCALIE,NEPUTAND SA FIE INDEPENDENT
  ACUM INTELEGEM DE CE BASESCU,NU A AVUT INCREDERE IN LAVINIA SANDRU, DEBARASANDU-SE DE ACEASTA LA FOARTE PUTIN TIMP DUPA EVENIMENTUL CE IL INCRIMINA PE CRIMINALUL CE OCUPA FUNCTIE SUPREMA IN STAT.TOT RETROSPECTIV ,INTUIM MOTIVELE ADEVARATE -PENTRU CARE BASESCU A DECIS CA ROBERTA ANASTASE -SA DOBANDEASCA A CEASTA FUNCTIE ,EVIDENT ,DUPA CE NASTASE VA FI DETRONAT.
  TOT ACUM AVEM DOVADA MOTIVATIEI BASESCIENE CA DUPA DOUA SAPTAMANI DE LA “TRECEREA LA ACT”–DNA-ul A INCEPUT HARTUIRERA IMPOTRIVA lui DINU PATRICIU-VINOVAT DOAR PENTRU CA A AVUT CALITATEA DE MARTOR OCULAR LA AGRESIUNEA PRESEDINTELUI!
  DUPA CE MINORUL A FOST LOVIT IN PLEXUL SOLAR DE CATRE AGRESIVUL TRAIAN,ULTERIOR ,EL A FOST LOVIT CU MANIE PROLETARA CU UN CROSEU SUB BARBIE,SI ARUNCAT IN SPATE CIRCA 1M DISTANTA DE LOCUL UNDE SE AFLA.!
  TRAGEREA DE MANA A MAMEI DISPERATE,DEPLASAREA EI CAM 40 DE CM DE LOCUL UNDE ERA,A AVUT IN VEDERE SI ADUCEREA ACESTEIA PUTIN CU SPATELE LA COPILUL PE CARE BASESCU URMA SA IL LOVEASCA!
  PENTRU A NU SE AUZI LOVITURA ,BASESCU A DAT DEOPARTE MICROFONUL,NESPERAND CA MAMA MINORULUI SA NU VAD CHIAT NIMIC.ULTERIOR PUTEA VOCIFERA!
  PREMEDITAREA AGRESORUL ESTE EVIDENTA.
  Pentru ca sunt santajati,acum parintii copilului agresat nu vor sa mai recunoasca nimic doin cele intamplate ,pentru ca li sa- aranjat de catre MAFIE-plecarea la munca in ITALIA,pentru a se uita evenimentul defavorabil vesnicului candidat la functii publice in stat.

  UN BUN CONDUCATOR NU FACE DOAR CE VREA,CI ACELE CE TREBUIE.
  BASESCU, FACE DOAR CE VREA.
  BASESCU INCALCA LA FIECARE 5 MINUTE REGULILE DIN “DECALOG”:SA NU MINTI ,SA NU FURI,SA NU JURI STRAMB.
  DACA MAIMUTA A AVUT DREPTUL SA COBOARE DIN COPAC,SI POLITICIANISTII P.D.L.,AU “DREPTUL”SA URCE IN CATE PARTIDE “VREA MUSCHII LOR”PENTRU A SPARGE RESPECTIVELE PARTIDE.
  ULTRADEMAGOGUL PATRIHOT CU MANA DREAPTA PE BIBLIE.JURA SI CU STANGA FURA:TATAL E STATUL ,MAMA-TARA
  MI-A FOST OPRIT CURENTUL ELECTRIC IN MOMENTUL IN CARE SCRIAM ACESTE GANDURI DESPRE CRIMINAL
  DESKOPUL ERA APROAPE TERMINAT.S-A REMEDIAT PARTIALCAT PRIVESTE TEXTUL SCRIS,NOROC CU SISTEMUL AUTORECAVERY.
  Diversiunea cu “afacerea” dintre Patriciu si altii,.NU TINE.
  “TU TE VAIETI DE MAFIOTI,CA SA ARATI ESTI cinstit si sclivisit,dar tot moftangiu esti.UN MAFIOT,E O FORTA,UN TEMPERAMENT,O VOINTA STARUITOARE,O MINTE BRICI SI UN SANGE RECE
  -Da,dar e pus in slujba CUI?In slujba LUI,fireste si a ALOR SAI,semanand in aceasta privinta –cu tot ce e viu..
  El are energia sa dea din coate,sa calce in picioare,sda se agate de unul si de altul,sa-i vicleneasca,sa-i inlature dasca-i nevoie,uneori sa-i omoare,cu alibiuiri bune,cu kileri destoinici,cu avocati dati dracului,CU JUDECATORI CARE CUNOSC LECTIA.
  -Bine dar SOCIETATEA?
  -CE SOCIETATE?O turma care scurmasi grohaie.Cu pielea groasa,cu ratul porcin si cantator,cu lacomie.
  MAFIOTUL E INTRE PORCI,UN MISTRET,el face legea cu coltii si nu se da PRINS.sa-l vezi unde se ascunde ,cum intoarce urma ,cu cine se inhaiteaza…
  CE DEMOCRATIE,CE MASE?MASELE,PENTRU A FI MASE,TREBUIE SA RABDE!LE PACALESTE UNUL,si cand apuca sa-si dea seama,le pacaleste altul.
  Mafiotul,simte cotul celuilat ,are un atapan tare deasupra si o incredere de fier in MAFIE,altfel n-ar putea lucra!!
  El a fost pus acolo,ca sa lucreze ca dregator pentru MAFIE…
  “Cine nu abuzeaza ,nu merita puterea!”MAFIOTII SUNT O ELITA care s-au rafgandit sa sprijine saracimea,si se joaca,fiind mult mai inzestrati decat toti.au cazut ca se poate si altfel,cu putin praf in ochi.mai au doar putine hartuieli cu PRESA-mai ales ce cea semi mafiota,incepatoare,care nu intelege total ca ei sunt structura de baza,a unei SOCIETATI.
  EI FAC EDIFICII PRIVATE SI UNEORI PUBLICE ,DIN ACELEA CARE NU RENTEAZA.,EI IMPUN DECI ,O SELECTE.EI MANEVREAZA STATUL CUM VOR!!
  Ei sunt chiar STATUL,statul eficace,indifferent de PARTID.ei sunt legatura solida cu EUROPAsi cu LUMEA.,factorul de penetratie in exterior.te joaca cum sic and vor la laorice,te saracesc te EVACUEAZA,si-ti mai fac si MORALA.EI STIU TOTUL INAINTEA TA,ITI CUMPARA TOTUL DE SUB NAS.
  Ai mancat si de la dictatura ,si m,anancin si de la astia-carecsunr o DICTATURA DEGHIZATA!!!!!
  EU AM DEPUS ZECI DE MEMORII ORI ACTIUNI ,PLANGERI PENALE LA INSTITUTIILE COORDONATE CRIMINAL DE BASESCU,SI AM RAMAS TOT UN MURITOR DE FOAME!!!
  IN ACESTA DIMINEATA ,A APARUT ALTA VESTE PENTRU O DIVERSIUNE COMPLETA =SCHIMBAREA REGISTRULUI TACTIC.:VICEPRIMARUL PDL ,RAICU,MAFIOTUL ,A ZVONIT CA S-A DESCHIS PASAJUL BASARAB,CHIAR DACA SE VA MAI CONTINUA SA SE MAI LUCREZE!
  DE CATE ORI A INCERCAT BASESCU-PRIJN UNELTELE CRIMINALE SA MA ASASINEZE ,CRED ,CA I S-A URAT!

  27.XI.09 MAAT

  Dupa comentariul meu am procurat si dovada
  “E un trucaj ordinar, nu-i asa D-le Basescu?”
  Am primit informatii conform carora incepand de maine Traian Basescu va incerca sa mascheze megascandalul provocat de lovirea copilului din filmul de mai sus , cu stenograme ale convorbirilor unor persoane importante si materiale video . A devenit deja un obicei ca de fiecare data cand Traian Basescu devine subiectul unui scandal mediatic , urmeaza o contra lovitura din partea staff-ului prezidential, inclusiv ofiteri ai serviciilor secrete , care au misiunea de a distrage atentia de la faptele reale acoperind faptele presedintelui sau ale familiei sale. Totul organizat si instrumentat dupa formula „Whack the Dog”.
  Jurnalistii de la „Observatorul de Prahova” au reusit in aceasta seara sa dea de urma copilului din materialul filmat care a confirmat lovitura primita de la Traian Basescu.
  „Vă confirm că eu sunt cel din imagini. Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum. Aveam 10 ani, iniţial d-l preşedinte mă luase pe scenă şi am vrut să spun ceva legat de Iliescu şi Năstase şi probabil de emoţii am spus că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul, apoi d-l preşedinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie şi când m-am dus lângă dânsul voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”. –

  Observatorulph.ro- Cu precizarea că tânărul identificat de noi ca fiind copilul lovit de Traian Băsescu la un miting electoral se numeşte Marius Istrăţoiu şi nu Bogdan Istrăţoiu, numele de Bogdan fiindu-ne spus într-o primă fază de către cunoscuţi ai acestuia, prezentăm pasajele elocvente din discuţia pe care am avut-o în urmă cu câteva minute prin intermediul yahoo messenger. Imediat, declaraţia telefonică pe care i-a dat-o lui Cătălin Stavri.
  Reporter: salut!
  Marius Istrăţoiu: buna seara!
  Rep.: ma numesc Mihai Nicolae, sunt ziarist la http://www.observatorulph.ro
  Rep.: am adresa ta de la un amic din Drajna
  Marius Istrăţoiu: asa si ce doriti
  Rep.: Cred ca esti la curent cu scandalul care e acum pe televiziunile de la noii in legatura cu faptul ca, la un miting electoral din 2004, Traian Basescu te-ar fi lovit
  Marius Istrăţoiu: da domnule sunt dar asta trebuia pusa in vedere in acel an nu dupa 5 ani ca nu mai are rost
  Rep.: absolut de acord
  Rep.: de aia ma mir si eu
  Rep.: dar ce s/a intimplat atunci de e asa de important acuma?
  Marius Istrăţoiu: uitati-va la televizor
  Rep.: din cauza asta am luat legatura cu tine.
  Rep.: nu inteleg de ce te-a lovit. care a fost chestia?
  Marius Istrăţoiu: nu vreau sa deschid acest subiect
  Rep.: am inteles. totusi…
  Marius Istrăţoiu: multumesc pentru respect
  (…)
  Marius Istrăţoiu:: nu ca nu vreau ca maine sa apar in toate ziarele
  Rep.: esti subiectul zilei in Romania
  Rep.: tu cati ani ai acum?
  Marius Istrăţoiu: 15 ani si jumatate
  (…)
  Rep.: am inteles ca acuma locuiesti in spania?
  BUZZ!!!
  Rep.: da?
  Marius Istrăţoiu: nu conteaza unde locuiesc
  Marius Istrăţoiu: si vreau ca acest subiect sa fie inchis
  Marius Istrăţoiu: nu am nici o legatura cu asta
  Rep.: imi pare rau.
  Rep.: dar acuma vrei nu vrei, ai ajuns vedeta
  Rep.: pe mine m/a sunat un prieten din Drajna care mi-a zis ca te stie
  Marius Istrăţoiu: imi pare rau dar eu nu am nevoie de asa ceva eu am viata mea
  Marius Istrăţoiu: si nu vreau neplacerii
  Rep.: cred ca inteleg prin ce treci
  Marius Istrăţoiu: eu nu trec prin nimic deosebit
  Marius Istrăţoiu: chiar nu ma preocupa
  Marius Istrăţoiu: sincer
  Rep.: in sensul ca acuma, brusc, ai devenit un personaj foarte mediatizat
  Rep.: chestia e ca e o discutie foarte controversata si oamenii vor sa stie ce s/a intimplat acum cinci ani
  Marius Istrăţoiu: eu nu vreau ca acea poza sa ajunga in ziare pe prima pagina

 14. DE CE BASESCU A SPUS MASS-MEDIEI CA ISI VA SPUNE PUNCTUL DE VEDERE A DOUA ZI ?PENTRU A AVEA TIMP CA MAFIA LUI SA LUCREZE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
  Pentru ca petenta a scapat de jandarmii care nu permiteau ajungerea la PRESEDINTELE BASESCU,cand petenta si –a expus intr-o fraza doleantele din MEMORIU,in acelasi timp s-a auzit galeria P.D.L.-ista care a inceput scandarea BASESCU,BASESCU!!! –pentru a acoperii sustinerile petetentei! PDl-ul nu este nici un partid democrat si nici un partid liberal!PDl-ul este partidul imbogatitilor prin coruptie,si spolierea membrilor societatii -care nu au apartenenta politica -!!! In loc sa strige cum i s-a spus“Traiasca BASESCU”,copilul a strigat “Traiasca ILESCU”!= Acestea sunt cuvintele urate de care vorbeste Roberta Anastase.Copilul tinea minte de la parintii sai,ca in mandatul al doilea al lui Iliescu,cu totii au trait mai bine.
  Pentru ca Basescu a vazut comentariile mele transmise in media,sau facut presiuni ,amenintari asupra minorului care au determinat schimbarea sutinerilor celui agresat!
  {Ce au scris cititorii MAAT(ZEITA ADEVARULUI SI A DREPTATII:
  Vineri 27 noiembrie 2009, 14:47
  [Este normal sa incerci sa surprinzi dintr-un unghi favorabil ceva(miscarea bratului agresor acoperit prin aducerea mai langa el ,a petentei ) ce nu se vedea deplin din cauza vicleniei agresorului,Aceasta (FREIMURI)tine de tehnica fotografului,nealterand fondul(ce a fost mascat prin cunoscuta expresie”a luat fata” pusa in practica de catre AGRESOR),ci dimpotriva,punandu-l mai bine in evidenta ! – ORICINE POATE VEDEA CA INAINTE DE A O TRAGE DE MANA PE PETENTA,BASESCU S-A UITAT LA TELEOBIECTIVUL DIN FATA(PE LANGA CARE ERAU FORTE DE ORDINE)PENTRU A OBSERVA DISTANTA DE FOCALIZARE,SI A STII CE DISTANTA TREBUIE SA O MISTE PE PETENTA-PENTRU A NU SE VEDEA LOVITURA BASESCIANA! APOI, PENTRU A ABATE ATENTIA PUBLICULUI , A PETENTEI DISPERATE,DAR SI A COPILULUI PE CARE VROIA SA L LOVEASCA IN PLIN,SE FACE CA DA MICROFONUL ACELEI PERSOANE DIN MANA STANGA ..SIMULTAN SIMULEAZA CA VREA SA DEA MANA CU MAMA DISPERATA,APOI I-A PRINS MANA MAMEI ,O TRAGE LA EL-INCERCAND SA ACOPERE SPATIUL VIZUAL AL UNEI PERSOANE CARE FILMA SI DIN FATA LUI BASESCU!PENTRU CA LOVITURA SA FIE PUTERNICA A TRAS MULT IN DREAPTA MANA MAMEI ,DANDU-I DRUMUL MAINII-CARE S-A DUS DIRECT IN MINORUL AGRESAT VIOLENT!Elanul deternminat de ducerea mainii petentei ,era necesar pentru ca lovitura sa fie mai puternica,fata de cel care a avut curajul sa spuna de la microfon publicului simpatizant P.D.L. -sa nu il votaeze pe BASESCU.
  Inainte de a lovi ,Basescu a ochit obiectivul,CROSEUL DE DREAPTA A LOVIT TINTA SI LA DESTABILIZAT PE copilul CARE NU A VRUT SA II DEA SATISFACTIE AGRESORULUI,Iin sensul ca A REUSIT SA STEA PE PICIOARE-IN URMA brutalei LOVITURI,mimica agresatului parca spunand parka :”n-ai reusit sa ma dai jos “!
  COPILUL LOVIT A RAMAS DEMN IN PICIOARE! ACEST COPIL ,A DAT O LECTIE INTELECTUALILOR OBEDIENTI!CATI AU ALES POZITIA VERTICALITATII SI CAT SE GUDURA!!! PENTRU A NU SE AUZI LOVITURA ,BASESCU A DAT DEOPARTE MICROFONUL,NESPERAND CA MAMA MINORULUI SA NU VADA CHIAR NIMIC.ULTERIOR acesta PUTEA VOCIFERA fata de agresiune!Numai ca minorul nu a avut incredere in Basescu cand Basescu a simulat o apropiere de cea in deznadejde,si a fost incordat si nu relaxat !COPILUL NU A FOST PACALIT, posedand al saselea simt.}
  In loc sa strige cum i s-a spus“Traiasca BASESCU”,copilul a strigat “Traiasca ILESCU”!= Acestea sunt cuvintele urate de care vorbeste Roberta Anastase.Copilul tinea minte de la parintii sai,ca in mandatul al doilea al lui Iliescu,cu totii au trait mai bine.

 15. De Pincipatibus
  Niccolò Machiavelli

  XXI
  Che si conviene a un principe perché sia stimato
  Nessuna cosa fa tanto stimare uno principe, quanto fanno le grandi imprese e dare di sé rari esempli. Noi abbiamo ne’ nostri tempi Ferrando di Aragonia, presente re di Spagna. Costui si può chiamare quasi principe nuovo, perché, d’uno re debole, è diventato per fama e per gloria el primo re de’ Cristiani; e, se considerrete le azioni sua, le troverrete tutte grandissime e qualcuna estraordinaria. Lui nel principio del suo regno assaltò la Granata; e quella impresa fu il fondamento dello stato suo. Prima, e’ la fece ozioso, e sanza sospetto di essere impedito: tenne occupati in quella li animi di quelli baroni di Castiglia, li quali, pensando a quella guerra, non pensavano a innovare; e lui acquistava in quel mezzo reputazione et imperio sopra di loro, che non se ne accorgevano. Possé nutrire con danari della Chiesia e de’ populi eserciti, e fare uno fondamento, con quella guerra lunga, alla milizia sua, la quale lo ha di poi onorato. Oltre a questo, per possere intraprendere maggiori imprese, servendosi sempre della relligione, si volse ad una pietosa crudeltà, cacciando e spogliando, el suo regno, de’ Marrani; né può essere questo esemplo più miserabile né più raro. Assaltò, sotto questo medesimo mantello, l’Affrica; fece l’impresa di Italia; ha ultimamente assaltato la Francia: e cosí sempre ha fatte et ordite cose grandi, le quali sempre hanno tenuto sospesi et ammirati li animi de’ sudditi e occupati nello evento di esse. E sono nate queste sua azioni in modo l’una dall’altra, che non ha dato mai, infra l’una e l’altra, spazio alli uomini di potere quietamente operarli contro.
  Giova ancora assai a uno principe dare di sé esempli rari circa governi di dentro, simili a quelli che si narrano di messer Bernabò da Milano, quando si ha l’occasione di qualcuno che operi qualche cosa estraordinaria, o in bene o in male, nella vita civile, e pigliare uno modo, circa premiarlo o punirlo, di che s’abbia a parlare assai. E sopra tutto uno principe si debbe ingegnare dare di sé in ogni sua azione fama di uomo grande e di uomo eccellente.
  È ancora stimato uno principe, quando elli è vero amico e vero inimico, cioè quando sanza alcuno respetto si scuopre in favore di alcuno contro ad un altro. Il quale partito fia sempre più utile che stare neutrale: perché, se dua potenti tua vicini vengono alle mani, o sono di qualità che, vincendo uno di quelli, tu abbia a temere del vincitore, o no. In qualunque di questi dua casi, ti sarà sempre più utile lo scoprirti e fare buona guerra; perché nel primo caso, se non ti scuopri, sarai sempre preda di chi vince, con piacere e satisfazione di colui che è stato
  vinto, e non hai ragione né cosa alcuna che ti defenda né che ti riceva. Perché, chi vince, non vuole amici sospetti e che non lo aiutino nelle avversità; chi perde, non ti riceve, per non avere tu voluto con le arme in mano correre la fortuna sua.
  Era passato in Grecia Antioco, messovi dalli Etoli per cacciarne Romani. Mandò Antioco ambasciatori alli Achei, che erano amici de’ Romani, a confortarli a stare di mezzo; e da altra parte Romani li persuadevano a pigliare le arme per loro. Venne questa materia a deliberarsi nel concilio delli Achei, dove el legato di Antioco li persuadeva a stare neutrali: a che el legato romano respose: “Quod autem isti dicunt non interponendi vos bello, nihil magis alienum rebus vestris est; sine gratia, sine dignitate, praemium victoris eritis”.
  E sempre interverrà che colui che non è amico ti ricercherà della neutralità, e quello che ti è amico ti richiederà che ti scuopra con le arme. E li principi mal resoluti per fuggire e’ presenti periculi, seguono el più delle volte quella via neutrale, e il più delle volte rovinano. Ma, quando el principe si scuopre gagliardamente in favore d’una parte, se colui con chi tu ti aderisci vince, ancora che sia potente e che tu rimanga a sua discrezione, elli ha teco obligo, e vi è contratto l’amore; e li uomini non sono mai sí disonesti, che con tanto esemplo di ingratitudine ti opprimessino. Di poi, le vittorie non sono mai sí stiette, che il vincitore non abbi ad avere qualche respetto, e massime alla giustizia. Ma, se quello con il quale tu ti aderisci perde, tu se’ ricevuto da lui; e mentre che può ti aiuta, e diventi compagno d’una fortuna che può resurgere. Nel secondo caso, quando quelli che combattono insieme sono di qualità che tu non abbia a temere, tanto è maggiore prudenzia lo aderirsi; perché tu vai alla ruina d’uno con lo aiuto di chi lo doverrebbe salvare, se fussi savio; e, vincendo, rimane a tua discrezione, et è impossibile, con lo aiuto tuo, che non vinca.
  E qui è da notare, che uno principe debbe avvertire di non fare mai compagnia con uno più potente di sé per offendere altri, se non quando la necessità lo stringe, come di sopra si dice; perché, vincendo, rimani suo prigione: e li principi debbono fuggire, quanto possono, lo stare a discrezione di altri. Viniziani si accompagnorono con Francia contro al duca di Milano, e potevono fuggire di non fare quella compagnia; di che ne resultò la ruina loro. Ma, quando non si può fuggirla, come intervenne a’ Fiorentini, quando el papa e Spagna andorono con li eserciti ad assaltare la Lombardia, allora si debba el principe aderire per le ragioni sopradette. Né creda mai alcuno stato potere pigliare partiti securi, anzi pensi di avere a prenderli tutti dubii; perché si truova questo nell’ordine delle cose, che mai non si cerca fuggire uno inconveniente che non si incorra in uno altro; ma la prudenzia consiste in sapere conoscere le qualità delli inconvenienti, e pigliare il men tristo per buono.
  Debbe ancora uno principe monstrarsi amatore delle virtù, et onorare li eccellenti in una arte. Appresso, debbe animare li sua cittadini di potere quietamente esercitare li esercizii loro, e nella mercanzia e nella agricultura, et in ogni altro esercizio delli uomini, e che quello non tema di ornare le sua possessione per timore che le li sieno tolte, e quell’altro di aprire uno traffico per paura delle taglie; ma debbe preparare premi a chi vuol fare queste cose, et a qualunque pensa, in qualunque modo ampliare la sua città o il suo stato. Debbe, oltre a questo, ne’ tempi convenienti dell’anno, tenere occupati e’ populi con le feste e spettaculi. E, perché ogni città è divisa in arte o in tribù, debbe tenere conto di quelle università, raunarsi con loro qualche volta, dare di sé esempli di umanità e di munificenzia, tenendo sempre ferma non di manco la maestà della dignità sua, perché questo non vuole mai mancare in cosa alcuna.
  XXII
  De’ secretarii ch’e’ principi hanno appresso di loro
  Non è di poca importanzia a uno principe la elezione de’ ministri: li quali sono buoni o no, secondo la prudenzia del principe. E la prima coniettura che si fa del cervello d’uno signore, è vedere li uomini che lui ha d’intorno; e quando sono sufficienti e fedeli, sempre si può reputarlo savio, perché ha saputo conoscerli sufficienti e mantenerli fideli. Ma, quando sieno altrimenti, sempre si può fare non buono iudizio di lui; perché el primo errore che fa, lo fa in questa elezione.
  Non era alcuno che conoscessi messer Antonio da Venafro per ministro di Pandolfo Petrucci, principe di Siena che non iudicasse Pandolfo essere valentissimo uomo, avendo quello per suo ministro. E perché sono di tre generazione cervelli, l’uno intende da sé, l’altro discerne quello che altri intende, el terzo non intende né sé né altri, quel primo è eccellentissimo, el secondo eccellente, el terzo inutile, conveniva per tanto di necessità, che, se Pandolfo non era nel primo grado, che fussi nel secondo: perché, ogni volta che uno ha iudicio di conoscere el bene o il male che uno fa e dice, ancora che da sé non abbia invenzione, conosce l’opere triste e le buone del ministro, e quelle esalta e le altre corregge; et il ministro non può sperare di ingannarlo, e mantiensi buono.
  Ma come uno principe possa conoscere el ministro, ci è questo modo che non falla mai. Quando tu vedi el ministro pensare più a sé che a te, e che in tutte le azioni vi ricerca dentro l’utile suo, questo tale cosí fatto mai fia buono ministro, mai te ne potrai fidare: perché quello che ha lo stato d’uno in mano, non debbe pensare mai a sé, ma sempre al principe, e non li ricordare mai cosa che non appartenga a lui. E dall’altro canto, el principe, per mantenerlo buono, debba pensare al ministro, onorandolo, facendolo ricco, obligandoselo, participandoli li onori e carichi; acciò che vegga che non può stare sanza lui, e che li assai onori non li faccino desiderare più onori, le assai ricchezze non li faccino desiderare più ricchezze, li assai carichi li faccino temere le mutazioni. Quando dunque, e’ ministri e li principi circa ministri sono cosí fatti, possono confidare l’uno dell’altro; e quando altrimenti, il fine sempre fia dannoso o per l’uno o per l’altro.

  XXIII
  In che modo si abbino a fuggire li adulatori
  Non voglio lasciare indrieto uno capo importante et uno errore dal quale e’ principi con difficultà si difendano, se non sono prudentissimi, o se non hanno buona elezione. E questi sono li adulatori, delli quali le corti sono piene; perché li uomini si compiacciono tanto nelle cose loro proprie et in modo vi si ingannono, che con difficultà si difendano da questa peste; et a volersene defendere, si porta periculo di non diventare contennendo. Perché non ci è altro modo a guardarsi dalle adulazioni, se non che li uomini intendino che non ti offendino a dirti el vero; ma, quando ciascuno può dirti el vero, ti manca la reverenzia. Per tanto uno principe prudente debbe tenere uno terzo modo, eleggendo nel suo stato uomini savi, e solo a quelli debbe dare libero arbitrio a parlarli la verità, e di quelle cose sole che lui domanda, e non d’altro; ma debbe domandarli d’ogni cosa, e le opinioni loro udire; di poi deliberare da sé, a suo modo; e con questi consigli e con ciascuno di loro portarsi in modo, che ognuno cognosca che quanto più liberamente si parlerà, tanto più li fia accetto: fuora di quelli, non volere udire alcuno, andare drieto alla cosa deliberata, et essere ostinato nelle deliberazioni sua. Chi fa altrimenti, o e’ precipita per li adulatori, o si muta spesso per la variazione de’ pareri: di che ne nasce la poca estimazione sua.
  Io voglio a questo proposito addurre uno esemplo moderno. Pre’ Luca, uomo di Massimiliano presente imperatore, parlando di sua maestà disse come non si consigliava con persona, e non faceva mai di alcuna cosa a suo modo: il che nasceva dal tenere contrario termine al sopradetto. Perché l’imperatore è uomo secreto, non comunica li sua disegni con persona, non ne piglia parere: ma, come nel metterli ad effetto si cominciono a conoscere e scoprire, li cominciono ad essere contradetti da coloro che elli ha d’intorno; e quello, come facile, se ne stoglie. Di qui nasce che quelle cose che fa uno giorno, destrugge l’altro; e che non si intenda mai quello si voglia o disegni fare, e che non si può sopra le sua deliberazioni fondarsi.
  Uno principe, per tanto, debbe consigliarsi sempre, ma quando lui vuole, e non quando vuole altri; anzi debbe tòrre animo a ciascuno di consigliarlo d’alcuna cosa, se non gnene domanda; ma lui debbe bene esser largo domandatore, e di poi circa le cose domandate paziente auditore del vero; anzi, intendendo che alcuno per alcuno respetto non gnene dica, turbarsene. E perché molti esistimano che alcuno principe, il quale dà di sé opinione di prudente, sia cosí tenuto non per sua natura, ma per li buoni consigli che lui ha d’intorno, sanza dubio s’inganna. Perché questa è una regola generale che non falla mai: che uno principe, il quale non sia savio per sé stesso, non può essere consigliato bene, se già a sorte non si rimettessi in uno solo che al tutto lo governassi, che fussi uomo prudentissimo. In questo caso, potria bene essere, ma durerebbe poco, perché quello governatore in breve tempo li torrebbe lo stato; ma, consigliandosi con più d’uno, uno principe che non sia savio non arà mai e’ consigli uniti, non saprà per sé stesso unirli: de’ consiglieri, ciascuno penserà alla proprietà sua; lui non li saprà correggere, né conoscere. E non si possono trovare altrimenti; perché li uomini sempre ti riusciranno tristi, se da una necessità non sono fatti buoni. Però si conclude che li buoni consigli, da qualunque venghino, conviene naschino dalla prudenzia del principe, e non la prudenza del principe da’ buoni consigli.

 16. PE POSTUL O.T.V. AL LUI DIACONESCU (SPRIJINIT OCULT FINANCIAR DE CATRE P.D.-CA SI B1T.V.)-.BASESCU A SPUS CA VA MODIFICA CODUL MUNCII SUB DIFERITE PRETEXTE. IN REALITATE SE DORESTE CRESTEREA NUMARULUI SOMERILOR ,PRETINZANDU-SE CA ROMANIA ,ARE CEL MAI MIC NUMAR DE SOMERI .SCUZA ESTE COMISIA EUROPEANA ,BANCA MONDIALA SI F.M.I.-ul.MAJORITATEA CELOR DISPOZIBILIZATI VOR FI DIN TRANSPORTURI (P.D.L.).
  BASESCU A NEGAT INITIAL CA NU S-A DUS NICIODATA LA GRIVCO.DUPA O SECUNDA ,CAND RAZVAN DUMITRESCU A INSISTAT CU INTREBAREA,BASESCU A INTORS-O,ZICAND CA IN 2004,A FOST LA GRIVCO,MINTIND CA PRESA A STIUT!

  DECE IL DA IN JUDECATA BASESCU PE PATRICIU ?
  BASESCU ANUNTA ACUM (28.XI.09)CA DA IN JUDECATA ZIARUL “GARDIANUL” SI PE FOSTUL SEF AL FILIALEI P.N.L. DINU PATRICIU PENTRU CA A R FI FACUT- CUNOSCUTA OPINIEI PUBLICE CASETA CU FILMULETUL DESPREA PUMNUL LUI BASESCU DAT UNUI MINOR.!!!!SCOPUL ESTE VADIT :DUCEREA IN EROARE A ELECTORATULUI,PACALIT DE ACOLITII P.D.,CA FILMULETUL AR FI TRUCAT,IN CONDITIILE IN CARE PRESEDINTA ROBERTA ANASTASE CA SI ALTI MEMBRII MARCANTI P.D..NU STIA CUM SA MUSAMALIZEZE SCURGEREA DE INFORM,ATII IN CAZUL MINORULUI AGRESAT DE CANDIDATUL P.D. LA PRESEDENTIA ROMANIEI.
  ” “Luni demarez procedurile. In instanta,Patriciu va trebui sa vina cu caseta originala si atunci vom afla si cu ce camera a fost facuta inregistrarea.”A SPUS BASESCU IN “GAZETA SPORTURILOR”.
  CARE VA SA ZICA PE BASESCU IL INTERESEAZA CINE ESTE autorul casetei originale si a sursei, adica a camerei“.
  DECI BASESCU VREA SA SE RAZBUNE PE CEL CARE ARE SPIRIT CIVIC SI A DAT OPINIEI PUBLICE FILMULETUL CU AGRESOPRUL BASESCU ,SI CU AGRESATUL MINOR!
  Concluzia :TOATA INTOXICAREA “DE DREAPTA” CU FILMULET ASA ZIS TRUCAT,CADE!
  DECI BASESCU VREA SA SE RAZBUNE PE CEL CARE ADAT OPINIEI PUBLICE FILMULETUL CU EL AGRESOPRUL ,SI AGRESATUL MINOR!
  POTRIVIT DECLARATIEI BASECIENE DATA LUI TOLONTAN,BASRSCU ESTE INTERESAT DE CEL CARE A FOTOGRAFIAT SCENA SI CARE IN INCHIPUIREA BASESCIANA,L –AR SCOATE DIN CURSA PREZIDENTIALA SI /SAU DIN POLITICA!!!!
  CARE VA SA ZICA BASESCU ,PRETINDE CA NU EL,AGRESORUL ESTE CAUZA SCADERII EVENTUALEI POPULARITATII BASESCIENE,CI CEL CARE A FOTOGRAFIAT MANIFESTAREA NEDEMNA,SI A CONSIDERAT CA TREBUIE SA FIE ADUSA LA CUNOSTINTA OPINIEI PUBLICE INSELATE SI LA PREZIDENTIALELE DIN 2004!!!
  FOSTUL MINISTRU AL JUSTITIE.MONICA MACOVEI NU SI-A PIERDUT SI GRAMUL DE DEMNITATE PE CARE IL MAI AVEA,LUAND APARAREA IMPRICINATULUI BASESCU.BA MAI MULT SPUNAND CA PREFERA SA LASE COPILUL SAU IN GRIJA LUI BASESCU-DECAT LUI PATRICIU …..DEABEA ACUM CRED CELE AUZITE DESPRE MONICA MACOVEI IN PRIVINTA PALMEI DATE DE ACEASTA UNUI OM INAINTE DE 1989!
  CAND IN CAMPANIA ELECTORALA PREZENTA BASESCU SI-A DAT HAINA NEAGRA JOS DE PE UMERI,VRAND SA SE DUCA LA MICROFON,MONICA MACOVEI ,A SARIT DIN RANDUL P.D.L.-ISTILOR,COMPORTANDU-SE PRECUM O GARDEROBIERA SA IA HAINA LUI BASESCU .CAND FACI SLUJ .PERMANENT,CAND ESTI ATAT DE SERVILA,NU MAI POTI OBIECTIVA-CHIAR DACA ,NU IMBRACI BLUZA PORTOCALIE P.D.-lista,VRAND INCA UN FOTOLIU MINISTERIAL(AL JUSTITIEI) .LIPSA PROGRESELOR DIN JUSTITIE SI AFACERI INTERNE ,SE DATOREAZA ASA ZISEI INDEPENDENTE MONICAI MACOVEI,DE MULT (2008)PROPUSA PENTRU EUROPARLAMENTARE CU COMPLICITATEA COMISIEI EUROPENE SI A PARLAMENTULUI EUROPEAN!

 17. ATI INTELES DE CE A ATERIZAT FORTAT ELICOPETERUL(IN CARE SE AFLAU 3 JURNALISTI[DIN CARE UNUL DE LA REALITATEA FM-SESIZATI CU UN COMENTARIU RELEVANT DIN PARTEA-MI]) IN VANATORI?CARE ESTE MESAJUL CATRE3 TOTI JURNALISTII CARE STIU DESPRE AGRESIUNEA BASESCIANA CATRE MINORUL TERORIZAT ?MOARTEA DACA NU FAC CIOCUL MIC!
  02.11.2009″Pe pedelisti ii lasa nervii!” :))
  Ceea ce a facut Cristian Preda in seara asta, la Realitatea TV, nu este decat o tactica de campanie, pe care probabil o vor aborda toti portocaliii.
  SCRISOARE DESCHISA CATRE TRAIAN BASESCU DIN PARTEA
  FOTOGRAFULUI JAPONEZ KIYOKO HORVATH.
  ACEASTA SCRISOARE CUPRINDE O EXPERTIZA OFICIALA A UNEI COMPANII JAPONEZE SPECIALIZATE IN EFECTE SI TRUCAJE DE FILM .DOCUMENTUL ESTE SEMNAT SI NOTARIZAT.
  EA PROBEAZA CA GESTUL INCALIFICABIL SE A LOVI UN COPIL SURPRINS INTR-O SECVENTA VIDEO, ESTE REAL SI NETRUCAT.
  SCRISOAREA DESCRIE DEASEMENEA SOCUL SI INDIGNAREA DUPA PRZENTAREA PE NHK ( UN FEL DE BBC JAPONEZ ) DIN PARTEA MEDIEI SI OPINIEI PUBLICE JAPONEZE. EA DEMONSTRAZA CA PREZENTA ACESTUI MARDEIAS DE PORT NU ESTE ACCEPTABILA IN LUMEA CIVILIZATA.
  ACEASTA SCRISOARE VA FI POSTATA IN CURAND PE
  http://devanewyork.blogspot.com/
  SEMNEZ
  KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN

  AGRESIVITATEA- persoanele politice pot deveni mai agresive ca rezultat al implicării şi tipului de joc politic cu Tara si Ppopul.Emoţiile primare ( bucurie explozivă, tristeţe, furie şi frică) trăite în jocul pentru cucerirea nehotaratilor -pentru aobtine votul lor Delirul este rezultatul unei transformări psihopatologice a gândirii care sfârşeşte prin a transforma întreaga personalitate, activitate, conduită a bolnavului respectiv. Ceea ce caracterizează delirul, nu este faptul că el este neinteligibil pentru ceilalţi oameni, din punct de vedere logic, ci faptul că bolnavul îl acceptă ca pe o certitudine care nu poate fi schimbată. Paranoia este o boala psihica grava in care bolnavul isi creeaza o personalitate proprie nereala pe care o justifica cu o aparenta logica. delirul de grandoare, de marire, poate fi o concluzie falsa a bolnavului pe fondul ideii de persecutie sau sa apara chiar de la inceput;

  Paranoicul nu pastreaza ideile delirante pentru sine, ci cauta sa-i convinga pe cei din jur de realitatea lor. Cand ideile delirante s-au stabilit, s-au sistematizat, cel mai bun tratament este scoaterea bolnavului din mediul sau de viata, administrarea de medicamente care linistesc bolnavul (sedative), o activitate fizica placuta.!!
  Nov 28, 2009
  Razvan Murgeanu: „Eram cu Basescu… Eram in Piata Crangasi acolo, venise. Tocmai il demola pe arabul ala care avea fabrica aia de paine mare. Eram cu totii acolo si arabul ii zice : ce ma vrei spaga de la mine?. Sta, sta sta, eu eram chiar in spatele lui, in lateral, eu ma bagasem cumva sa nu incerce ala ceva. Si el zice(n.r. Basescu): Si acolo o sa fie un terminal (redirectionand pervers atentia audientei spre o tinta falsa). Si aia s-au intors cu camerele de luat vederi, si cand i-a ars un cap in gura lui ala, la pus in cur. Pac ! Ala a cazut bum ! I-a spart fata. Facea, ce ati patit ceva, (n.r.Basescu catre victima )vi s-a facut rau?”.
  Apoi a fost chemata salvarea, la ordinul lui Basescu, unui om i se facuse rau. Mai multi reporteri aflati la fata locului in acel moment au confirmat incidentul.
  VIOREL TUDORACHEprim vicepresedinte PDL sect. 1 la apelul bocancilor lui Razvan Murgeanu.Murgeanu catre Viorel Tudorache : „Daca vrei sa ai colegiu , pune parul pe ei”
  Viorel Tudorache : „Lasati pe mine D-le presedinte , ii fac eu pe astia sa va manance din palma”. – Murgeanu: „Bine, tinem legatura prin Laurentiu” (n.r fiul lui Murgeanu.
  28.XI.09
  Voinescu: Imaginile cu Băsescu lovind un copil sunt serios şi deliberat trucate BUCUREŞTI, (ieri, 19:44)

  Tudorache pregateste listele si banii

  IATA DE CE TREBUIE SCOSI DIN POLITICA -PE RAND SAU IN INTREGUL LOR-ACESTI DEMENTI!

 18. CEEA CE IL DEFINESTE PE BASESCU,ESTE INTOXICAREA ,DIVERSIUNEA ,CRIMINALITATEA……
  EXEMPLUL CEL MAI ELECOVENT ESTE REPREZENTAT DE AFISLE ELECTORALE INALTATE PE STALPI ORI PE CALEA PUBLICITATII AGRESIVE-PRIN INTRODUCEREA IN CUTIILE NOASTRE POSTALE .
  CE VEDEM IN CASUTELE POSTALE? MINI-AFISE CU “SECERA SI CIOCANUL” INTRODUSE DE AGENTI ELECTORALI P.D.L.-INCERCAND SA DISCREDITEZE PE CANDIDATUL PENTRU PRESEDENTIE MIRCEA GEOANA.
  TRUCAJUL AFISULUI ELECTORAL CONSTA IN ALATURAREA IN CONTINUTUL AFISULUI ELECTORAL ,DE-A STANGA SI DE-A DREAPTA CANDIDATULUI P.S.D. ,A UNOR PERSOANE CARE NU CANDIDEAZA LA ALEGERILE PRESEDENTIALE
  IMPREUNA CU ACEST MINI-AFIS ELECTORAL ,A FOST INTRODUS IN CASUTA POSTALA SI MINI AFISUL MINCINOS CARE PROPAGA PROPAGANDISTIC MANIPULAREA DIRECTA POTRIVIT CA REIA“BASESCU TINE CU TINE”
  CONCLUZIA O TRAGETI VOI ,CITITORII!!! .
  AGENTII ELCTORALI P.D.L. AU INTRAT IN BLOCURILE UNDE AU PLASAT IN CASUTE LE POSTALE FLUTURASII ELECTORALI-CU COMPLICITAEA ADMINISTRATORILOR, PRESEDINTILOR SAU VICEPRESDINTILOR IMPUSI CU ALEGERI FORMALE DE PRIMARII P.D.L.-TOCMAI IN ACEST SCOP,DAR SI IN SCOPUL OBTINERII PROFITURILOR IMENSE(DIN CARE O PARTE IMPORTANTA ESTE VARSATA OCULT DE CATRE MINISTERUL DEZVOLTARII [IN COMPLICITATE CU P.M.B.]-LA TREZORERIA P.D.L. PENTRU A FI FOLOSITA LA ALEGERI .
  OBLIGATIA PREVAZUTA IN CODUL CIVIL REFERITOARE LA IZOLAREA EXTERIORULUI BLOCULUI ,SI NU A INTERIORULUI IMOBILULUI,APARTINEA STATULUI SI NU A PROPRIETARILOR APARTAMENTELOR SAU GARSONIERELOR.
  Dealtfel TRUSTURILE DE TELEVIZIUNE ALE CELOR DOI -DENUMITI DE BASESCU MOGULI-(Voiculescu si Vantu)FAC PERMANENT EMISIUNI IN FAVOAREA OFITERULUI SANTAJIST BASESCU,SI NU A LUI GEOANA CARE ESTE DIPLOMAT DE CARIERA,FIIND UN OM CULT SI AVAND O EDUCATIE ALEASA..
  DIN PACATE MULTI ELECTORI PREFERA MITOCANIA,SI NU BUNUL SIMT AL CANDIDATULUI!
  SCOPUL TRUCAJULUI ESTE INTOXICAREA IN VEDEREA INFLUENTARII ELECTORATULUI ROMAN PENTRU A NU VOTA PE REPREZENTANTUL P.S.D.LA ALEGERILE DIN 6 DECEMBRIE 2009.
  MANIPULAREA MASELOR ESTE O TEHNICA A REGIMURILOR TOTALITARE,CONDUSE DE UN DICTATOR CARE NU DORESTE ALEGERI LIBERE ,SI PREDAREA PUTERII ALTEI PERSOANE REPREZENTANT AL ALTUI PARTID.
  ACEST TRUCAJ ESTE FACUT CU STIREA PRESEDINTELUI PARLAMENTULUI EUROPEAN CARE A INTERZIS
  VIOLENTA BASESCIANA AR TREBUI EVIDENTIATA IN RING,DACA BASESCU NU ESTE LAS…CU BUTE SA-SI ARATE AGRESIVITAEA BATAUSUL BASESCU TRAIAN–care vrea sa castige voturi nemeritate-prin conferirea unor ordine-in calitatea avuta.PENTRU AL DISCIPLINA un pic, BASESCU TATAL,A CONSIDERAT CA UNICA SOLUTIE pentru A-L DA PE BRAZDA pe fiul indaratnic, ESTE O SCOALA cu mici privatiuni .
  PRIN SECURITATEA DIGITALA PERSONALA ,BASESCU CENZUREAZA CONVORBIRILE TELEFONICE DAR SI SECRETUL TRIMITERILOR POSTEI ELECTRONICE . ESTE INCALCATA LIBERTATEA PE INTERNET A UNOR PERSOANE INCOMODE,PE CARE LE SUPRAVEGHEAZA IN MOD PERMANENT,ATAT CAUTARILE PE INTERNET .DAR MAI ALES INCALCA SECRETUL CONTINUTURILOR EMAILurile TRIMISE JURNALISTILOR –PENTRU CA ACESTIA SA FACA CIOCUL MIC,SI SA NU- INDEPLINEASCA ROLUL SOCIAL CONFERIT DE CONSTITUTIE –ZIARISTULUI-!!!!
  IN MAXIM DOUA ORE DUPA CE TRIMIT EMAILURILE ,SE VAD EFECTELE DISCRETEI SUPRAVEGERI ELECTRONICE BASESCIENE ,CEEA CE INSEAMNA CA IL DERANJEAZA CELE SCRISE SI TRANSMISE,FIIND AFECTAT DESPRE FAPTUL CA OPINIA PUBLICA AFLA CATE CEVA DESPRE CUM ESTE IN REALITATEA OBIECTIVA , .TREBUIE SA NE VEDEM ASA CUM SUNTEM ,PENTRU A INCERCA SA R EFORMAM CEEA CE NU ESTE IN REGULA.
  NU POTI PRETINDE IN MOD MINCINOS CA VREI SA REFORMEZI INSTITUTIILE STATULUI ,CAND TU, NU ESTI IN STARE,SA TE REFORMEZI PE TINE INSUTI!
  TU LUPTI PENTRU TINE SI PENTRU GRUPUL DE PERSOANE ORGANIZAT IN MOD CRIMINAL (P.D.L.),SI NU LUPTI PENTRU PROMISIUNILE PE CARE LE-AI FACUT IN 2004 ! .
  DE ALTFEL ,ANALIZAND MAI BINE MINI-AFISUL ,CONSTATI EGOGOCENTRISMUL ASUPRITORULUI,CARE,S-A COCOTAT LA FIGURAT PE INDEMNUL “ LUPTA PENTRU TINE “.CU ALTE CUVINTE ,FIECARE LUPTA PENTRU EL,CACI PRESDINTEL 5 ANI DE ZILE NU A PROTEJAT MEMBRII SOCIETATII DE ABUZURILE FUNCTIONARILOR PUBLICI ,CARE –SI INCALCA JURAMANTUL DEPUS LA NUMIRE !!
  ATATA TIMP CAT CEL DIN FRUNTEA STATULUI NU RESPECTA CONSTITUTIA SI LEGILE TARII,NICI SLUJBASII STATULUI ,NU AU DE CE SA SE SUPUNA LEGII!!

 19. DE CE AFOST ALES TOLONTAN -DE CATRE- BASESCU?????
  În opera sa cea mai cunoscută, Principele , descrie metodele prin care un principe poate dobândi şi menţine puterea politică. Acest studiu, care a fost privit, adeseori, ca o sprijinire a tiraniei şi despotismului unor conducători, precum Cesare Borgia, este bazat pe credinţa lui Machiavelli că un suveran nu este constrâns de normele etice tradiţionale: “Se pune astfel problema dacă este mai bine să fii iubit decât temut, sau invers. Răspunsul este că ar trebui să fii şi una şi alta; dar întrucât este greu să împaci aceste două lucruri, spun că, atunci când unul din două trebuie să lipsească, este mult mai sigur pentru tine să fii temut decât iubit.” În viziunea sa, un principe ar trebui să fie preocupat doar de putere şi să se supună doar regulilor care duc spre succes în acţiunile politice.
  PENTRU CA SE AUZISE CEVA DESPRE RESPECTIVA CASETA cu coplul agresat , ELENA UDREA –A FOST FOLOSITA ANTERIOR( . .2009) DE CATRE BASESCU PENTRU A AMENINTA PE ZIARISTII CARE AU FOST LA LOCUL FAPTEI PREZIDENTIALE SI A-I SATAJA DACA SE ALATURA REGIZORULUI RADOCEA -CARE A RECUNOSCUT DEZVALUIREA AGRESIUNII BASESCIENE. FOLOSIREA DE CATRE BASESCU A INSTITUTIILOR STATULUI IN ALT MOD DECAT ESTE PREVAZUT IN LEGE, ESTE –ESTE EVIDENT O FAPTA DE MARE CORUPTIE
  Amintiti-va de spusele Elenei Udrea referitoare la capul in gura dat de Traian Basescu, pe vremea cand era primar general al Capitalei, unui om de afaceri ce urma sa fie demolat? Asta e „PRESEDINTELE PREFERAT DE EVREI SI TIGANI SI ALTI INFRACTORI CA EL !! CODUL PENAL DENUMESTE IN ARTICOLUL 1 “INFRACTORI” PE CEI CARE SAVARSESC INFRACTIUNI!!!
  Turcescu, prins cu diurna-n sac de Elena Udrea
  Urmăriţi înregistrarea începând cu 17min 30 sec. Şi când te gândeşti că oameni de soiul ăsta fac spume că a dat Ministerul Turismului diurne… Transcriptul îl găsiţi aici.
  Acum, ca să lămurim şi celebra problemă a diurnelor de la Ministerul Turismului: în presa română există un mare număr de japiţe ajunse în posturi de semi-răspundere, genul de inşi veniţi la Bucureşti cu bagajele într-o sacoşă de rafie, şi dispuşi să lingă oricât, să toarne oricât şi, în general vorbind, să se prostitueze în orice fel (inclusiv la propriu) pentru a intra în graţiile şefului ăl mare, oricare ar fi el. Ei bine, ăştia, când ajung să aibă şi ei cât de puţină putere, consideră că toţi cei aflaţi sub ei în ierarhie trebuie să se comporte la fel cum s-au comportat ei pentru a ajunge şefuleţi. Printre practicile curente intrând, dacă vă vine să credeţi, şi ÎMPĂRŢIREA DIURNEI, sub o formă sau alta, cu şefuleţul.
  Ziariştii care refuză acest gen de practici au suprize de genul primirii răspunsului standard: “nu sunt bani acum, pleaca şi tu fără diurnă”, sau, mai rău “păi cum să pleci acum, când cutare e în concediu şi trebuie făcute materialele X şi Y”?
  E, ştiind de toate chestiile astea, Dan Matei Agathon a avut prin 2001 ideea de a găsi o formă legală pentru ca Ministerul Turismului să plătească diurnele jurnaliştilor acreditaţi. Sigur, n-a făcut-o din filantropie, şi se poate discuta în ce măsură acest act de captatio benevolensis i-o fi determinat pe unii sî scrie mai cu blândeţe despre diverşii miniştri plătitori de diurnă. Dar această găselniţă a ministrului ar fi fost imposibilă fără jigodeala din redacţii.
  Ori, în condiţiile astea, a-l vedea pe Turcescu, individ care a luat diurna cu ambele mâini, făcând spume pe acest subiect, mi se pare cel puţin grotesc.
  P.S. Dacă mă mai enervez puţin, poate public lista redactorilor-şefi plini şi adjuncţi care au luat diurnă de la Ministerul Turismului. Ăştia puteţi fi siguri că au luat diurna şi de la ziarele sau posturile la care lucrează, şi sunt nume interesante pe acolo.

  O problemă actuală: diurna Udrea
  Tiberiu Lovin 22 Iulie 2009, 14:31 pm • Categoria: DEZBATERI
  Catalin Tolontan sustine ca au fost incalcate toate codurile profesionale atunci cand jurnalistii au primit diurna de la Ministerul Turismului. Doamna Elena Udrea s-a trezit ieri seara sa declare la Constanta ca este o practica mostenita de pe vremea lui Agathon si ca este “o ipocrizie fara seamna sa acuzi angajatii trimisi in deplasare”. O mostenire practicata si de celelalte ministere, dupa cum lasa sa se intelega.
  Sa punem asadar cap la cap declaratia exclusiva a Elenei Udrea pentru Constanteanul, afirmatia lui Tolo, declaratia pe care mi-a dat-o Agathon azi, hotararea de guvern privind diurna, codul deontologic si declaratia Biroului de Presa furnizata tot pentru Reporter Virtual. Acum avem o poveste rotunda din care fiecare intelege ce vrea. Raman intrebarile: au fost cumparate stiri astfel sau nu? E spaga diurna legala sau doar o abatere de la Codul Deontologic? Merita infierati toti jurnalistii care s-au plimbat prin lume cu x ministere pe bani publici atat pentru transport si cazare, cat si cu diurna pentru mancare de la institutii publice? Eu prezint datele, iar voi trageti concluzia.
  “Mai multe redactii de ziare si televiziuni au facut cercetari interne in ultimele zile. Au descoperit ca unii, nu toti!, dintre ziaristii acreditati pe linga Ministerul Turismului (MT), au acceptat sume de bani oferite de MT “cu titlul de diurna” pentru deplasarile internationale. Gsp a confirmat informatia dinspre media si din surse MT. La anumite actiuni unde s-au impartit bani a participat si Elena Udrea. Citeva redactii, care au definitivat investigatia interna, au luat decizia concedierii jurnalistilor. Sumele nu sint mari, intre 20 si 30 de euro pe zi, dar informatia a socat. Ea fusese recunoscuta de MT ca urmare a unei intrebari a Jurnalului National, dar se referea numai la deplasarea de la Paris, din timpul turneului Roland Garros. Atunci, ministerul a admis ca a platit 8.000 de euro pentru deplasarea ziaristilor, bani in care este inclusa si diurna. Redactiile acordasera si ele diurna oamenilor lor”, a spus Tolo pe blogul sau.
  “Legat de diurne, diurnele se platesc din 2001. Ministerul Turismului are aceasta procedura, aceasta posibilitate inca din anul 2001, de cand domnul Agathon era ministru si avea o echipa puternica si numeroasa de jurnalisti, cu care mergea peste tot. Noi am scos , intre timp, de la minister listele cu jurnalisti si toate posturile inca din 2008. Este o procedura pe care am preluat-o. Nu s-a intamplat doar de 6 luni si, in plus, dumneavoastra, ca jurnalisti, stiti ca nu aveti nici o putere”, a dcelarat Elena Udrea pentru Constanteanul.
  “Diurna legala la deplasarile externe este stabilita in H.G. nr. 518/1995 privind unele drepturi si obligatii ale personalului roman trimis in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar.
  Diurna acordata salariatilor trimisi in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar acordata si stabilita in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 518/1995 cu modificarile si completarile ulterioare; aceasta are rolul de acoperire a cheltuielilor de hrana, a celor marunte uzuale, precum si a costului transportului in interiorul localitatii in care isi desfasoara activitatea salariatul, indemnizatie zilnica in valuta. Diurna in valuta se diferentiaza pe doua categorii si se acorda la nivelul prevazut pentru fiecare tara in care are loc deplasarea. Diurna pentru Franta este de minim 35 Euro/zi”, de pe Avocatnet.
  “Este o aberatie sa spui ca astfel au fost platite stirile. Exista intr-adevar din 2001 o astfel de Hotarre de Guvern, probabil modificata intre timp in functie de valoare, prin care jurnalistii primeau atunci 35 de dolari pentru deplasarile in strainatate in delegatiile in care am fost si eu. Erau bani exclusiv pentru mancare. Noi asiguram cazarea si transportul, dar cu masa se descurcau ei cu banii”, mi-a declarat Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului.
  “Jurnalistii au primit aceeasi diurna ca mine si alti functionari. Este o suma acordata exclusiv pentru mancare, pentru ca noi scris in invitatie ca asiguram transportul, cazarea si mancare. Exista un cadru legal. Nu credem ca astfel au fost cumparate stiri. Nu pot sa va spun momentan valoarea diurnei, dar este reglementata prin lege. Intru in sedinta, dar voi reveni cu detalio”, mi-a declarat Luminita Kohalmi, consilierul ministrului Udrea in relatia cu presa, in jurul orei 12.45. Nu a revenit. Astept.
  “Jurnalistul nu va accepta daruri în bani sau în natura sau orice alte avantaje care îi sunt oferite în considerarea statutului sau profesional”, articol extras din Codul Deontologic al Jurnalistului (adoptat in 2004)de pe site-ul CRJI.
  ”În exercitarea profesiei şi în relaţiile pe care le intreţine cu autorităţile publice sau cu diverse societăţi comerciale, ziaristului îi sunt interzise înţelegeri care ar putea afecta imparţialitatea sau independenţa sa. Nu trebuie acceptate nici un fel de privilegii, tratamente speciale, cadouri sau favoruri care pot compromite integritatea ziaristului”, articol extras dn Codul Deontologic al Clubului Roman de Presa.
  Elena Udrea a dezvăluit lista instituţiilor de presă care au beneficiat de diurnă din partea MT 03 aug 2009, 23:30 | REALITATEA.NET
  „Vă aduc aici lista cu ziariştii care au beneficiat de diurne din partea ministerului şi aici mă refer la asigurarea transportului, a cazării şi a mesei”, a dezvăluit Elena Udrea în cadrul emisiunii 100% moderată de Robert Turcescu.
  Elena Udrea a explicat despre diurnele acordate jurnaliştilor de la diferite trusturi media din 2001 până în prezent, printre jurnalişti figurând şi Robert Turcescu, realizator al emisiunii 100%.
  „Chiar dacă ziarişti din toate trusturile media şi de presă au beneficiat de cazare, transport şi masă în cadrul deplasărilor organizate de Ministerul Turismului, nu cred că am cerut nici unui ziarist să aibă vreo atitudine pozitivă la adresa mea. Elena Udrea a fost un om tocat timp de patru ani de zile şi a existat şi există o campanie mediatică împotriva mea, pentru că în ultimele şase luni am avut parte de sute de ştiri şi articole în presă cu conţinut negativ la adresa mea”, a declarat Elena Udrea.
  Elena Udrea a acuzat PNL că a cheltuit peste 9 milioane de euro pentru acţiuni de promovare în Spania prin agenţii guvernamentale, faţă de 380.000 de euro, suma cheltuită de Ministerul Turismului în concertul de la malul mării.
  „Eu am cheltuit 380.000 de euro într-un pachet de evenimente, iar în acest pachet a intrat şi scena de care vorbeşte presa, dar trebuie să specific că Ministerul Turismului nu se ocupă de achiziţionat scene, ci se ocupă de achiziţionat evenimente, iar suma cheltuită de mine pentru promovare a adus milioane de euro la bugetul statului datorită numărului de turişti prezenţi la evenimentele organizate”, a afirmat Elena Udrea.
  Elena Udrea a explicat şi modul în care au fost cheltuiţi banii publici la concertul de la malul mării.
  „Pentru concertul de la malul mării cu Goran Bregovic, Ministerul Turismului a cheltuit suma de 42.000 de euro, iar spotul pentru promovarea turismului românesc a fost o gratuitate în cadrul unui parteneriat public-privat, iar sumele care vor fi cheltuite pentru difuzarea lui au fost atribuite legal în urma bugetului alocat”, a explicat Elena Udrea.
  Elena Udrea a mărturisit că nu a fost încă invitată la comisie dar aşteaptă să-i ofere Ludovic Orban explicaţii.
  „Aştept să-mi ofere Ludovic Orban mai multe explicaţii, printre care aş vrea să aflu cum de s-au cheltuit în timpul guvernării PNL peste 20 de milioane de euro în achiziţionarea de maşini pentru Poşta Română”, a spus Elena Udrea.

  Academia Caţavencu a publicat lista cu beneficiarii diurnel
  SCRIE TOLONTAN PE BLOG Ministerul Elenei Udrea a platit, repetat, “bani de buzunar” unor jurnalisti
  22 July, 2009 |
  UPDATE: Liberalii au cerut azi Comisie Parlamentara de Ancheta pentru Elena Udrea.
  Mai multe redactii de ziare si televiziuni au facut cercetari interne in ultimele zile. Au descoperit ca unii, nu toti!, dintre ziaristii acreditati pe linga Ministerul Turismului (MT), au acceptat sume de bani oferite de MT “cu titlul de diurna” pentru deplasarile internationale. Gsp a confirmat informatia dinspre media si din surse MT. La anumite actiuni unde s-au impartit bani a participat si Elena Udrea. Citeva redactii, care au definitivat investigatia interna, au luat decizia concedierii jurnalistilor.
  Sumele nu sint mari, intre 20 si 30 de euro pe zi, dar informatia a socat. Ea fusese recunoscuta de MT ca urmare a unei intrebari a Jurnalului National, dar se referea numai la deplasarea de la Paris, din timpul turneului Roland Garros. Atunci, ministerul a admis ca a platit 8.000 de euro pentru deplasarea ziaristilor, bani in care este inclusa si diurna. Redactiile acordasera si ele diurna oamenilor lor.
  Evenimentul din Franta ramine si acum un mister decontat cu 70.000 de euro. Pentru ca MT a platit acei bani pentru a promova turismul romanesc in strainatate, dar el a fost reflectat in Romania, nu in Europa! Ziarele frantuzesti au ignorat partida improvizata de tenis Nastase – Udrea.
  “Paris nu a fost exceptia, ci regula”, sustin surse din Ministerul Turismului. “Acesti bani sint dati ziaristilor la fiecare actiune, dar nu ca diurna, pentru a ar fi ilegal, ci din fonduri conexe, protocol, de pilda. Cei care accepta semneaza o hirtie. Sint reprezentantii posturilor tv, televiziunilor de stiri sau ziarelor generaliste. Au fost si destui ziaristi care au refuzat”, descrie cineva modul de operare.
  “Secretele doamnei Udrea”
  Situatia din Ministerul Turismului este atipica. Elena Udrea este singurul ministru din Guvern “care pur si simplu nu apare in sediu”. Ea are cabinetul la Palatul Victoria, desi sediul ministerului se gaseste in zona Garii de Nord, in Palatul CFR. “De luni de zile n-am vazut-o, nici nu stie cum arata oamenii ei”, spune un angajat din minister.
  “L-a imputernicit legal pe secretarul de stat Sorin Munteanu sa semneze in locul ei, iar secretarul general Gheorghe Nastasia a devenit ordonator de credite”. “In privinta ziaristilor, deciziile se iau de la cabinetul din Palatul Victoria, pentru ca preocuparea principala a sefei noastre este propria imagine”, a incheiat functionarul. La intrebarea gsp din timpul Roland Garros, adresata Luminitei Kohalmi, consilier al Elenei Udrea, “cit au costat spoturile de la Eurosport?”, raspunsul a fost “Gratis”. “Cum gratis?”. “Aceastea sint secretele doamnei Udrea”, a sunat replica de la minister.
  Traian Basescu finantat de GRU a provocat caderea guvernului CDR

  Ofiterii SIE loiali, activi pe spatiul fostelor tări sovietice, au făcut mai multe informări în Centrala SIE, despre “lucrătura” de la Bucuresti. Toate au fost blocate. Nu au ajuns nici la Seful Serviciului de Informatii Externe (SIE) din acea perioadă Cătălin Harnagea, nici la presedintele tării. Avertizorii au fost dati afară din SIE sub diferite pretexte. Mai târziu, acestia au informat Președintia, Comisia Parlamentară de Control SIE și alte instituții despre trădare si corupție. Nu au fost luati în seamă. Ba mai mult, au fost prigoniti si trecuti în rezervă fără drept de pensie.

  Bani de la GRU pentru căderea guvernului Ciorbea

  În perioada 1996-1997, petrecerile de la cabana de protocol a Directiei Silvice Hemeius, de lângă Bacău s-au înmultit. Cabana se află acum în Parcul de la Hemeius, o unitate de cercetare de 50 ha apartinând Institutului de Cercetări si Amenajări Silvice București (ICAS), aflată sub tutela Romsilva.

  Presa locală a scris pe larg despre chiolhanele udate din plin cu băutură si animate de moldo-rusoaice, ale unor politicieni aflati la putere atunci ca si acum. Articolele respective nu au fost luate în seamă de presa centrală sau pur si simplu au dispărut de pe Internet. Mai multi politicieni, alături de ofiteri Spetsnaz (trupe speciale ale Armatei Rosii care actionează în spatele frontului, împotriva inamiculu) si GRU au pus la punct acolo strategia de prăbusire a guvernării CDR. Emil Constantinescu dăduse un semnal prea brutal de apropiere de structurile euro-atlantice.

  Cel putin două partide politice au primit, la scurt timp, sponsorizări în bani prin intermediul băncii PROMEX, filiala din Moscova, prin care serviciile secrete rusești derulează de mai multi ani, activităti în România si Ucraina. Mai exact, filiala de pe strada Ilinka nr.13 a băncii PROMEX, ulterior mutată ceva mai sus pe strada Maroseyka 1, 9/2 în vecinătatea faimoasei piețe Liublianka.

  În perioada 1996-1997, banii au fost transferati în România cu acordul presedintelui al filialei PROMEX generalul Mihail Gorbunov (fost angajat în Centrala Serviciului Secret al Armatei Sovietice GRU). Gorbunov este căsătorit cu o româncă Silvia si este prieten la cataramă cu miliardarii Abramovici si Hodorkovski. După ce a devenit actionar majoritar la Promex Bank, a vândut actiunile si s-a reprofilat. În momentul de fată detine una dintre cele mai mari firme rusesti de transport gaz lichefiat din Rusia. Legătura cu filiera moldovenească a afacerii era asigurată de un amiralul GRU, fost director General Adjunct al Razvarujenia – Romtehnica rusilor, al cărui nume nu-l dezvălui. Deocamdată. Ofiterul a fost reprezentant al agentiei în Spania si Franta si a fost printre altele si sef al Razvarujenia la Cairo, filială prin care se promovau exporturile de armament rusesc in zona orientului mijlociu. Se pare că în fostul sediu al băncii de pe Ilinka, oficialii de la Kremlin au mutat o mare parte a arhivelor KGB.

  Despre aceste afaceri, pot da relatii Nistor Vasile, fost vicepresedinte si actual presedinte PD-L Bacău, Mihai Darie fost ofiter DIE, secretar executiv PD la acea dată si un apropiat al acestora, M.P. Cebotari. Omul de afaceri “basarabean” a fost garda de corp a unor importanti demnitari rusi, ofiter Spestnaz,apoi agent GRU sub acoperire cu experientă îndelungată în misiuni grele în tări ca Irlanda si Iordania. În vârstă de 50 de ani, Cebotari învârte afaceri cu motorină si alti combustibili, materii prime si materiale din Rusia pe teritoriul României. Recent se văita că niste românasi cu bisnisuri din domeniul real-estate i-au tras clapa dispărând cu o sumă mare de bani. Desi se laudă că ar fi moldovean, constraspionajul detine date certe că Cebotari s-a născut în Rusia, activând cu preponderență la Vladivostok. si-a luat cetățenie moldovenească, pentru a activa cât mai usor pe teritoriul României. Prima sotie locuieste la Moscova. Ultima misiune din 2008 a lui Cebotari s-a desfăsurat în Sri Lanka, la Colombo.

  “Aveam treabă… A trebuit să mă duc!”, spune zâmbind Cebotari despre misiune. Serviciul de Informatii Externe îl are în atentie pe Cebotari de cel putin 10 ani, permitandu-i totusi să actioneze pe teritoriul României datorită sprijinului politic PDL.

  Despre „trădarea de la Hemeius” a fost informat în amănunt si Petre Roman, sef al Partidului Democrat la acea dată. În cursul anului 2007, fostul premier declara că pe teritoriul României au rămas zeci de mii de agenți GRU si KGB, dezvăluind legăturile apropiate dintre securistul D.I.E. Marin Antonescu(fost sef filiala PDL Dambovita) si Traian Băsescu.

 20. NICI IN 1989 ,NU AM STAT CHIAR CU MAINILE IN SAN!PENTRU CA VEDE CA PIERDE TEREN ,TICALOSUL,ORGANIZEAZA FEL DE FEL DE ACTIUNI ANTISOCIALE ,ANTIDEMOCRATICE! PD-L interzice Antena 3…30 November 2009, 16:19 De o vreme încoace primesc tot felul de sesizări de la cititori ai blogului care îmi semnalează invariabil acelaşi lucru – Antena 3 deranjează şi trebuie să nu emită. Ca urmare postul Antena 3 a fost scos din grila de programe a firmelor care furnizeaza servicii CATV în diferite regiuni ale ţării. De exemplu, în colegiul senatorial al lui Mircea Geoană (pe nume Dăbuleni county), din judetul Dolj. patronul firmei, un consilier judetean PD-L a decis sa scoata acest canal si sa il inlocuiasca cu postul de ştiri al fraţilor Păinescu VOX News (ştiu că nu aţi auzit de el). Domnul patron de acolo, Dan Păloiu,l este prieten la catarama cu Costel Iancu, fostul director de la ANIF (cel cu sechestrarea) şi deputatul Gelu Visan. Ca o curiozitate, actionar majoritar la firma DTV Media Sat este Silvian Filoti zis Fulguţă – un celebru interlop craiovean (denuntatorul lui Nati Meir). Cotroceniul intră în legalitate cu imnul României Thursday, 05 July 2007 14:24 Andrei Mărturisesc. Am uitat cu desăvârşire să scriu noutăţile din campania naţională de corectare a imnului României, cel scris greşit taman de www-ul lui Băsescu, presidency.ro. Le reclamasem că sunt erori în text (în care schimbaseră câteva expresii că nu li se părea lor că sună bine) şi că există şi informaţii greşite pe aceeaşi pagină. Gen că la ceremoniile oficiale se cântă alte strofe decât se cântă de fapt. S-a rezolvat. Am fost înştiinţat politicos şi fără diacritice de doamna Florina Iacobescu, webmaster: {xtypo_quote}Va multumesc pentru mesajul dvs. si pentru ajutorul acordat cu aceasta ocazie. Am regasit greselile semnalate de catre dvs. si le-am remediat.{/xtypo_quote} Acuma să vă arăt cum se remediază erorile la Cotroceni. În prima fază, informaţiile greşite au fost tăiate, dar fără să le înlocuiască cu nimic. Le-a mai luat încă două săptămâni ca să afle ce strofe din imnul naţional se intonează totuşi la ceremoniile oficiale (mailul meu nefiind desigur credibil). L-or fi rugat pe Băse să bage de seamă sau au intrat pe Wikipedia? Cru, dativul popular a învins! Să dăm dovezi la lume că dativul popular trăieşte şi nu se dă bătut în faţa genitivului! 😀 Ziua de 29 iulie are o semnificatie deosebita pentru Romania, ea reprezentand Ziua Imnului National. Cu aceasta ocazie, Ministerul Apararii impreuna cu Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Prefectura si Primaria Generala a Municipiului Bucuresti organizeaza, marti dimineata, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, o ceremonie publica dedicat. Programul ceremoniei din Capitala cuprinde oficierea unei rugaciuni pentru poporul roman, alocutiuni si un spectacol sustinut de Muzica Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu”, Muzica Militara Reprezentativa a Jandarmeriei Romane si solisti ai Ansamblului Artistic al Armatei, anunta Romania Libera. Ziua de 29 iulie a fost desemnata, in 1998, Ziua Imnului National al Romaniei „Desteapta-te, romane!”, simbol al unitatii Revolutiei Romane de la 1848. Interzis de regimurile totalitare timp de aproape o jumatate de secol, „Desteapta-te, romane!” a fost ales, imediat dupa Revolutia din Decembrie 1989, imnul National al Romaniei, fiind consacrat prin Constitutia din 1991. CAND AI DE-A FACE CU ASTFEL DE BESTII,NIMIC NU E SIGUR! NICI MACAR NU BANUITI CE PO SA SE MAI INTAMPKLE PANA PE 22 DECEMBRIE 2009! TONUL IL DA REALITATEA FM,SI REALITATEA TV! TIMISOARA ,BRASOV, BUCURESTI. Basescu va folosi in mod criminal VIOLENTA ETNIEI tiganesti,precum o facea SECURITATEA acelasi Reprezentant O.S.C.E.,ca in 2004,o sa tina cu uneltele basesciene! ESTE CLAR CINE A ORGANIZAT EVENIMENTELE SANGEROASE DIN 1989!:SECURISTUL BASESCU ! Un dezaxat, Nu stie sa piarda !

 21. Basescu ii ridica pe romani impotriva romanilor
  29 November, 2009 16:35 PM
  Pe site-ul de campanie a lui Traian Basescu, acesta ii incita pe romani, impotriva altor romani. Sub titlul „Romani pentru Basescu”, candidatul la presedentie cere internautilor sa stranga randurile. Iata ce contine incitarea la delatiune, postata pe pagina sa: „Hai să dam sfoara-n tara! Sa ne ridicam cu mic cu mare pentru Base! Care are filme, cu filme! Care nu, cu poze si mesaje! Hai sa luptam, caci am tacut prea mult, lasandu-i pe altii sa-l atace zilnic cu minciuni si intoxicari”. Mult nu mai lipseste sa gasim pe aceasta pagina si indemnuri la pumni in dinti sau capete in gura. Dupa modelul prezidential, evident. (M.T.

  NICI IN 1989 ,NU AM STAT CHIAR CU MAINILE IN SAN!PENTRU CA VEDE CA PIERDE TEREN ,TICALOSUL,ORGANIZEAZA FEL DE FEL DE ACTIUNI ANTISOCIALE ,ANTIDEMOCRATICE! PD-L interzice Antena 3…30 November 2009, 16:19 De o vreme încoace primesc tot felul de sesizări de la cititori ai blogului care îmi semnalează invariabil acelaşi lucru – Antena 3 deranjează şi trebuie să nu emită. Ca urmare postul Antena 3 a fost scos din grila de programe a firmelor care furnizeaza servicii CATV în diferite regiuni ale ţării. De exemplu, în colegiul senatorial al lui Mircea Geoană (pe nume Dăbuleni county), din judetul Dolj. patronul firmei, un consilier judetean PD-L a decis sa scoata acest canal si sa il inlocuiasca cu postul de ştiri al fraţilor Păinescu VOX News (ştiu că nu aţi auzit de el). Domnul patron de acolo, Dan Păloiu,l este prieten la catarama cu Costel Iancu, fostul director de la ANIF (cel cu sechestrarea) şi deputatul Gelu Visan. Ca o curiozitate, actionar majoritar la firma DTV Media Sat este Silvian Filoti zis Fulguţă – un celebru interlop craiovean (denuntatorul lui Nati Meir). Cotroceniul intră în legalitate cu imnul României Thursday, 05 July 2007 14:24 Andrei Mărturisesc. Am uitat cu desăvârşire să scriu noutăţile din campania naţională de corectare a imnului României, cel scris greşit taman de www-ul lui Băsescu, presidency.ro. Le reclamasem că sunt erori în text (în care schimbaseră câteva expresii că nu li se părea lor că sună bine) şi că există şi informaţii greşite pe aceeaşi pagină. Gen că la ceremoniile oficiale se cântă alte strofe decât se cântă de fapt. S-a rezolvat. Am fost înştiinţat politicos şi fără diacritice de doamna Florina Iacobescu, webmaster: {xtypo_quote}Va multumesc pentru mesajul dvs. si pentru ajutorul acordat cu aceasta ocazie. Am regasit greselile semnalate de catre dvs. si le-am remediat.{/xtypo_quote} Acuma să vă arăt cum se remediază erorile la Cotroceni. În prima fază, informaţiile greşite au fost tăiate, dar fără să le înlocuiască cu nimic. Le-a mai luat încă două săptămâni ca să afle ce strofe din imnul naţional se intonează totuşi la ceremoniile oficiale (mailul meu nefiind desigur credibil). L-or fi rugat pe Băse să bage de seamă sau au intrat pe Wikipedia? Cru, dativul popular a învins! Să dăm dovezi la lume că dativul popular trăieşte şi nu se dă bătut în faţa genitivului! 😀 Ziua de 29 iulie are o semnificatie deosebita pentru Romania, ea reprezentand Ziua Imnului National. Cu aceasta ocazie, Ministerul Apararii impreuna cu Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Prefectura si Primaria Generala a Municipiului Bucuresti organizeaza, marti dimineata, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, o ceremonie publica dedicat. Programul ceremoniei din Capitala cuprinde oficierea unei rugaciuni pentru poporul roman, alocutiuni si un spectacol sustinut de Muzica Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu”, Muzica Militara Reprezentativa a Jandarmeriei Romane si solisti ai Ansamblului Artistic al Armatei, anunta Romania Libera. Ziua de 29 iulie a fost desemnata, in 1998, Ziua Imnului National al Romaniei „Desteapta-te, romane!”, simbol al unitatii Revolutiei Romane de la 1848. Interzis de regimurile totalitare timp de aproape o jumatate de secol, „Desteapta-te, romane!” a fost ales, imediat dupa Revolutia din Decembrie 1989, imnul National al Romaniei, fiind consacrat prin Constitutia din 1991. CAND AI DE-A FACE CU ASTFEL DE BESTII,NIMIC NU E SIGUR! NICI MACAR NU BANUITI CE PO SA SE MAI INTAMPKLE PANA PE 22 DECEMBRIE 2009! TONUL IL DA REALITATEA FM,SI REALITATEA TV! TIMISOARA ,BRASOV, BUCURESTI. Basescu va folosi in mod criminal VIOLENTA ETNIEI tiganesti,precum o facea SECURITATEA acelasi Reprezentant O.S.C.E.,ca in 2004,o sa tina cu uneltele basesciene! ESTE CLAR CINE A ORGANIZAT EVENIMENTELE SANGEROASE DIN 1989!:SECURISTUL BASESCU ! Un dezaxat, Nu stie sa piarda !

  Traian Basescu a batut-o pe Ioana in primarie 27 November, 2009 19:23 PM

  Nu stim, inca, daca a fost trucaj, sau nu, in legatura cu filmul care arata ca Traian Basescu, candidatul la presedintie ii arde un pumn in gura unui copil. Cert este ca Basescu este un cunoscut al unor astfel de manifestari violente. Chiar fiica sa Ioana Basescu si-a luat “portia”, in anticamera cabinetului din Primaria Capitalei, cu lume de fata, in perioada in care Traian Basescu era edil-sef la Bucuresti. In toamna anului 2002, Ioana Basescu, i-a facut o vizita tatalui sau la Primarie. Era perioada in care aceasta traia “marea dragoste” cu Bodo, solistul trupei Proconsul. In momentul in care Ioana a intrat in secretariat, Basescu tocmai iesea din cabinet. La vederea Ioanei, candidatul la prezidentiale i-a dat o palma peste fata fiicei sale, luand-o la injuraturi. Toata lumea aflata in secretariat, respectiv trei secretare, printre care si Maria Adela Tica (actualmente functionara in aparatul prezidential de la Cotroceni), body-guardul primarului, de atunci si de acum, o persoana venita sa depuna un memoriu, si o fata de la biroul de presa al PMB, a ramas interzisa. “Proasta dracu. Ma faci de cacat, sa rada lumea de mine, umbland cu tambalagiul (n.r. Bodo) ala. Sa nu te mai prind! ”, s-a ratoit Basescu la fiica-sa. Usa la birou s-a inchis si nu s-au mai auzit decat zbieratele lui Basescu. (A.I.)

  Basescu ii preseaza pe baronii locali 27 November, 2009 12:29 PM

  PDL se afla intr-o evidenta deringolada. Emil Boc si Vasile Blaga, seful si unul dintre liderii marcanti ai democrat-liberalilor au trecut, la presiunea lui Basescu, la amenintarea baronilor locali ai PDL. Pe noua lista de sefi in teritoriu au ajuns, pe langa Balga si Radu Berceanu si Adriean Videanu, coborati la munca de jos. Spre exemplu, Videanu poarta responsabilitatea sudului tarii. Adica sa asigure votul pentru Basescu, cu orice mijloace. Mai mult, conducerea partidului a spus ca cei care nu vor lupta «la baioneta» vor fi exclusi din partid. Disperarea este asa de mare incat liderii marcanti din Modrogan au trecut la amanintari si la mazilirea celor care nu raspund comenzilor. Primii de pe aceasta lista fiind sotii Ritzi de la Hunedoara si primarul Solomon de la Craiova. (V.L.)

  Berceanu da 8,5 milioane de euro firmei patronilor de la Golden Blitz 30 November, 2009 16:48 PM

  Pe data de 16 iulie 2009, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) din cadrul Ministerului Transporturilor a atribuit firmei Euroconstruct Trading 98 Bucuresti, controlata de patronii restaurantului Golden Blitz- Dan Besciu si Sorin Vulpescu, un contract de 68,12 de milioane de lei (16 mil. euro), fara TVA, pentru decontaminare pe tronsonul Campia Turzii-Gilau al autostrazii Brasov-Bors. Peste cateva luni, patronii de la Golden Blitz au precizat ca cele 16 milioane de euro nu ajung pentru finalizarea lucrarilor si au mai solicitat Ministerul Transporturilor un bonus de circa 50% din valoarea contractului care a fost acordat cu rapiditate de ministrul pedelist Radu Berceanu.

  Supliment pentru deseuri toxice

  Acest contract pentru Autostrada Transilvania consta in realizarea proiectului tehnic, detaliile de executie, asigurarea asistentei tehnice si executarea lucrarilor de decontaminare din dreptul kilometrului 10+500 al tronsonului Campia Turzii – Gilau.
  Ulterior, la inceputul lunii noiembrie 2009, firma Euro Construct Trading ’98 a cerut majorarea lucrarilor cu 50%, pentru ca s-a gasit o cantitate ridicata de clorura de mercur, care mareste costurile de decontaminare a Autostrazii Transilvania. „Nu am mai fost platiti de trei luni de zile, desi am terminat de mutat toate deseurile din zona si mai trebuie facuta doar contaminarea. Noi am eliberat tot terenul pe care urmeaza sa fie construita autostrada Transilvania”, a declarat la acea vremea pentru Mediafax, Dan Besciu, proprietarul Euro Construct Trading ’98. Insa a ramas in continuare o zona cu deseuri care apartine Consiliului Judetean Cluj, ce nu a fost inclusa in acest contract. Responsabilii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) sustin ca nu poate fi decontaminata toata zona, care este imensa. Mai mult, in prima perioada a lunii noiembrie, Dan Besciu afirma ca inca „contractul aditional de majorare a valorii contractului nu a fost semnat pana in prezent”.

  Bonus de decontaminare

  Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a ascultat cu sfintenie solicitarea patronilor de la Golden Blitz de suplimentare a fondurilor pentru decontaminarea. Astfel, pe 28 noiembrie 2009, CNADNR aflata sub comanda lui Radu Berceanu a mai acordat firmei Euro Construct Trading ’98 un “bonus” de nici mai mult, nici mai putin, de 34.060.000 de lei, adica circa 8,5 milioane de euro, pentru “lucrari de decontaminare a solului” si “servicii de decontaminare a mediului” pe “DN1, sectiunea 2B, km 10+500”. Ca atare, ministrul Berceanu a mai suplimentat pentru firma agreta de PDL a patronilor Besciu si Vulpescu cu inca jumatate din valoarea contractului de decontaminare a Autostrazii Transilvania.
  Ion Teleanu

  Realitatea lui Vantu, datoare la bugetul asigurarilor pentru somaj 30 November, 2009 14:40 PM

  Criza pare sa fi afectat cat se poate de serios trustul de presa al lui Sorin Ovidiu Vantu. Politica de reduceri salariale cu aproximativ 50 la suta aplicata de curand este o dovada in acest sens. Nu insa si singura.
  Realitatea Media SA, societate controlata de Sorin Ovidiu Vantu si care detine licentele de radio, TV si satelit ale Radio Guerrilla, Realitatea FM si Realitatea TV, a „uitat” sa plateasca obligatiile catre bugetul asigurarilor de somaj. Astfel, potrivit ANAF, la data de 30 septembrie, Realitatea Media SA figura cu datorii de 51.742 Ron, adica peste jumatate de miliard de lei vechi. Ceva infim daca ne gandim la averea lui Sorin Ovidiu Vantu si la cifra de afaceri a trustului pe care il patroneaza. Din aceasta suma, 30.904 Ron reprezinta contributia de asigurari pentru somaj datorata de angajator, iar 20.838 Ron contributia individuala de asigurari pentru somaj retinuta de la angajati. Sursele noastre din interiorul trustului ne-au informat ca aceste sume nu s-au platit nici pe octombrie si se pare ca nu vor fi platite nici in noiembrie. Chiar daca sumele nu sunt atat de mari pentru Vantu, fapta de a nu plati asigurarile este una cu caracter penal. Angajatii trustului spera ca situatia se va remedia la inceputul anului viitor. (R.P.)

  Fandari portocalii catre PSD si PNL 30 November, 2009 13:49 PM

  Surse din PDL au confirmat pentru AIM ca mai multi primari, consilieri locali si judeteni ai democrat-liberalilor s-au dus cu caciula in mana la PSD si PNL pentru a-si mentine privilegiile. Alaturi de acestia si unii PDL-isti din serviciile descentralizate au inceput sa isi negocieze o ramanere pe posturi, in cazul in care Mircea Geoana va ajunge la Cotroceni. Disperati de surparea “mitului Basescu” oamenii din esalonul doi al portocaliilor au inceput deja fandarile spre social-democratie sau liberalism.
  Deocamdata, promisiunile acestora vizeaza o pasivitate in legatura cu ajutorul solicitat de la centru PDL-ului, ba chiar si o mana de ajutor data candidatului PSD. Evident toata aceasta “zumzaiala” este tinuta departe de urechile tandemului Basescu – Boc. (P.E.)

  Canacheu se lafaie in casa lui Yassin
  26 November, 2009 14:35 PM

  Unde dai si unde crapa!

  Ca primar, Traian Basescu i-a aprobat doctorului Yassin un spatiu de 600 mp pentru International Medical Center * Spatiul a devenit, insa, unul din sediile PDL * Astfel a fost preluat de Costica Canacheu, care este si presedintele Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor, implicat in criza ostaticilor

  Colaborarea dintre Traian Basescu, doctorul Yassin Mohamed si Omar Hayssam a devenit evidenta, in urma atator articole de presa. Ea dateaza inca dinaintea “crizei ostatecilor din Irak”. Astfel, la 1 octombrie 2004, Basescu, pe atunci primar general, a semnat –“de acord cu propunerea” – raportul nr.20953, prin care Yassin primea un spatiu, in buricul targului, de 580 mp. Din locatia primita, situata pe Calea Grivitei 198-200, “amicul” Yassin, i-a intors actualului presedinte, un spatiu in care actualmente se afla un sediu al PDL. In respectivul spatiu al lui Yassin se lafaie acum Costica Canacheu, secretar executiv al PDL si presedinte al Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor.

  International Medical Center Company SRL reprezentata de Yassin Mohammad a solicitat prin adresa inregistrata la Cabinet Primar General cu nr. 2492/20.08.2004 si la A.F.I. cu nr. 20953/30.08.2004 oportunitatea atribuirii acestui spatiu in folosinta pentru realizarea unui centru medical ambulatoriu, asistenta medicala si stomatologica. Surprinzator, la nici doua luni, doctorul Yassin este improprietarit cu un spatiu de 580 mp.
  In loc de cabinete medicale, la care te-ai astepta, gasesti azi, la sediul din Calea Grivitei, un showroom Jaguar si Land Rover al societatii Auto Trading Team, locul unde a fost SC Natale Impex SRL, firma care se ocupa cu fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp) si care potrivit Registrului Comertului si-a suspendat activitatea incepand cu 1 mai 2009. In afara de un punct de lucru al Nicomed, aici se afla si un sediu al PDL sector 1, unde isi are biroul Costica Canacheu, secretarul executiv al democrat liberalilor, dar si presedintele Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor. O intrebare firesca este cum de poate conduce o persoana precum Costica Canacheu o astfel de comisie importanta, cand studiile sale s-au terminat, cu greu, cu o diploma de bacalaureat, la un liceu industrial.

  Omul de legatura dintre Basescu si Hayssam

  In timpul crizei ostaticilor, Mohammad Yassin a devenit trimisul oficial al presedintelui Traian Basescu la negocierile cu rapitorii jurnalistilor Ovidiu Ohanesian, Marie-Jean Ion si Sorin Miscoci. Mai mult, dupa eliberarea ostaticilor, desi nu avea nici o calitate oficiala, Yassin a participat la interogarea ziaristilor, precum si la anchetarea lui Omar Hayssam. Yassin era puntea de legatura dintre Traian Basescu si Omar Hayssam, asa cum clar reiese din cele doua scrisori adresate de terorist doctorului in timpul scurtei sale detentii. Firma pentru care Traian Basescu si-a dat, in octombrie 2004, acordul sa ocupe spatiul comercial din Calea Grivitei, International Medical Center Company SRL, a luat fiinta in anul 2002 si are sediul langa Gara de Nord. Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, capitalul social al societatii se ridica astazi la 32.000 RON, din care 5.500 dolari participare straina la capital. Firma s-ar ocupa cu activitati de asistenta medicala generala si are doi asociati persoane fizice. Mohammad Yassin fiind si asociat si administrator. (M.T.)

 22. 4 DOVEZI ALE IMPLICARII LUI BASESCU IN VANZAREA FLOTEI SI IN INCIDENTUL DE LA PLOIESTI DIN 2004
  Pumnul prezidential aplicat lui Bogdan Istratoiu a fost imortalizat de un fotoreporter prezent la eveniment. Fotografia va aparea la procesul intentat de marinar ziarului Gardianul).
  Iata dovezile:
  http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/exclusiv-documente-incendiare-despre.html

  http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/unde-e-flota.html

  http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/basescu-lovind-un-copil-imagine-in.html

  http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/dovada-copiii-spun-lucruri-trasnite-si.html

 23. NU AM PUTUT NOI ,VOTA,
  CAT AU PUTUT EI ,FURA !!!

  DESI STIE CUM A FRAUDAT ALEGERILE BASESCU(137.000 DE VOTURI IN FAVOAREA LUI GEOANA -ANULATE DE GHERILA BASESCIANA) ,SANTAJATUL TARICEANU PROPUNE SA SE REZOLVE IN GRABA VALIDAREA,VRAND SA PREIA PUTEREA IN P.N.L..
  VOTANTII FIDELI FRAUDATORI AI LUI BASESCU –P.D.L.SUNT CEI CARE AU VENIT LA VOT LA ADAPOSTUL INTUNERICULUI -INTRE ORELE 19.00-21.00(ASA CUM AU SUSTINUT BASESCU TRAIAN SI P.D.L.).
  B.E.C.-ul ,CURTEA CONSTITUTIONALA SUNT CATELUSII LUI BASESCU.LESA PREZIDENTIALA SI-O PUN UNII DE VOIE- PRECUM TARICEANU -!
  REZULTATELE ALEGERILOR LE AVEA PDL_ul SI BASESCU DE LA B.E.C.,DAR PENTRU CA ELECTORATUL –CARUIA IAU FOST ANULATE VOTURILE SA NU-SI DEA SEAMA DE COMPLICITATE,INTAI APAREA P.D.L.-ul SA ANUNTE REZULTATE,IAR DUPA 15 MINUTE ,APAREA B.E.C.-ul SA ANUNTE APROAPE ACELEASI REZULTATE CA SI P.D.L.!!
  COLABORAREA CU P.D.-ul LUI BASESCU. INSASI DENUMIREA P.D.L.-ului IMPLICA INTENTIA LUI BASESCU DE A SPARGE P.N.L.-UL.
  TARICEANU ESTE UN PION–CARUIA I S-A- PROMIS DE CATRE BASESCU -FOTOLIUL DE PREMIER DE CATRE BASESCU.
  PRIN ACCEPTAREA PROPUNERII BASESCIENE,TARICEANU DUCE LA INDEPLINIREA PLANULUI LUI BASESCU DE A SPARGE P.N.L.-ul –FOLOSINDU-SE SI DE U.D.M.R.
  TARICEANU VREA SA FIE PRIM-MINISTRUL LUI BASESCU SI PRESEDINTE P.N.L. PUNAND INTERESUL PERSONAL SI DE GASCA , INAINTEA INTERESULUI NATIONAL.
  STRATAGEMA ASA ZISEI SCHIMBARI A LUI TARICEANU DE CATRE BASESCU A FOST DOAR O INCERCARE DE DUCERE IN EROARE A P.N.L.-ului,PENTRU CA P.N.L. SA NU SI DEA SEAMA DE TRADAREA LUI TARICEANU .AMBII SUNT SPRIJINITI DE CATRE EVREIME!ASTA II UNESTE !
  EU MI-AM SACRIFICAT FAMILIA ,SERVICIUL,DAR NU AM CEDAT MAFIOTULUI BASESCU!
  BANCHERII,OAMENII DE ALEGERI MAFIOTI ,NU AU REACTIONAT DIN VARA PANA IN IARNA-CA ACUM SA FIU FOLOSITI DE P.D.L. SI BASESCU PENTRU A GRABII .
  TOTUL A FOST CALCULAT CU PRECIZIE MILIMETRICA DE AGENTUL SECURITATII BASESCU SI MILITARIZATUL P.D.L.,CARE AU MITUIT PESTE 2,5 MILIOANE DE ELECTORI -PENTRU A-SI ASIGURA REALEGEREA PRINTR-O FRAUDA DE TIP HITLER!!
  IN 2004 PENTRU A IESI BASESCU, AU FOST ANULATE 100.000 DE VOTURI IN FAVOAREA LUI NASTASE.
  PROEVREUL TARICEANU TREBUIE EXCLUS DIN P.N.L. .!!!!!
  DUMINICA(06,.XII) SI LUNI (07.XII)AM AVUT PROBLEME CU DESKOPUL DIN CAUZA VIRUSILOR BASESCIENI!!
  IOHANNIS A CEDAT PENTRU CA BASESCU II FACE PROBLEME IN SIBIU .DEFLAGRATIA DIN SIBIU DE LA ORA 12.00 07.XII.09,ESTE DOAR UN EXEMPLU CONCRET AL CRIMINALITATII LUI BASESCU SI AL LUI P.D.L.-CU CARE TARICEANU VREA SA SE ALIEZE!!!!
  RECUNOASTEREA LUI TARICEANU DESPRE BASESCU A FOST PROVOCAT DE MINE!RECUNOASTEREA A FOSTV PREMEDITATA PENTRU CA STIA DESPRE PLANUL DE FRAUDARE BASESCIANA.PASUL INAPOI AL LUI TARICEANU ,(INTERVIUL ULTERIOR PRIN CARE O DA LA INTORS)I SE DATOREAZA SANTAJISTULUIBASESCU
  SI LA P.S.D. EXISTA TRADATORI DE GENUL LUI TARICEANU SAU MITREA.
  NU MAI PUTEM TRAI IN TEROARE PERMANENTA! DACAT UN SECURIST,MAI BINE UN “PROSTANAC”!!
  NU NOI TREBUIE SA EMIGRAM DE TEAMA CA NE VA CIURUI!
  BASESCU SI AI LUI ,SA SE DUCA DRACULUI!!

 24. Relu, nu-i asa ca era mai bine cu Tariceanu? Ei, ar fi bine la guvernare dar, parerea mea ca fara Morega. Revolutia Bunului Simt ar fi fost bine sa fi fost inceputa din interior cu Morega de la Gorj si abia apoi in exterior. Este unul din motivele din cauza carora Crin a pierdut. Acum ar fi bine sa demisioneze si sa-i lase pe altii. Nu el a declarat public la Congres ca va demisiona daca nu duce PNL la guvernare? Ce parere ai?

 25. DOMNULE PRESEDINTE AL Curţii Constituţionale,

  Subsemnatul,ENE Nicanor George,domiciliat în Bucureşti Şos.Mihai Bravu nr. 2,bl.60 B, Sc.1,Et.8.ap.45,sector 2,descendent al defuncţilor părinţi fireşti şi bunici,în calitate de cetăţean român ,victimă a regimului comunist şi neocomunist ,dar şi luptător anticomunist,in temeiul ART.36 din constitutie -referitor la DREPTUL LA VOT,-[CORELATIV dreptului de a fi ales PRESEDINTE al ROMANIEI -prevazut in art.37 alin (2)din constitutie, art.3 PROTOCOL nr. 1 [DREPTUL LA ALEGERI LIBERE]), art.10, 13,art.14,17,18 din C.E.D.O,precum si pe prevederile tezei finale a art.53,adică pe prevederile Convenţiilor Civile şi Penale împotriva CORUPŢIEI,art.6(1), art.10, art13, art.14,17,18 din C.E.D.O., -art.5-ref. la Responsabilitatea Statului.,art.18 paragraf 1, paragraf 3 -din Convenţia penală privind corupţia,formulez si depun preznta
  CONTESTATIE
  solicitand e renumărare a voturilor în TOATE SECTIILE DE VOTARE INTRUCAT cel putin ASUPRA SECTIILOR IN CARE S-A INTRRUPT PREMEDITAT ENERGIA ELECTRICA Splaneaza SUSPICIUNEA DE FRAUDA ELECTORALA.
  Solicit aceasta ,avand in vedere atributia pe care v-o confera art.146 litera f)VEGHEAZA LA RESPECTAREA PROCEDURII PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI ROMANIEI SI CONFIRMA REZULTATELE SUFRAGIULUI.
  SOLICIT TOTODATA, CA PANA LA RENUMARAREA VOTURILOR SA SUSPENDATI NUMIREA IN FUNCTIE A CELUI CARE A ORDONAT FRAUDAREA ALEGERILOR IN INTERES PROPRIU SI DE GRUP CRIMINAL ORGANIZAT!!
  VOTURILE A 137.000 DE ROMANI –PRINTRE CARE SI AL MEU A FOST ANULAT DE CATRE UNELTELE MURDARE ALE LUI BASESCU,PENTRU CA ACESTA SA FIE REALES!!!! PRIN ANULAREA VOTURILOR CELOR 137.000 DE CETATENI ROMANI CU DREPT DE VOT ,ACEST DREPT GARANTAT DE CONSTITUTIE A FOST DESFIINTAT DE O MANA CRIMINALA, INTRUCAT ,ACESTEA AU FOST LIPSITE DE EFICIENTA PRIN SIMPLA STAMPILARE DE CATRE UNELTE OBEDIENTE ANTIDEMOCRATICE!!!
  ORICE DISPOZITIE A UNEI LEGI (DE ALEGERE A PRESEDINTELUI)-PRIN CARE SE INGRADESTE ORI NU SE DA DE PLANO VOTANTULUI POSIBILITATEA CONTESTARII A REZULTATELOR ALEGERILOR ,ESTE NECONSTITUTIONALA,PENTRU CA CEL CE ARE DREPTUL DE A VOTA ,TREBUIE SA AIBA IMPLICIT SI DREPTUL DE A CONTESTA REZULTATUL VOTULUI! –CU ATAT MAI MULT CU CAT EXISTA SUSPICIUNI DE FRAUDA ELECTORALA!!IN CONDITIILE IN CARE NONSIDERATI CA BU POATE FI PRIMITA CONTESTATIA MEA,INVOC EXCEPTIA DE NECONSTITUTIONALITATE A DISPOZITIEI INVOCATE DE CURTE,EVIDENT DETERMINANTA IN REZOLVAREA CAUZEI.
  AVEM DREPTUL SA NE HOTARAM SINGURI DESTINUL.
  POTRIVIT ART.4 ALIN (1 )DIN LEGEA FUNDAMENTALA,STATUL ARE CA FUNDAMENT UNITATEA POPORULUI ROMAN SIN SOLIDARITATEA CETATENILOR SAI.UN DICTATOR NU POATE ASIGURA RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI..BASESCU DISCIMINEAZA CPE CEI 5 MILIONE DE CETATENI ROMANI DISCRIMINANDU-I DUPA CRITERIUL APARTENENTEI POLITICE –DESI ALINEATUL 2 AL ACELUIASI ARTICOL CONSTITUTIONAL II INTERZICE ACEASTA PORNIND DE LA CONSIDERENTUL CA ROMANIA ESTE PATRIA COMUNASI INDIVIZIBILA TUTUROR CETATENILOR SAI
  BA SESCU A INCALCAT PREVEDERILE ART.3 DIN CONSTITUTIE INTRUCAT ,BASESCU SI P.D.L. ISI EXERCITA SUVERANITATEA IN NUME PROPRIU,NETINAND CONT CA SUVERANITATEA NATIONALA APARTINE POPORULUI,ELECTORATULUI CARUIA I-A ANULAT VOTURILE ,PRIVANDU-L DE DREPTUL LA ALEGERI LIBERE SI CORECTE !!!
  În aceste zile… in diverse zone ale patriei au ajuns emisari oranj de la Bucureşti. Oamenii au venit cu directive clare din Modrogan direct din gura lui Vasile Blaga. Potrivit unor oameni care au participat la astfel de întâlniri, tuturor le sunt confiscate telefoanele si apoi sunt prelucrati metodic:
  1.Dacă nu facem treabă bună toţi veţi zbura din funcţii.
  2.Fiecare dintre voi să îşi controleze bine oamenii din subordine.
  3.Faceţi în 2 zile un buget estimativ pentru a aduce fiecare minim 100 de voturi controlabile.
  4.Fiecare om de legătură va fi dota cu un mobil cu SIM special (se va putea vorbi doar în reteaua creata de partid).
  5.Fiecare sa incerce „sa convertească” cât mai mulţi membri ai secţiilor de votare.
  6.Obligatoriu fiecare om din secţie să aibă cel puţin 10 oameni în afara secţiei pentru acţiuni specifice.
  7.Voturile celor din deconcentrate să fie fotografiate pentru control la partid.
  8.Echipe de câte 5 oameni care să se ocupe de diversiuni în zona secţiilor de votare.
  9.Cel puţin un specialist IT care să lanseze (sub coordonare de la Bucuresti) mesaje pe site+urile de socializare.
  10.Fiecare organizaţie judeţeană să fie în stare să mobilizeze cel puţin 5.000 de persoane după ora 21.00 în oraşele reşedinţă de judeţ.
  ŞI TOTUŞI, MAFIA PDL A FURAT DE-A RUPT. BĂSESCU ŞI-A COMANDAT REZULTATELE LA ORA 21( SEARA), IAR B.E.C. I LE-A LIVRAT LA 8 DIMINEAŢA. VIDEANU SCOATE PARTIDELE ÎN ILEGALITATE ŞI NE IA CETĂŢENIA. BLAGA ŞI VIDEANU AU TRANSFORMAT MINISTERUL DE INTERNE ÎN CÂRCIUMĂ. CA SĂ SĂRBĂTOREASCĂ FURTUL. O FRAUDĂ INACCEPTABILĂ. CEI PESTE 5 MILIOANE DE ALEGĂTORI CARE AM VOTAT SCHIMBAREA. AVEM OBLIGAŢIA SĂ LUPTAM
  In judeţele în care Geoană a câştigat detaşat, la secţiile speciale, rezultatul a fost pe dos.
  Cum au scos-o pe EBA, aşa fac acum şi cu taică-său.
  De fapt, dovada flagrantă a fraudei constă în simplul fapt că aseară, cu câteva minute înainte de ora 9, deci înainte de cele trei exit-poll-uri care l-au indicat victorios pe Geoană, Băsescu a declarat, din curte de la Modrogan, că a câştigat peste 5 milioane de voturi şi e învingător, iar rezultatul a fost validat de B.E.C. la 8 dimineaţa.
  Şi după feţele căzute ale PD-L, Videanu a developat frauda, anunţând periodic, toată noaptea, rezultate ale numărării lor paralele, care denotă controlul totalitar asupra instituţiilor statului, folosite în coordonarea fraudei. Ministerul de Interne a fost transformat în complice al infractorilor. Iar faptul că Blaga – ministru ilegal şi Videanu s-au dus la Ministerul de Interne şi au declarat că au făcut-o ca să mănânce indică nivelul inimaginabil de sfidare pe care l-au atins aceste fraude politice şi umane.
  În zori, când a proclamat că are câteva mii de voturi în plus, Băsescu s-a hăhăit: “un fleac, i-am ciuruit”. Adică pe noi. Cinci milioane două sute de mii de alegători. Nimic neobişnuit pentru Băsescu, care mereu a avut un comportament incompatibil cu al unui şef de stat. Ceea ce ar urma cu el încă un mandat n-ar putea fi decât distrugerea României, ca popor şi ca stat.
  La ora 11, Videanu l-a proclamat câştigător pe Băsescu, cu aproape 70000 de voturi în plus şi a zis că el a avut ca aliat “cetăţeanul”, contra “celei mai mari coaliţii a partidelor împotriva unui om”. Şi a mai zis Videanu că dacă PSD nu va recunoaşte rezultatele după ce ele vor fi anunţate de B.E.C. va fi în ilegalitate. Adică parvenitul din Videle bagă partidele în ilegalitate şi ne ia cetăţenia. Nouă, celor peste 5 milioane de alegători, pentru faptul că am îndrăznit să nu avem creierele spălate (ca “anticomuniştii” care şi-au făcut idol dintr-un nomenclaturist sau “anticorupţii” care susţin patronul corupţiei din România) şi nici furajate (ca nenorociţii mituiţi). La fel, pe noi n-au cu ce să ne şantajeze. Iar ameninţările le explodează în faţă.
  67% dintre alegătorii lui Crin l-au votat pe Mircea Geoană. Contribuţia lui Crin este uriaşă. Ca atare, multe dintre voturile anulate au fost si ale P.N.L.-istilor!PRESIUNEA LUI TARICEANU asupra lui Crin Antonescu se va solda cu necontestarea rezultatelor B.E.C.???Violenta CA SI FRAUDA, SUNT cauze de viciere a EXPRIMARII DREPTULUI LA VOT intr-_o anumita directie prescrisa de altii ,SI NU ALEASA DE TITULARUL DREPTULUI LA VOT!!!
  VOTANTII FIDELI FRAUDATORI AI LUI BASESCU –P.D.L.SUNT CEI CARE AU VENIT LA VOT LA ADAPOSTUL INTUNERICULUI -INTRE ORELE 19.00-21.00(ASA CUM AU SUSTINUT BASESCU TRAIAN SI P.D.L.).
  B.E.C.-ul ,CURTEA CONSTITUTIONALA SUNT CATELUSII LUI BASESCU.LESA PREZIDENTIALA SI-O PUN UNII DE VOIE,DE NEVOIE-
  REZULTATELE ALEGERILOR LE AVEA P.D.L.-ul SI BASESCU DE LA B.E.C.,DAR PENTRU CA ELECTORATUL –CARUIA IAU FOST ANULATE VOTURILE SA NU-SI DEA SEAMA DE COMPLICITATE,INTAI APAREA P.D.L.-ul SA ANUNTE REZULTATE,IAR DUPA 15 MINUTE ,APAREA B.E.C.-ul SA ANUNTE APROAPE ACELEASI REZULTATE CA SI P.D.L.!!
  AGENTUL SECURITATII BASESCU SI MILITARIZATUL P.D.L.,CARE AU MITUIT PESTE 2,5 MILIOANE DE ELECTORI -PENTRU A-SI ASIGURA REALEGEREA PRINTR-O FRAUDA DE TIP HITLER!! IN 2004 PENTRU A IESI BASESCU, AU FOST ANULATE 100.000 DE VOTURI IN FAVOAREA LUI NASTASE.
  „Mă îngrijorează modul de presiune pe care l-a făcut (Traian Băsescu – n.r.) cu aparatul de stat şi, mai mult, chiar întâlnirea care au avut-o la ministerul de Interne (Blaga, Videanu şi Berceanu – n.r.), pentru că, vedeţi dumneavoastră, ne învârtim cu toţii în România şi aflăm ce se întâmplă. Întâlnirea de acolo a fost pentru a stabili ca nu cumva să se afle unele din fraudele pe care le-au făcut şi să încerce cât mai mult să reţină PSD, să nu poată să depună dosarul foarte bine pregătit”, a declarat Vanghelie.
  El a declarat că democrat-liberalii sunt disperaţi şi conştienţi de ceea ce au făcut, crezând că pot să „păcălească” toată opinia publică, presa şi partidele politice.
  , “sunt peste un milion de români şantajaţi sau cărora li s-au dat bani pentru buletine”””Şantajurile pe care le încearcă în continuare Traian Băsescu, care le-a făcut şi în campanie, la unii lideri ai noştri, vă spun că nu vor funcţiona. Mă refer la o parte dintre colegii cu care am discutat – e vorba de tot felul de presiuni care s-au făcut şi în campanie, inclusiv la adresa mea, şi care se încearcă în continuare să se facă. Asta nu ne opreşte să ne spunem punctul de vedere şi să-l prindem pe Traian Băsescu că a furat aceste alegeri”.
  La Vaslui au fost renumărate cele 3.000 voturi nule şi s-a constatat că 42 dintre acestea sunt valabile.
  Dragnea: Blaga, Videanu, Berceanu au cerut prefecţilor să şteargă înregistrările de la secţii speciale.VIDEANU SPUNE CA ASA ZICE LEGEA!!!!
  Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că, potrivit unor informaţii pe care le-a primit, democrat-liberalii Blaga, Berceanu şi Videanu au cerut prefecţilor, în urma întâlnirii pe care au avut-o la MAI, să şteargă imaginile filmate de camerele video la secţiile speciale.”Am primit informaţii că, în urma întâlnirii pe care au avut-o ieri (luni – n.r.) la MAI, domnii Blaga, Videanu şi Berceanu au solicitat prefecţilor să facă tot ce le stă în putinţă să şteargă imaginile filmate de camerele de luat vederi la secţiile speciale”, a spus Dragnea.
  El a arătat că PSD face apel la prefecţii din România să nu comită această ilegalitate.
  Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat, marţi, că Blaga, Videanu şi Berceanu au avut o întâlnire la ministerul de Interne, care a avut drept scop acoperirea fraudelor pe care le-a făcut PDL, precum şi împiedicarea PSD de a face un dosar foarte bine pregătit despre fraudarea alegerilo

  Brânză este cel care a organizat operaţiunea de fraudare a voturilor din străinătate, conform declaraţiilor mai multor persoane care se află în străinătate. El asavarsit infrac tiunea de constituire de grup criminal organizat
  Deputatul PDL William Brânză, preşedinte al Organizaţiei PDL Diaspora, a declarat, marţi, răspunzând afirmaţiilor liderului PSD Dan Nica despre fraudarea alegerilor, că în străinătate votul românilor a fost corect.
  Fraudarea prezidenţialelor în turul doi, în favoarea lui Traian Băsescu, a avut un caracter naţional, sistematic şi premeditat. Seful Direcţiei de Evidenţă a persoanei de la Sectorul 3, considerând că acesta se face vinovat de operaţiune de fraudare care a fost pusă la cale prin eliberarea de cărţi de identitate

  617.135 români au votat în turul al II-lea în secţiile speciale,. Adică… aproximativ 6% din voturile valabil exprimate au fost date de turiştii electorali în condiţii foarte neclare.Am asistat la cozile interminabile din faţa secţiilor speciale şi cu autobuzele şi autocarele care au bătut ţara în lung şi în lat timp de o zi pentru a căra de colo colo oameni care au votat (şi nu vor păţi nimic) de câte două, trei sau mai multe ori. Diferenţa e de 15.000 de voturi în ţară în favoarea lui Geoană. Numai că Băsescu a câştigat majoritar în afara ţării
  Cei de la UDMR ar marşa rapid pe o soluţie cu PD-L, justificată foarte uşor şi de apartenenţa la aceeaşi familie europeană. PDL a solicitat reprezentanţilor PNL în BEC, BEJ.uri şi BES-uri lsa nu conteste rezultatele alegerilor PENTRU A PRIMI FUNCTII IN GUVERN! Basescu l-a sunat pe Tariceanu si i-a promis ca il pune prim-ministru daca scapa de Crin si aduce PNL la guvernare cu PDL. Tariceanu a raspuns la telefon si a raspuns si la propunere. Si raspunsul a fost “da, vreau, vreau, vreau!!!”. Caci imediat dupa aia, inainte de sedinta Biroului Politic al partidului sau, s-a apucat sa spuna ca PNL nu e un catel de plus al PSD. Iar in sedinta a incercat sa ii momeasca pe colegi sa puna botul la Basescu din nou, povestind cum s-a conversat el cu amicul Traian.
  Călin Popescu Tăriceanu este atît de încrezător în renașterea alianței DA încît a trecut peste toate resentimentele și a purces la negocieri de taină cu nimeni altul decît soțul Elenei Udrea, ca reprezentant al lui Zeus…
  pervers al ielelor portocalii a sfarsit lamentabil. Cine tradeaza azi , tradeaza mereu. Portocala mecanica trebuie lasata sa se satisfaca in poftele guvernarii absolutiste, de una singura, validati-l pe etnotevistul Negoitza si lasati-i sa explodexe pe limba lor in maxim sase luni .
  Singura solutie pe care Crin Antonescu o are la dispozitie acum este opozitia radicala, a demonstrat ca poate si are in spatele sau un urias suport care in perioada urmatoare se va multiplica progresiv . Indiferent ce decizie va lua forul de conducere al PNL, Crin Antonescu si Ludovic Orban pot angrena oricand si in orice formula o larga sustinere populara. Ei sunt si vor fi perceputi ca vectori ai opozitiei reale in fata tavalugului neocastrist al lui Traian Basescu, perceput ca un pericol iminent de peste jumatate din electorat.
  Jocul de glezne al celor carora nu le-a placut cu Basescu dar ar mai vrea odata , se apropie ca nuanta de cel al lui Radu Vasile si Grupul de la Brasov . Apropos, mai stie cineva ceva de Radu Vasile? Atunci s-a jucat fatal soarta taranistilor.
  Daca Dl. Tariceanu isi va continua lambada ambitiilor personale in acelasi ritm, va deveni probabil o copie fidela a lui Marian Milut, impostorul care perfecteaza terenul pentru a topi brandul PNTCD in ciorba de udre a lui Traian Basescu. De ce? Pentru ca liberalii de azi nu mai sunt taranistii din ’98. Au si ei defectele lor, evolueaza si invata din cand in cand, din greselile altora.
  Ministerul de Interne implicat in fraudarea alegerilor la ordinele lui Blaga

  Cine se astepta ca buldogul porocaliu infipt cu coltii in legea si ordinea statului va dormi in cotet, se inseala. Am atras atentia de la bun inceput ca miza ocuparii in forta a Ministerului de interne, schimbarea a tot ce misca in teritoriu de la prefecti pina la nominalizarea discretionara a presedintilor sectiilor de votare care sa-i asigure lui Basescu si mafiei aderente, imunitatea si banul public, pentru urmatorii ani. Evident ca vor urma vremuri grele si cine se bucura astazi , va avea de decontat masiv foarte curand.
  Se contureaza imaginea „succesurilor” elctorale ale Basescului prin implicarea directa a Minsiterului de Interne condus ilegal si din umbra de ministrul demis , interimar, suspendat,Vasile Blaga. Asul castigator din cacealmaua lui Basescu a contat enorm la rasturnarea rezultatelor deja contestate. Ieri in jurul orelor 15.30 , Blaga , Flutur si Videanu, speriati de exit poluri, au initiat o intalnire secreta cu sefii PDL si ai Internelor din teritoriu Ioska Buble confirma ca in fapt au avut loc doua astfel de intalniri, orele 12.30 si cea de la 15.30.Ulterior celor doua intalniri , Vasile Blaga a transmis prin sute de SMS uri structurilor PDL din tara ca Basescu va castiga cu scorul racnit disperat, cu 5 minute inaintea exit polurilor. Camarila mafiei portocalii demonstreaza inca odata ca infractiunea si delatiunea au pus stapanire pe o tara intreaga.
  Si ca tacamul sa fie cat se poate de exotic, aseara la plecarea din sediul intunecat al PDL, Nuty Udrea era insotita de marele deontolog contractual cu STS si SRI, Bogdan Chireac.

  Nu, nu e glumă!

  Disperaţi de scăderea în sondaje şi de faptul că proiectul Iohannis se bucură de încredere din ce în ce mai mare din partea românilor, PD-L a schimbat tactica.

  *
  La Brăila, de ex, în această seară, în faţa magazinului Billa de pe Râmnicul Sărat, un grup de tineri purtând geci de culoare galbenă împărţea de zor pliante…

  De fapt, e mult spus pliante… ci nişte fluturaşi alb-negru, traşi la xerox pe hârtie A4. Mesajul? Aşa cum puteţi vedea mai jos, de a nu-l susţine pe Iohannis.

  Culmea tupeului, se recomandau a fi de la TNL! Impostorii!!!!

  Concluzia? Dacă Băse se luptă cu moguli la TV, pe stradă reprezentanţii săi se dau drept TNL! Că altfel nu-i mai crede nimeni şi îi mai ia şi lumea cu huoo…

  Cine îl susţine pe Geoană? Toate partidele, în afară de PD-L. Ce ne aduce Băsescu, aşa cum s-a şi lăudat, că va face la fel ca până acum? Dezbinare, haos, corupţie, ţigănie, instabilitate, criză generalizată, incapacitate de plată Coaliţia dreptei autentice – PNL şi PNŢCD – în alianţă cu stânga autentică, PSD care, prin Mircea Geoană, pentru prima oară, şi-a recunoscut sub semnătură greşelile trecutului, unele chiar sub numele de criminale. Geoană nici nu a fost, pe atunci, membru al FSN.
  Iar dacă PSD şi-a cerut iertare pentru mineriade, PD(-L) nu a făcut-o niciodată, chiar dacă partidul lor este legatar juridic al FSN (îl poartă ca denumire la tribunal). Nu l-am auzit vreodată pe Vasile Blaga cerându-şi iertare pentru telegrama de felicitare trimisă minerilor după mineriada din iunie 1990, ca prefect de Bihor. Ce să mai zicem de Băsescu, care era subsecretar de stat la Transporturi, şeful lui Dobre, care l-a dat afară pe ing.Mănucu, care oprise trenurile cu mineri, iar Dobre le-a repornit şi la câteva zile după mineriada din iunie 1990, Băsescu a fost avansat ministru al Transporturilor. Şi după mineriada din septembrie 1991, Stolojan l-a menţinut pe Băsescu la Transporturi.
  Traian Basescu isi sterge pantofii cu filele Constitutiei si ar putea curata presa de “gaozari” incomozi.Cei care tăiesc în afara graniţelor nu au dreptul de a decideexclusiv soarta celor care trăiesc înlăuntrul aceloraşi graniţe.Nu mai simt că aș aparține acestei țări O țară unde alegerile se câștigă cu autobuzul și cu heblul tras, o țară unde votul meu e egal cu al celui care primește 10-15 euro sau o găleată cu produse alimentare pentru o ștampilă, o țară care tocmai este pe cale să consfințească triumful suprem al cercopitecilor, al analfabeților, al hoților, al securiștilor și al curvelor Vor încerca să fure, să întoarcă rezultatele, să se isterizeze în stradă. Va fi o zi solicitantă, un veritabil război psihologic. Care premeditează frauda masivă. Şi mişcările de stradă prin care, fie să descurajeze electoratul schimbării şi să-l determine să se predea în faţa fraudei
  N-au putut ei fura, cât am putut noi vota. Şi ne apărăm voturile. Nimeni nu-şi permite să mistifice. Pentru ce – şi pentru cine – să-şi rişte pielea? Deja penalii care au furat vor plăti. Videanu e absolut penibil în slugărcinia lui de a fura. Pretinde că numărătoarea lor paralelă îl indică pe Băsescu câştigător. La o sutime de secundă. Deja portocaliii fac porcării, sting lumina ca să deturneze voturi, dar bine că pe străzi nu îndrăznesc să mai iasă. Oricum, patetic. Urâtă, grotescă ieşire din scenă.
  PREMEDITARRA FURTUL:UI!!!!!
  Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat vineri că PDL face o invitaţie colegilor liberali, aşa cum a făcut-o şi anul trecut, după alegerile parlamentare, ca cele două partide să se întâlnească duminică, după ora 22.00, pentru formarea unui guvern de dreapta în România.
  Gheorghe Flutur a mai făcut o invitaţie către electoratul liberal: să voteze duminică în turul doi al alegerilor prezidenţiale singurul candidat de dreapta, Traian Băsescu.

  Statul mafiot romanesc condus de o frauda umana
  Bateti-va voi joc de cei 137.000 de eklectori carora le-au anulat votul gherial P.D.L. si o sa vedeti ce urmeaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NIMENI, NU SE POATE JUCA CU MANIA POPORULUI INSELAT!!! „Cine ridica sabia, de sabie va pieri”
  Întâmplări din ziua votului
  Duminică a fost o zi agitată şi plină de evenimente. De la orele de început când am încercat reglarea unelor nereguli, până la aglomeraţia de seara, aş avea multe de povestit, mă voi opri însă doar la câteva momente grăitoare.
  Peste tot atârnau banerele unor candidaţi, iar în preajma secţiilor de votare – sau mai exact chiar în poarta unor şcoli – atârnau cu precădere banerele celor calificaţi în finală.

  În urma sesizărilor, poliţia comunitară a acţionat (pentru că fără sesizare singuri nu s-au prins) şi a decupat sloganul, lasând bannerul eventual la locul lui: vezi poza de pe Calea Giuleşti.

  Asta la una dintre secţii, că la altele atârnă şi acum neatinse.

  La intrarea într-o altă secţie de votare, şedea parcat un microbuz tapetat cu afişele altui candidat. Şi aici am făcut sesizare de dimineaţă, dar autobuzul nu s-a clintit până la închiderea urnelor.

  Am amintit aceste nereguli – minore să le spunem – pentru a continua cu întâmplarea din miez de noapte. Obosiţi după o zi de alergătură, sub tensiunea ultimelor evenimente, şi, recunosc, în ceea ce mă priveşte puţin surescitat, cu ceva vreme înainte de miezul nopţii am început să mergem pe la fiecare secţie de votare pentru a aduna copiile după procesele verbale. Am observat că o maşină echipată corespunzător, dar fără vreun semn de identificare, tăia toate banerele PNL-ului amplasate legal, pe toate ale PNL-ului, dar pe niciunul al altora (Băsescu, Geoană, Remus cernea ş.a.m.d.). Am sesizat un echipaj de poliţie care nu a reacţionat, am sesizat un al doilea echipaj şi a urmat o mini-urmărire până la oprirea maşinii respective. După discuţii, echipajul de poliţie a venit şi m-a informat că respectivii sunt reprezentanţii ADP. …Uitasem că pe perioada campaniei, primarul dispusese ştergerea siglei ADP de pe maşini ca să nu mai fie acuzat că face campanie din bani publici. Dar de ce tăia banerele PNL-ului? De ce acum şi nu aşa cum ar fi fost normal, la încheierea campaniei şi înainte de ziua votului? Trişti şi umiliţi, poliţiştii comunitari mi-au dat un singur răspuns la întrebări: „E ordin de sus, de sus de tot!” De unde să fie aşa de sus? „Tocmai de la Primarul Poteraş!!!”

  Pentru mine a fost momentul de maximă tristeţe, şi pe fondul oboselii, să văd că singura regulă a unor autorităţi chiar în ziua alegerilor este arbitrariul, abuzul şi ordinul nelegal de la şeful administrativ. Sau poate ar trebui să spun, de la şeful de tarla…
  Se intampla acum :PD-L face apel la mobilizarea generala , terorizati de posibilitatea pierderii privilegiilor si a puterii absolute, camarila lui Traian Basescu cheama populatia la revolutia portocaliu securistoida. In Piata Universitatii din Bucuresti si in alte locatii din marile orase, mafia lui Basescu speculeaza orice posibilitate pentru a putea crea diversiuni majore pe ultima suta de metri inaintea votului de duminca. Disperarea lor cheama la razboi impotriva „comunismului”, Basescu este curpins de panica provocata de cifrele reale din sondaje unde scade vertiginos in ultimile zile. Structurile sistemului basescoid pregatesc o lovitura machiavelica pentru a putea remonta diferentele procentuale dintre el si Geoana.
  Iata cateva dintre indemnurile la lupta de clasa promovate de fascistoizii sustinatori ai Basescului:
  ”Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!
  De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!
  Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!
  Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 DECEMBRIE!
  Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!
  Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea!”.-
  Aparati statul mafiot si camarila infractionala promovata si protejata de Traian Basescu…

  Vasile Blaga si-a „delegat” atributiile dar va lovi din umbra

  Interimarul Vasile Blaga se retrage in umbra respectand decizia Curtii de Apel Bucuresti care l-a suspendat din fruntea Ministerului de Interne transferandu-si atributiile de servici catre miercuri atributiile secretarului de stat Mihai Capra.
  Lui Mihai Capra i-au fost delegate toate atributiile legate de buna organizare a alegerilor, iar secretarului general al ministerului i-au fost delegate toate atributiile legate de calitatea de ordonator de credite al Ministerului Administratiei si Internelor, consemneaza comunicatul MAI.
  Sarcinile de servici , mult prea riscante pentru Vasile Blaga in cazul in care Traian Basescu va pierde alegerile, fraudele si gravele ilegalitati comise sub ochii inchisi ai Politiei Romane in turul intai, se vor amplifica masiv in finala prezidentialelor. Basescu nu accepta nici in ruptul capului eventualitatea esecului, semnalele clare puse in scena ieri 1 decembrie , secondate de apelurile disperate ale staffului prezidential in frunte cu Sebastian Lazaroiu si Traian Radu Ungureanu, strigate disperate si incitare la „lupta de clasa” impotriva dusmanului poporului. Infrangerea lui Traian Basescu echivaleaza cu dezmembrarea mafiei promovate de acesta in structurile statului roman iar pentru Traian Basescu , posibilitatea previzibila de a raspunde penal pentru fapte deosbit de grave coomise sub juramant. O revolutie portocalie cu iz bolsevic pluteste in atmosfera si este cat se poate de posibil ca in zilele urmatoare , inclusiv dupa afisarea exit polurilor , sa asistam la miscari violente de strada provocate de personaje specializate in arta mineriadelor , fostul ofiter DIE, Silvian Ionescu , seful ierarhic al lui Traian Basescu la Anvers sprijint de Dl. Dobre , adjunctul lui Basescu de la Transporturi.
  Blaga si-a delagat atributiunile unor colaboratori de nadejde pe care i-a readus in Minister dupa ce ei fusesera trecuti pe linie moarte din pricina unor scandaluri de coruptie cu iz penal.Nu va inchipuiti ca delegarea atributinilor inseamna si pierderea controlului total al Internelor tocmai acum cand pericolul iminent bate la poarta Cotrocenilor. Pe langa sumele de sute de milioane de euro aruncate in lupta , un element important folosit in strategia staff-ului de campanie si al autoritatilor statului aflate in subordinea direcata a sefului suprem , este folosirea fortei acolo unde ea se impune , impotriva opozitiei la Basescu. O dictatura in mijlcul Comunitatii Europene, un regim cu tenta neonazista care va musca intens inainte de prabusire.Blaga a trasat ordine clare inc ainainte de primul tur cu promsiunea ferma ca toti cei care vor actiona se afla sub protectia sa si a Ministerului pe care-l conducea , tot ilegal.
  Secretarii de stat Dan-Valentin Fatuloiu si Marian Tutilescu vor coodona activitatile pe domeniul ordinii si sigurantei publice, respectiv departamentul Schengen si relatii internationale, iar doamna secretar de stat Irina Alexa relatiile institutionale ale MAI.
  Secretarii de stat Marius Tiberiu Marinescu si Liviu Gradinaru vor coordona in continuare segmentele privind reforma administratiei publice locale si relatia cu comunitatile locale.
  BASESCU VREA SA SCAPE CU AJUTORUL MAGISTRATILOR CORUPTI SI SANTAJATI,CU UN AVIZ EMIS IN BAZA LEGATURII DE COLABORARE CU GENERALUL S.I.E .GRIGORAS=TATAL EXPERTULUI CARE A ELABORAT AVIZUL EXTRAJUDICIAR CU PRIVIRE LA FILMULETUL IN CARE AGRESORUL BASESCU LOVEA IN ANUL 2004-CU PUMNUL UN MINOR DE 10 ANI DE ZILE.
  PRIN SECURITATEA DIGITALA PERSONALA ,BASESCU CENZUREAZA CONVORBIRILE TELEFONICE DAR SI SECRETUL TRIMITERILOR POSTEI ELECTRONICE . ESTE INCALCATA LIBERTATEA PE INTERNET A UNOR PERSOANE INCOMODE,PE CARE LE SUPRAVEGHEAZA IN MOD PERMANENT,ATAT CAUTARILE PE INTERNET .DAR MAI ALES INCALCA SECRETUL CONTINUTURILOR EMAILurile TRIMISE JURNALISTILOR –PENTRU CA ACESTIA SA FACA CIOCUL MIC,SI SA NU- INDEPLINEASCA ROLUL SOCIAL CONFERIT DE CONSTITUTIE –ZIARISTULUI-de investigatie!!!!
  ATATA TIMP CAT CEL DIN FRUNTEA STATULUI NU RESPECTA CONSTITUTIA SI LEGILE TARII, SLUJBASII STATULUI ,PRETIND CA NU AU DE CE SA SE SUPUNA LEGII!!
  ARANJAMENTUL dintre BASESCU SI LIDIA BARBULESCU –privind ocuparea functiei de PRESEDINTE al Inaltei Curti de CASATIE si JUSTITIE in schimbul REALEGERII PRESEDINTELUI BASESCU ,a vut in vedere blocarea instantelor a arhivei ,pentru ca OPINIA PUBLICA SOCIETATEA CIVILA sa nu cunoasca CE SE INTAMPLA IN REALITATE in INSTANTELE JUDECATORESTI,la PARCHETE si mai ales la D.N.A.,la C.N.S.A.S. ori la A.N.I.PRIN JUDECATORII CURTII CONSTITUTIONALE<BASESCU ISI VA MENTINE PUTEREA ABSOLUTA ,DICTATORIALA !! Precum judecatorii care tergiverseaza solutionarea echitabila si in ternen rezonabil a cauzelor,(inclusiv redactarea si eliberarea copiilor dupa incheierile sedinta )din data de 22.x.2009,(ZIUA TRIMITERII DOSARULUI DE LA C.S.M. LA ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA)BASESCU Traian a amanat strategic numirea LIDIEI BARBULESC-CA PRESEDINTER AL I.C.C.J.-pana in 03.XII.2009,pentru a nu pierde din voturile justitiabililor care sunt victime ale INJUSTITIEI romane MINTIND PERMANENT opinia publica CA NU A PRIMIT DOSARUL DE LA C.S.M..,acum a intors-o dorind numirea altei persoane(LA FEL DE OBEDIENTA CA MEMBRUL PERMANENT AL C.S.M.) care sa ii asigure NERASPUNDEREA PENALA IN FATA LEGII IN CAZUL FLOTA CA SI IN ALTE DOSARE PENALE!!!S-A SPERAT DE CATRE BASESCU ,CA POATE INSELA ELECTORATUL CU PRETEXTUL POTRIVIT CARUIA NU A AVUT TIMP SA SEMNEZE DECRETUL DE NUMIRE AL LIDIEI BARBULESCU DIN CAUZA CAMPANIEI ELECTORALE PREZIDENTIALE!!!!
  CAZURILE UDREA RIDZI,EBA SUNT CAUZELE ESENTIALE REZOLVATE CUM DORESTE BASESCU -IN ULTIMUL TIMP DE SLUGILE: :LIDIA BARBULESCU,DANIEL MORAR,CODRUTA KOEVESI,PRESDINTII INSTANTELEOR JUDECATORESTI SI PRESDINTII SECTIILOR
  FOSTII MINISTRII AI JUSTITIEI STOICA SI MACOVEI SUNT PRINCIPlALII VINOVATI de STAREA JALNICA IN CARE SE AFLA JUSTITIA ROMANA. DEVENITA O ANEXA PREZIDENTIALA-CA SI TOATE INSTITUTIILE IMPORTANTE ALE STATULUI

  Au fost anulate 138.476 de voturi, toate aparţinînd lui Mircea Geoană. A nu se uita că Traian Băsescu se laudă că are cu cca. 70.000 de voturi mai mult decît contracandidatul său. Iată de unde apare diferenţa.
  La acestea trebuie adăugate şi numărul mare de voturi exprimate în Secţiile de Votare Speciale, 617.135, numărate pînă acum, şi asupra cărora există suspiciuni dar şi dovezi de fraudă. Au fost, de asemenea luate în calcul – fiind măsluite în favoarea Dictachiorului – 300.000 de buletine de vot pe care sînt înregistrate tot atîtea coduri numerice greşite. Pînă acum, s-a constatat că la 1.600 de Secţii de Votare au fost falsificate procesele verbale şi modificate tot în beneficiul lui Traian Băsescu. Ele însă nu se potrivesc, şi nu se închid corect, aruncînd o nouă lumină asupra diverselor forme de fraudă aplicate de banda lui Pazvante Chiorul. Un calcul elementar ne arată, însă, că s-a furat cu toptanul, şi uneori fără acoperire. Astfel, numărul total de voturi valabil exprimate, de 10.481.568 adunat cu numărul de voturi nule, 138.476, ar trebui să fie egal cu numărul celor prezenţi la vot, adică 10.620.116 (conform datelor furnizate de BEC), dar, după cum se poate observa, cifra rezultată diferă (10.620.044). Este o diferenţă de 72 de persoane!
  Tot cu scop de fraudare s-au ordonat întreruperi de curent electric în localităţile controlate de primarii pedelişti – Bucureşti, Cluj-Napoca, Alba, Arad, precum şi în localităţi din judeţele Prahova, Teleorman, Olt, Mehedinţi ş.a. Aşa se explină faptul că pînă luni dimineaţă, Dictachiorul a putut răsturna situaţia în favoarea sa.
  COMUNISTII DE PANA IN 1989 AU FOST MAI INTELIGENTI DECAT CEI ACTUALI,CACI AU STIUT SA SAPE DE CEL CE VROIA SA DOMNEASCA VESNIC!!!
  EU PREFER UN PRESEDINTE CARE NU VA AVEA IMIXTIUNI IN JUSTITIE ORI IN ACTIVITATEA CURTII !DE CE NU PUNETI CAPAT TERORII ACESTOR CRIME IMPOTRIVA UMANITATII?????? STIU CA VETI RESPINGE SI CONTESTATIA MEA –CA SI CONTESTATIA PSD-ului –ori a reprezentantuluiu lor,PENTRU CA SUNTETI SANTAJATI DE BASESCU=CREATURA SITUATA LA NIVELUL 15 PE SCARA RAULUI !!!!
  SOLICIT admiterea CONTESTATIEI ,e renumărare a voturilor în secţii le de votare sin care s-a interrupt planificat energia electrica la ordinal P.D.L.al carui minister are in subiordine IDEB
  Bucureşti,.09.XII..2009 ENE NICANOR GEORGE
  Victimă a abuzurilor neocomuniste
  personal şi prin mandatarul meu fiu
  Ene Dragoş Marian

  ……………………. ……………………..

  DOMNULUI PRESEDINTE AL Curţii Constituţionale,

 26. CU TOTII CUNOASTEM POLITICA PASILOR MARUNTI PE CARE O FOLOSESC ESCROCIII PENTRU A INSELA PE CEI CARE INCA CRED IN PERSOANELE CE SUNT IN INSTITUTIILE STATULUI TOCMAI PENTRU
  CA ACESTEA SA NU ISI POATA SA ISI INDEPLINEASCA MISIUNEA
  Dintr-o data S-A MISCAT PREA REPEDE C.C.R.(13.03CU SOLUTIA DE EREZERVA ) DUPA CE EU AM TRIMIS INTAI EMAILURI SI APOI AM DEPUS COMPLETAREA SI INTREGIREA CONTESTATIEI LA 11,45,LA C.C.R.
  DAR ACESTA S-A INTAMPLAT DUPA CE AU FOST INLOCUITE BULETINELE DE VOT CACI DEA CEEA SAU SCHIMBAT CEI CARE AVEAU SUB PAZA SACII CU BULETINE DE VOT-LA COMNADA AHTIATULUI DE PUTERE BASESCU TRAIAN
  SOLIDARITATEA INFRACTIONALA DINTRE C.C.R. SI PDL( PARTIDUL LUI TRAIAN BASESCU )ESTE VADITA!NU TE POTI FACE CA ITI FACI DATORIA ,CAND LUCRURILE SUNT ARANJATE DE MULT IN FAVOAREA DICTATORULUI!!
  DESPRE REEXAMINAREA SI RENUMARARE VOTURILOR.
  VIDEANU :”MASURA NU TREBUIE SA INGRIJOREZE PE NIMENI”ADICA PE CINE ?PE “INDEPENDENTII “(DEALDE OPREA ),UDMR SI UNII DIN PNL (CA TARICEANU ,R.STAVARACHE s.a.)
  DE CE NU TREBUIE SA SE INGRIJOREZE CEI CU CARE TREBUIE SA SE FORMEZE GUVERNUL UDMR-ul ,SA.?PENTRU CA IN MOMENTUL CAND S-A SCHIMBAT GARDA SACILOR CU BULETINE DE VOT,S-A UMBLAT PUTERNIC…DIN ORDINUL MEDIAT AL LUI BLAGA,SI DIRECT AL LUI BASESCU ……………….DNA-Ul lui basescu strang cu us ape gradatul P.S.D.
  TOT EU IL VOI DA JOS!!!!!!
  DOMNULE PRESEDINTE AL Curţii Constituţionale,

  Subsemnatul,ENE Nicanor George,domiciliat în Bucureşti Şos.Mihai Bravu nr. 2,bl.60 B, Sc.1,Et.8.ap.45,sector 2,descendent al defuncţilor părinţi fireşti şi bunici,în calitate de cetăţean român ,victimă a regimului comunist şi neocomunist ,dar şi luptător anticomunist, A formulez si depun preznta
  Completer si Intregire a CONTESTATIEI
  formulate si depuse in 09.,XII.09,SOLICITAND ANULAREA REZULTATELOR ALEGERILIOR FRAUDATE,SI REPETAREA TURULUI 2 ..
  DEJA CONSILIERULprezidential Sever Voinescu Cocos, adeconspirat public solutia care o verti da ,in sensul ca veti pretinde ca justitia trebuie sa se pronunte daca fraudele au dus la modificarea numarului de voturi exprimate in favoarea unui anumit candidat, în noaptea alegerilor: „Viorică, ia nu mai număra mă”
  Noaptea de după alegeri nu a fost una uşoară pentru staff-urile celor doi candidaţi. Reuniţi la sediile partidelor, aceştia au s-au ocupat toată noaptea de numărătorile paralele ale căror rezultate au fost mai mult sau mai puţin apropiate de cele finale.
  După finalizarea acestui proces, la PD-L a fost bucurie mare. Atât de mare, încât prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor, Adriean Videanu, a ţinut să-l sune pe şeful de campanie al PSD, Viorel Hrebenciuc, pentru a-l invita să îi prezinte rezultatele obţinute.
  În conversaţia telefonică, filmată de către unul dintre cei prezenţi şi
  postată apoi pe Internet, Videanu pare că „îl ia peste picior” pe Hrebenciuc, căruia i se adresează cu diminutivul „Viorică” şi căruia îi promite că îi pune la dispoziţie toate datele dacă doreşte.
  „Băi Viorică, ia nu mai număra mă, hai vino încoace, că uite sunt cu colegii de la mass media. Îţi dăm datele noi finale. Suntem la noi, în 22. Pe cuvânt de onoare ţi le dăm (…) Sunt aici cu 20 de oameni, măi Viorică mă. Tot! Numai 76 de secţii din diaspora, recunosc, nu le am. Dar alea mai aduc vreo 50.000 de voturi”, îi spune Videanu lui Hrebenciuc.
  „PSD-u’ se compară cu PDL-u’, ce Dumnezeu?”, continuă democrat-liberalul râzând.
  „Viorică, hai că de fiecare dată ne-aţi aburit, că faceţi numărătoare paralelă, că faceţi chestia asta (…) Sigur, te cred, îţi spun şi eu la Teleorman cu ăia doi ai lui Liviu la olteni, prinşi cu 372 de buletine de vot. Autorităţile să-şi facă treaba, Viorel (…) Dacă vrei, Viorel, pe cuvânt de onoare, îţi pun la dispoziţie toate datele. Serios”, îi mai transmite Videanu lui Hrebenciuc.
  La finalul convorbirii telefonice, Videanu le transmite colegilor că Hrebenciuc „nu vrea să vină” şi că i-a vorbit despre voturi furate la Arad şi Teleorman.=
  CONVORBIRE TELEFONICĂ VIDEANU-HREBENCIUC
  BASESCU SE INSPIRA DIN EXPERIENTA KOREEI DE SUD CARE ARE UN SISTEM PREZIDENTIAL DE CONDUCERE SI O SINGURA CAMERA,DECI UN PARLAMENT UNICAMERAL!ESTE EVIDENT CA BASESCU DORESTE SA CONDUCA STATUL UNIPERSONAL,CACI ESTE UN DICTATOR!!!DOVADA SUNT ACTIUNILE SI INACTIUNILE SALEACOPERITE DE INSTITUTIILE STATULUI!
  PENTRU CA SECURITATEA CA ORGAN DE REPRESIUNE A DAT PUTERE IMENSA AGENTILOR SAI,TOTI SECURISTII ,AU UN PSIHIC DEFORMAT ,IN SENSUL CA EI SE SITUEAZA DEASUPRA LEGII!!!!
  Basescu: Investitia Ford la Craiova a fost posibila dupa vizita in Coreea
  Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca firma Ford nu a putut investi la Craiova decat dupa ce el a discutat cu omologul coreean pentru ca statul coreean sa-si asume eventualele dispute ale creditorilor impotriva Daewoo Automobile, dupa ce aceasta a intrat in faliment.
  „Investitia Ford la Craiova a fost posibila in urma vizitei pe care am facut-o in Coreea, a discutiei pe care a avut-o cu presedintele coreean, cu ministrul de finante coreean, in care am cerut rezolvarea conditiei fu
  Este statul roman reprezentat prin presedintele BASESCUUN STAT CARE PROMOVEAZA RESPECTARE SAU INCALCAREA ,DESFIINTAREA DREPTURILOR OMULUI,DIN MOMENT CE BASESCU A SPUS INCA DIN ANUL 2005 CA TRUPELE ROMANESTI TRIMISE IN TEATRUL DE OPERATIUNI ,SUNT TRUPE DE OCUP[ATIE!ESTE EVIDENT CA STATELE CARE FAC PARTE DIN UE SI NATO COMIT CRIME IMPOTRIVA UMANITATII IMPOTRIVA PATRIOTILOR CARE ISI APARA TARA CU OGATIILE SOLULUI SI SUBSOLULUI .PENTRU APUTEA TRAI LIBERI .
  MITA DE 500 DE EURO PENTRU BATRANII ADUSI KLA VOTARE SA VOTEZE CU BASESCU –SI CARE CUMPARA UN PROIECTOR CERAGEM SI PRIMESTE O SALTEA IN VALOARE DE 500DE EURO.CARE POTENTEAZA EFICACITATEA PROIECTORULKUYI CU 50 %!!!IN BUCURESTI ,FPRIMARULK VIDEANU SI PRIMARII PDL ,IMPREUN ACU INSTANTELE JUDECATORESTI ,AU DAT CASTIG DE CAUZA CEL PUTIN FORTAT UNOR PERSOANE CARE AU CONSTRUIT CLADIRI IN INTERIORUL CARORA SASU INFIOINTA CENTRE CERAGEM!!!PENTRU CE ,PENTRU ASE ADUCE CATE U VOT PENTRU BASESCU –FOSTUL PRIMAR GENERAL AL BUCURESTIULUI.DAC ERA ASA DE BUN DE CE MIE NU IMI CRESTE PARUL,ASA CUM AU MINTIT UNELE PERSOANE CARE SUNT ANGAJATE ALE CENTRULUI DIN CELE 5 SECTOARE ALE Bbucurestiului?eu zic ca prin intermediul acestui apart de spala si memoria ,pentru ca omul sa nu –si mai aduca aminte de necezurile avute !!
  CE CREDETI CA AM AUZIT DE NENUMARATE ORI IN MIJLOACELE IN TRANSPORT,ORI MERGAND PE JOS?CA CERAGEM A DAT CADOU O SALTEA GOODLE (IN VALOARE CAM DE 500 DE EURO )CELOR CARE CUMPARA UN PROIECTOR,DE 1100 DE EURO.SUPRIZA VINE ACUM:NUMAI DACA IL VOTEZI D TRAIAN BASESCU POTI SA OBTII CADOUL ,CACI PUTINI PENSIONARI POT DA UN AVANS SI ULTERIOR IPANA LA SFARSITUL LUNII CEA MAI MARE PARTE DIN SUMA.”DACA ALT PRESEDINTE VA FI ALES DECAT BASESCU ,SI VA INCHIDE CENTRUL DE TESTARE?!”VOTATI-L PE BASESCU..O SA VA TRIMITEM SCRISORI ACASA INAINTE DE PRIMUL TUR SI INAINTE DE AL DOILEA TUR DE SCRUTIN PENTRU A ANUNTA PERMANENT SI PE ALTII SA VINA SA SE TRATERZE .ADUCETI CAT MAI MULTI OAMENI! L;A CERAGEM.!!PROMOTIA ESTE LIMITATA IN TIMP SIM CA NUMAR AL SALTELELOR CADOU.GRABITI-VA .ACESTEA AU FOST PERMANENTELE CUVINTE ZI DE ZI –INCEPAND CU DATA DE 15 NOIEMBRIE 2009 PANA IN ZIUA CELUI DE-AK L DOILEA TUR PREZIDENTIAL
  CERAGEM este un aparat adus din Coreea DE SUDsi este disponibil in numeroase centre special deschise si amenajate in orasele mari ale Romaniei. CERAGEM Ceragem Global Netwotk este o corporatie extinsa in peste 50 de tari care comercializeaza aparatul de termomasaj. Un astfel de centru s-a deschis si la Bucuresti anul trecut, in martie Compact este proiectat pentru a fi transportatCoordonatorul centrului, Nicu Grigore In fiecare zi intra la masaj 14 serii a cate 40 de oameni, sedinta dureaza 30 de minute. Coordonatorul explica ce poate face clientul dupa ce un an a testat gratis aparatul si a simtit efectele pe pielea lui: poate sa-l cumpere, platind 980 de euro, sau poate sa devina membru Ceragem, contra sumei de 60 de euro, statut ce-i permite sa utilizeze gratuit aparatul pana la sfarsitul vietii, venind la centru Surse avizate ne-au confirmat cã tehnica de marketing utilizatã de centrul coreean este “un soi de experiment pentru a testa aparatele şi a le vinde mai departe cu o carte de service, asumatã pe propria piele a cetãţenilor”. “Personalul care deserveşte centrul NU este compus din oameni CU asistentã medicalã.
  ESTE NECESARA utilizarea unei temperaturi de pânã la 42°C. Dacã temperatura folositã este mai mare, pot apãrea efecte adverse, susţine directorul Ceragem, Grigore“
  Termomasaj fãrã autorizaţii pe pielea clujenilor
  Reprezentanţii Ministerului Sãnãtãţii vor trimite un corp de control la Centrul de tratament Ceragem din Cluj-Napoca.
  Oficiali ai Ministerului Sãnãtãţii Publice (MSP) au declarat cã centrul coreean de termomasaj Ceragem, deschis de trei sãptãmâni la Cluj, nu este autorizat. Ei au atras atenţia cã, deşi în ţarã s-au înfiinţat mai multe astfel de structuri de tratament, metodele folosite nu sunt certificate.
  Reprezentanţii MSP au declarat cã autorizaţiile de funcţionare pentru asemenea centre de tratament sunt date de ASP. “în cel mai scurt timp vom trimite un control acolo”, a precizat directorul adjunct al Biroului de Presã al MSP, Oana Grigore.
  Ea a adãugat cã efectele adverse ale masajului sunt discutabile. Deşi Ceragem funcţioneazã de mai bine de douã sãptãmâni, în sistem de tratament gratuit, reprezentanţii ASP nu sunt la curent. “Este posibil sã fie efecte adverse.
  Nu cunosc aceastã procedurã şi nici nu este un domeniu pe care sã îl stãpânesc. Mã voi documenta şi vom vedea despre ce este vorba”, a menţionat directorul adjunct al ASP, Dorina Duma. “Nu e domeniul meu de activitate şi nu îmi pot da cu pãrerea”, a spus preşedintele Colegiului Medicilor Cluj, Mircea Bârsan.
  Mihaela Giurgiu, medic primar specialist din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, atrage atenţia cã procedurile de masaj pot fi aplicate doar dacã pacienţii sunt atent supravegheaţi de cãtre specialişti.
  “Orice procedurã de masaj, mai ales termomasajul, poate sã dea reacţii. Pot apãrea reacţii normale cum ar fi înroşirea tegumentelor, dar, dacã se depãşeşte limita aparatului de termomasaj, pot apãrea senzaţii de rãu şi greţuri. Existã persoane care sunt contraindicate tratamentului, de exemplu femeile însãrcinate”, a afirmat Giurgiu.

  Adresele centrelor cu Ceragem din tara sint:
  Arad – Calea A. Vlaicu nr 210-216, bl A8, parter

  Bacau – str. Carpati nr. 15 A

  Baia Mare – str. Victoriei nr. 94, et. 1 complexul RFN

  Bistrita Nasaud – str. I. Slavici nr. 2-4

  Botosani – Pietonalul Transilvaniei nr. 4

  Brasov – str. Bromului nr. 7 bl. 509, sc. A si B

  Bucuresti – str. Traian ,nr. 57 et. 2 sector 3

  Cluj Napoca – str. Somesului nr. 5-7

  Constanta – str. Jupiter nr 26

  Falticeni – str. N. Balcescu F.N.

  Focsani – str. Tineretului nr. 5

  Galati – str. Regimentul 11, Siret nr. 50 A

  Iasi – Bul. Independentei nr. 9-11, bl. d1, mezanin

  Iasi – Soseaua Nicolina nr. 86, bl. 999 B,parter

  Oradea – Bul. Decebal nr.23, Complex Albina

  Piatra Neamt – str. Dimitrie Leonida nr 53

  Roman – str. Elena Doamna , nr 1

  Satu Mare – str. O. Goga nr. 1, bl. 1 ap 67

  Vaslui – str. Traian nr. 78
  Anunturi vanzare / cumparare cu ‘mini salte goodle’
  ceragemdin 29 Noiembrie 2009
  Cumpar aparat de termomasaj Ceragem cu proiectoare si minisaltea goodle. 0727307100
  Băsescu a încheiat un parteneriat strategic cu „Tigrul asiatic Joi, 11 Septembrie 2008
  În cadrul vizitei oficiale în Coreea de Sud, preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit astăzi cu omologul său, Lee Myung-bak. Cei doi şefi de stat au semnat Declaraţia Comună asupra încheierii unui Parteneriat Strategic între România şi Republica Coreea. Şeful român al statului a ţinut să sublinieze că parteneriatul strategic este primul de acest fel semnat de România cu o ţară din Asia-Pacific. De asemenea, au mai fost semnate un acord de securitate socială şi un protocol de colaborare privind Justiţia.
  Ceremonia primirii oficiale a avut loc la Palatul Prezidenţial din Seul şi a debutat cu intonarea imnurilor de stat şi trecerea în revistă a Gărzii de Onoare sud-coreene.

  Preşedintele României a semnat în Cartea de Onoare a Preşedinţiei Coreene şi a purtat convorbiri cu omologul său sud-coreean, la discuţii participând şi cele două delegaţii oficiale. Şeful statului sud-coreean Lee Myung-bak s-a declarat onorat de vizita preşedintelui Traian Băsescu, anunţând că ţara sa doreşte lărgirea cooperării cu România, în special în domeniul economic.

  Coreea de Sud este supranumită „Tigrul asiatic” datorită economiei dinamice, aflate într-o continuă dezvoltare. Principalele companii coreene, precum Samsung, Hyundai şi Kia, au devenit branduri de renume pe plan internaţionl.

  Parteneriat strategic româno-coreean

  Alături de semnarea de către cei doi preşedinţi a ”Declaraţiei Comune asupra încheierii unui Parteneriat Strategic între România şi Republica Coreea”, ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, a semnat ”Acordul de securitate socială” între cele două ţări, iar ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a semnat cu omologul său coreean ”Protocolul de colaborare dintre ministerele de Justiţie din România şi Coreea”.

  „România şi Republica Coreea au un motiv în plus să se simtă solidare (alături de cele economice şi politice). Atât poporul coreean, cât şi poporul român este împărţit în două ţări. Noi dorim coreenilor să ajungă la o singură Coree, iar România îşi doreşte, odată cu intrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, ca şi poporul român să fie în acelaşi loc”, a spus şeful statului român la finalul întâlnirii cu Lee Myung-bak.
  Preşedintele coreean a precizat că au vorbit despre cooperarea în domeniul construcţiilor de centrale nucleare, în domeniul portuar şi despre colaborarea în domeniul energetic şi IT.

  La finalul discuţiilor, Traian Băsescu l-a invitat pe omologul său coreean să facă o vizită la Bucureşti, adăugând că speră ca întâlnirea cu acesta să aibă loc anul viitor.

  Prima Doamnă a rămas acasă

  Soţia preşedintelui nu l-a însoţit pe şeful statului în vizita sa în Coreea de Sud. Maria Băsescu a vizitat-o ieri pe bătrâna din comuna băcăuană Săuceşti a cărei casă, distrusă în urma inundaţiilor, a fost reconstruită cu ajutorul preşedintelui Băsescu. Prima doamnă i-a adus femeii de 76 de ani mobilă pentru noua locuinţă.
  Centru de termomasaj pentru aradeni26 Martie 2009
  Ceragem Arad (Cartier A. Vlaicu) este unul dintre cele 24 de centre din Romania și singurul din Arad

  Ceragem de pe strada Ioan Slavici DIN BISTRITAa fost deschis in urma cu un an si jumatate

  Astarastoae, presedintele CMR.
  Psihiatrii: E vorba de autosugestie. Medicii s-au revoltat si au cerut desfiintarea centrelor din oras pe motiv ca functioneaza ilegal si se joaca cu sentimentele oamenilor.
  Autoritatile medicale din Botosani au recunoscut ca este o practica ilegala, fara autorizatie de functionare, si ca este o metoda de a pacali oamenii. Directorul Autoritatii de Sanatate Publica din Botosani, Gabriel Oprisan, a incercat de mai multe ori sa inchida salonul din oras prin Inspectia Sanitara de Stat, insa fara rezultat.
  Cei care se trateaza la acest centru s-au revoltat si ei, pe motiv ca autoritatile vor sa le ia o metoda de tratament simpla si ieftina.
  INCA DIN ANUL 1998 S.U.A. A CUMPARAT DE LA KOREEA DE SUD (SAMSUNG)TEHNOLOGIA APARATULUI CERAGEM ,PENTRU A PUTEA PRODUCE IN S.U.A. ACEST APARAT PORTABIL CAREPRINTRE ALTELE , TE FACE SA UITI !SEDIUL CENTRAL AL CERAGEMULUI SE AFLA IN GERMANIA,O IMPORTANTA ANEXA A EVREIMII AMERICANE
  INAINTE DE PRIMUL TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL ,BASESCU TRAIAN A VORBIT PERSONAL CU PRESEDINTELE KOREEI DE SUD PENTRU A FI SIGUR CA NU VA EXISTA NICI O INTARZIERE IN ADUCEREA SI DISTRIBUIREA CADOURILOR PENTRU VIITORII VOTANTI BASESCIENI .
  IATA O MODALITATILE MASCATA PRIN CARE S-A INFLUENTAT REZULTATUL ALEGERILOR ,VOTUL NEPUTAND FI CONSIDERAT UNUL LIBER ,CI DIRIJAT,CONTROLAT!!!!
  Basescu: Investitia Ford la Craiova a fost posibila dupa vizita in Coreea
  Foto: impactnews.ro

  Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca firma Ford nu a putut investi la Craiova decat dupa ce el a discutat cu omologul coreean pentru ca statul coreean sa-si asume eventualele dispute ale creditorilor impotriva Daewoo Automobile, dupa ce aceasta a intrat in faliment.

  „Investitia Ford la Craiova a fost posibila in urma vizitei pe care am facut-o in Coreea, a discutiei pe care a avut-o cu presedintele coreean, cu ministrul de finante coreean, in care am cerut rezolvarea conditiei fundamentale pentru privatizarea uzinelor de la Craiova, anume asumarea de catre statul corean a disputelor pe care eventual le-ar fi avut creditorurii impotriva Daewoo Automobile, care a dat faliment. Pana cand statul coreean nu si-a asumat eventuale procese de la creditorii Daewoo Automobile, Ford n-a putut sa faca investitia”, a declarat Traian Basescu intr-o emisiune la ProTV.

  Presedintele a recunoscut ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu a negociat bine cu partea americana dar a subliniat ca prima discutie cu Ford Jr., in Statele Unite ale Americii, a fost purtata de el.

  Afirmatiile au fost facute in emisiunea „Dupa 20 de ani”, in contextul in care seful statului a explicat ca „axa Washington-Londra-Bucuresti” ramane cea mai importanta in politica externa a Romaniei.
  Marti, 08 Decembrie 2009
  Coreea de Sud-ANEXA A S.U.A. -va trimite 350 de militari in Afganistan
  Aceasta decizie vine la cateva zile dupa anuntul american
  privind trimiterea a 30.000 de militari suplimentari in
  regiune.
  Contingentul sud-coreean va fi mobilizat in provincia Parwan, la
  nord de Kabul, pe o durata de 30 de luni incepand de la 1 iulie, a
  anuntat Ministerul, precizand ca militarii nu vor fi implicati in
  lupte, ci se vor limita la asigurarea securitatii
  personalului care participa la lucrarile de
  reconstructie.
  O echipa de reconstructie de 100 de civili va fi mobilizata
  impreuna c…
  PSD prezintă dovezi că alegerile au fost fraudate: Au votat şi cetăţeni morţi
  Fostul Ministru de Interne Dan Nica a prezentat câteva dovezi pe care le deţine PSD că alegerile au fost fraudate. Potrivit acestuia, dovezile pe care PSD le va prezenta Curţii Costituţionale atestă că la al doilea tur de scrutin s-au înregistrat mai multe tipuri de fraudă.
  „A fost vorba de vot multiplu, organizat pe scară largă, mai ales în străinătate unde nu există control” a spus Dan Nica. Vicepreşedintele PSD a dat câteva exemple:
  „La secţia 156 Italia, din primele 115 persoane verificate, majoritatea au votat de mai multe ori”
  „Am găsit în foarte multe judeţe persoane care au votat multiplu şi cetăţeni morţi care au votat. Fostul secretar de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ion Marin care a murit în 2006 a votat în 2009, în locul său apare un anumit Ionuţ Marin cu acelaşi cod numeric personal”
  De asemenea au fost găsite foarte multe procese verbale falsificate. În Bistriţa Năsăud, am găsit 35 de procese verbale falsificate, diferenţa de voturi în favoarea lui Traian Băsescu fiind de peste 200 de voturi”
  „În judeţul Hunedoara, peste 40 de persoane au votat cu un CNP fals”
  „Voturi valabile exprimate în favoarea lui Mircea Geoană, trecute ca voturi nule, în judeţul Vaslui”

  DUMINICĂ SITE-UL UNOIRA A FOST ATACAT RĂU DE TOT DE MAI MULTE ORI. ATACUL PROVENEA DE LA ANUMITE FIRME CARE ATUNCI CÂND LE-AM CĂUTAT LA OFICIUL COMERŢULUI NU EXISTAU.
  Eu am aflat azi de la câţiva ofiţeri ai STS că în noaptea de 6 spre 7 decembrie câteva cadre al serviciului au lucrat cot la cot cu oamenii PD-L. Ei primeau la intervale regulate de câte 10 minute rapoarte cu situaţia votului din centrală de la operatoarele care centralizau ce primeau de la cei dotaţi în secţii cu telefoane cu SIM de la STS (pentru cine nu ştie, STS deţine o reţea separată GSM – aşa se face că în timp ce Orange, Vodafone şi Cosmote au căzut în dese rânduri, iar cel al STS funcţiona la capacitate normală). Aşa se face că cei de la PD-L au comunicat în câteva ore doar rezultatele finale care au fost exact ca cele date de BEC mult mai târziu. adică STS avea treabă cu transmiterea sms-urilor din Modrogan care arătau avantaj pentru Traian Băsescu şi nu trebuia ca pe bloguri ca al meu să apare cifrele adevărate. STS a trimis un comunicat de presă prin care susţine că oamenii săi nu au nici un amestec şi că personalul serviciului nu s-a implicat deloc în nici o acţiune partizană.
  Autoritatea Electorală Permanentă: 14.000 de voturi multiple la europarlamentare

  Este extrem de suspect faptul că PD-L a anunţat cu un sfert de oră înainte rezultatele exacte. De asemenea, faptul că Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Gheorghe Flutur au fost prezenţi ieri la sediul Ministerului de Interne, fără a avea o calitate oficială, ridică semne de întrebare foarte serioase, iar PDL trebuie să explice dacă a încercat sau nu să acopere urmele fraudelor electorale. În contextul în care Autoritatea Electorală Permanentă a confirmat că au existat 14.000 voturi ilegale în România la alegerile europarlamentare, la o prezenţă la vot de numai 27%, demersul PSD de a contesta alegerile la Curtea Constituţională este unul nu numai argumentat, ci şi absolut necesar.
  Material completare

  Curtea Constituţională poate dispune anularea alegerilor în cazul în care votarea şi stabilirea rezultatelor au avut loc prin fraudă de natură să modifice atribuirea mandatului. În acest caz, Curtea va dispune repetarea turului de scrutin în a doua duminică de la data anulării alegerilor. Cererea de anulare a alegerilor se poate face de partidele şi candidaţii care au participat la ale¬geri, în termen de cel mult trei zile de la în¬chi¬de¬rea votării, aceasta trebuind să fie motivată şi însoţită de dovezile pe care se întemeiază. So¬lu¬ţionarea cererii de Curtea Constituţională se face până la data prevăzută de lege pentru aducerea la cunoştinţa publică a rezultatului alegerilor. După primirea dosarului de la Biroul Electoral Central şi soluţionarea cererilor de anulare a alegerilor pentru fraudă electorală, Curtea Constituţională urmează să valideze alegerile şi să publice rezultatul acestora în Monitorul Oficial.
  PENTRU A FI FAVORIZAT BASESCU LA PRIMUL TUR DE SCRUTIN.PRESEDINTELE A ORDONAT SA SE REALIZEZE UN REFERENDUM IN VOLUNTARI!.DAC AR FI FOST CORECTA ,INDEPENDENTA ,CCR S-AR FI IMPOTRIVIT ACESTEI MASURI DE TINERE A REFERENDUMULUI PENTRU PRIMUL TUR DE SCRUTIN =PENTRU A NU MARI SANSELE CANDIDATULUI BASESCU ,IN DETRIMENTUL CELOR DOI CANDIDATI ,MIRCEA GEOAN SI CRIN ANTONESCU.MAJORITATEA DECIZIILOR CURTII CONSTITUTIONALE AU FOST DATE IN FAVOARAE LUI BASESCU SI AGUVERNULUI SAU,PENTRU A I SE DA MAI MULTA PUTERE PRESEDINTELUI BASERSCU IN DETRIMENTULCELOR 3 PUTERI IN STAT. PENTRU A FORTA MANA CURTII CONSTITUTIUONALE,BASESCU S-A INTELES CU ALTI INFRACTORI DIN STRAINATATE.EXEMPLU:DESI NU SE PRONUNTASE CCR,BASESCU S-A DAT MARE DUPA CARACTERUL AVUT –CA CCR VA VALIDA REZULTATTUL ALEGERILOR CHIAR DACA AU FOST FRAUDATE.Partidul lui Berlusconi il felicita pe Traian Basescu pentru noul mandate.
  CU ROMEO STAVARACHE,SEF DE CAMPABNIEMCRIN ANTONESCU ,NU AVEA CUM SAIL DEPASESAC PE CONTRACANDIDATUL BASESCU –CARE STIE SA INTINDA MOMELI PENTRU ORICINE ,INCLUSIV SA SANTAJEZE PRIN POLITIA POLITICA!1
  Tariceanu si Dorin Cocos, negocieri politice la ”Aquarium” Călin Popescu Tăriceanu este atît de încrezător în renașterea alianței DA încît a trecut peste toate resentimentele și a purces la negocieri de taină cu nimeni altul decît soțul Elenei Udrea, ca reprezentant al lui Zeus…
  pervers al ielelor portocalii a sfarsit lamentabil. Cine tradeaza azi , tradeaza mereu. Portocala mecanica trebuie lasata sa se satisfaca in poftele guvernarii absolutiste, de una singura, validati-l pe etnotevistul Negoitza si lasati-i sa explodexe pe limba lor in maxim sase luni .
  Singura solutie pe care Crin Antonescu o are la dispozitie acum este opozitia radicala, a demonstrat ca poate si are in spatele sau un urias suport care in perioada urmatoare se va multiplica progresiv . Indiferent ce decizie va lua forul de conducere al PNL, Crin Antonescu si Ludovic Orban pot angrena oricand si in orice formula o larga sustinere populara. Ei sunt si vor fi perceputi ca vectori ai opozitiei reale in fata tavalugului neocastrist al lui Traian Basescu, perceput ca un pericol iminent de peste jumatate din electorat.
  Jocul de glezne al celor carora nu le-a placut cu Basescu dar ar mai vrea odata , se apropie ca nuanta de cel al lui Radu Vasile si Grupul de la Brasov . Apropos, mai stie cineva ceva de Radu Vasile? Atunci s-a jucat fatal soarta taranistilor.
  Daca Dl. Tariceanu isi va continua lambada ambitiilor personale in acelasi ritm, va deveni probabil o copie fidela a lui Marian Milut, impostorul care perfecteaza terenul pentru a topi brandul PNTCD in ciorba de udre a lui Traian Basescu. De ce? Pentru ca liberalii de azi nu mai sunt taranistii din ’98. Au si ei defectele lor, evolueaza si invata din cand in cand, din greselile altora.

  Autovehicule inmatriculate in Bulgaria transporta trupele lui Tudorache in zona de „conflict”. Microbuzul din imagine are numarul de inmatriculare Bulgaria(PP-9248-AH) folosite in campanie.
  Autoturimul lui Viorel Tudorache(B-65- RGS) patruleaza zona si da ordine trupelor de soc(vezi grupul de pe partea stanga a strazii)
  Peste 76% din locuitorii orasului Voluntari au raspuns DA la intrebarea „Sunteti de acord cu modificarea delimitarilor teritoriale ale orasului Voluntari, in vederea transformarii lui in sectorul 7 al Capitalei?”, anunta Agerpres.

  Comuna Voluntari a devenit oras in 2003, in urma unui alt referendum. Consiliului Local Voluntari a aprobat, in sedinta din 5 octombrie, organizarea unui Voluntari, cu un pas mai aproape de Bucuresti
  Luni, 23 Noiembrie 2009
  Locuitorii orasului Voluntari au votat, duminica, atat pentru alegerea viitorului presedinte al Romaniei si pentru reducerea numarului de parlamentari, cat si pentru modificarea delimitarii teritoriale a orasului, in vederea transformarii acestuia in sectorul 7 al capitalei.

  Din cele 28.560 de persoane inscrise pe listele
  electorale au participat la vot 15.703 (54%). Din acestia 12.034 (76,63%) au raspuns cu DA la intrebarea „Sunteti de acord cu modificarea delimitarilor teritoriale ale orasului Voluntari, in vederea transformarii lui in sectorul 7 al Capitalei?” si 3.480 au raspuns NU.

  Desi in ultimele zile au fost discutii intre locuitorii din Pipera si cei din Voluntariul Vechi in ceea ce priveste alipirea la Capitala, si locuitorii cartierului Pipera au fost de acord cu propunerea edilului Florentin Costel Pandele si a consilierilor locali. Astfel, din cele 2809 de voturi exprimate de locuitorii din Pipera, 2046 au fost pentru transformarea orasului in sectorul 7 al Capitalei si doar 734 au fost impotriva.

  Edilul sustine ca din veniturile orasului, noua milioane de euro sunt dirijate, anual, pentru echilibrarea bugetului judetului Ilfov.

  „Am spart gheata cu acest referedum in ceea ce priveste constituirea zonei metropolitane a Bucurestiului”, sustine Pandele.

  Pentru ca optiunea voluntarenilor sa se transforme in realitate este nevoie ca si locuitorii Capitalei sa fie de acord cu schimbarea
  si sa-si exprime acordul tot printr-un referendum.

  Comuna Voluntari a devenit oras in 2003, in urma unui alt referendum.

  Consiliului Local Voluntari a aprobat, in sedinta din 5 octombrie, organizarea unui referendum pe 22 noiembrie, concomitent cu alegerile prezidentiale, in vederea consultarii cetatenilor in legatura cu modificarea delimitarii teritoriale a orasului si transformarea acestuia in sectorul 7 al capitalei.

  Alaturarea localitatii Voluntari celorlalte sase sectoare ale capitalei ar duce, in opinia primarului localitatii, Florentin Costel Pandele, la o dezvoltare a acesteia in mod unitar.

  „Amplasamentul orasului Voluntari ofera acces la oportunitatile urbane ale capitalei. In prezent, orasul constituie destinatia prioritara a unor zone rezidentiale inclusiv de lux, dar si pentru multe sedii de firme. (…) Totodata, Voluntari este cea mai mare localitate a judetului Ilfov, fiind un caz particular din punct de vedere al populatiei: sunt inregistrati 31.000 de cetateni, dar in realitate in Voluntari locuiesc peste 80.000. (…) Avantajele de a fi cel de-al 7-lea sector al Capitalei nu sunt deloc putine: dezvoltarea infrastructurii, promovarea unor proiecte comune de dezvoltare integrata, atragerea de investitii si fonduri structurale, diminuarea disproportiilor legate de transportul in comun, accesul voluntarenilor la reteaua sanitara din Bucuresti”, sunt cateva dintre argumentele edilului pentru demersul sau.

  Primul proiect al zonei metropolitane s-a nascut in 1998, a reaparut in 2002 si in 2005 a starnit controverse. A treia varianta a proiectului de lege privind zona metropolitana se rezuma, in prima faza, la Bucuresti si Judetul Ilfov
  De ce să stai 12 ore ca să votezi de 4 ori. 5,1 la 6,4. Mişcarea anti-Voluntari, again..PENTRUN CA AI FOST PLATIT CU O PARTE DE BANI ,IAR DACA VII CU CARTEA DE IDENTITATE CU DOVADA CA AI SEMNAT(FOTOGRAFIA VOTULUI)IEI SI CEILALTI 250 LEI.
  : Mai mulţi votanţipînă la ora zece: 6,4% faţă de 5,1%! O veste mişto.
  Corect ce spune Dan Turturică la RTV: de ce sa ne gindim prima oara la frauda cind vedem cozi imense la sectiile de votare? Ce om normal la cap crede ca va schimba ceva daca sta toata ziua de 3 ori la cozi imense la sectiile speciale.
  Sint de aceeasi parere si as vrea sa reinviem miscarea Anti-Voluntari despre care scriam si saptamina trecuta.
  “De ce a trebuit să văd toată ziua numai neandertaileni de Olt sau Ilfov? De ce n-am văzut un singur material despre cum au mers orăşenii la vot, despre cum se îmbracă frumos cei între două vîrste, îşi iau şi copii, se plimbă puţin prin centru şi apoi votează? De ce am văzut numai oraşul Voluntari? Şi n-am văzut ATMOSFERA de mare eveniment din oraşe precum Sibiu, Satu Mare, Iaşi, Timişoara, Braşov? De ce?”
  Asa ca astept de la voi si impresii neincrincenate de la votare de prin localitatile in care va aflati. E ultima zi de mare petrecere electorală. Să gîndim pozitiv:).
  ine aţi venit la piaţa electorală, locul special creat pentru dumneavostră de VoxPublica. Astăzi, duminică 6 decembrie, aveţi parte de cele mai surprinzătoare oferte, verificate din patru surse .
  Sceneta cu violente si arestari la Presedintie: 200 de tineri au jucat piesa „Votez Basescu desi sunt mort de trei ani”
  proximativ 200 de persoane, majoritatea tineri, au protestat joi in fata Palatului Cotroceni, reclamand fraudele de la turul II al alegerilor, inregistrandu-se dispute intre cei stransi in fata Presedintiei si jandarmi, transmite NewsIn.
  In jurul orei 15.00, cand a inceput protestul, in Piata Leu, protestau in jur de 150 de persoane. 50 de jandarmi au fost mobilizati pentru a asigura ordinea. Cand o parte din manifestanti a inceput sa plece, s-au inregistrat dispute intre ei si jandarmi, deoarece mitingul a fost declarat ilegal de jandarmi, protestatarii neavand autorizatie. Jandarmii le-au cerut sa paraseaca locul mai rapid si sa se raspandeasca in mai multe directii, iar daca nu, vor folosi forta. Protestatarii au spus in schimb ca este un protest spontan.
  Pe unul din bannerele protestatarilor scria UNSR (Uniunea Nationala a Studentilor din Romania). In timpul protestului de la Cotroceni, care a degenerat in intr-un conflic cu fortele de ordine deoarece nu a fost autorizat, s-a prezentat o sceneta a fraudarii alegerilor prezidentiale cu ajutorul voturilor exercitate de persoane care au decedat pana la data alegerilor.
  Tinerii protestatari de la Cotroceni sau purtat o cruce de lemn inscriptionata „Votant” cu anul de nastere 1960, iar decesul in 2006. In urma crucii au adus un cosciug si doua urne de mici dimensiuni, una inscriptionata „morti”, iar cealalta „vii”. Protestatarii au desfasurat cateva panze albe de mari dimensiuni pe care era scris cu albastru: „Rusine, nu vrem un presedinte al mortilor”.
  Dupa ce au ajuns sub statuia Leului de vis-a-vis de Palatul Cotroceni, cei aproape 200 de protestatari au jucat scena votului la alegerile prezidentiale. Unul dintre tineri s-a asezat in cosciug si stampila asa zisele buletine de vot, aplicand stampila „votat” pe candidatul Traian Basescu, si introducand buletinele in urna inscriptionata „morti”.
  In paralel, alti tineri bagau buletinele de vot in urna cu „vii”, la indemnul unuia dintre ei: „votati mai repede, de mai multe ori, ca suntem in intarziere, ne mai trebuie cinci mii de buletine”. In finalul scenetei, tinerii protestatari au simulat ca a fost stinsa lumina in sectia de votare si s-au grabit sa bage toate buletinele in urne. In acest timp, ceilalti scandau: „Vrem dreptate, vrem democratie”, „Noi nu suntem hoti”, „Hotii, hotii, hotii si mortii”.
  „Vrem sa aratam ca suntem revoltati, pe calea asta facem apel la toti tinerii din Romania sa se alature noua daca s-au simtit furati, daca s-au simtit nedreptatiti”, spunea in fata unei camere de luat vederi George Paduraru, unul dintre protestatari.
  Pe tot timpul actiunii tinerii s-au miscat aproape in permanenta, cu exceptia scenetei sectiei de votare, flancati de jandarmi. Spre final, protestatarii au vrut sa traverseze bulevardul Geniului si sa ajunga pe trotuarul Palatului Cotroceni, moment in care jandarmii le-au solicitat sa se disperseze. „Actiunea este ilegala, nu a fost autorizata, va rugam sa va dispersati”, a repetat un jandarm de la portavocea montata pe o dubita albastra. Ulterior, aceeasi persoana a spus ca in cazul in care protestatarii nu asculta se va recurge la forta. „Nu suntem violenti, noi suntem studenti”, a fost replica scandata a tinerilor.
  In momentul in care cinci tineri au incercat sa traverseze bulevardul spre Palatul Cotroceni mai multi jandarmi s-au impotrivit acestora, impingandu-i. Tinerii au ripostat si in cele din urma s-a ajuns la violente. Doi dintre protestatari au fost bagati in duba Jandarmeriei, ulterior si un al treilea. Dupa aceasta scena tinerii s-au retras spre intrarea in campusul Politehnicii, iar dupa ce s-au mai calmat spiritele s-au dispersat. Unii protestatari proveneau din randul Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR), cea care a organizat manifestatia, noteaza NewsIn, care mentioneaza, separat, ca evenimentul a fost organizat si de PSD Bucuresti.
  .

  * Conform unui comunicat al companiei, în acest moment peste 90 la sută dintre consumatorii din municipiul Sibiu beneficiază de gaze naturale la parametri normali

  E.ON Gaz Distribuţie va finaliza în cursul zilei de astăzi realimentarea cu gaze naturale a tuturor consumatorilor din municipiul Sibiu, conform unui comunicat al companiei remis presei astăzi. Ieri seară, după orele 19.30, compania E.ON Gaz Distribuţie a început să reia treptat alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor din municipiul din Sibiu. Conform documentului citat, „E.ON Gaz Distribuţie doreşte să sublinieze faptul că gestionarea şi controlul situaţiei complexe generate de incidentul de ieri, precum şi realimentarea cu gaze naturale a municipiului Sibiu a fost rezultatul bunei colaborării dintre compania noastră şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, autorităţile locale şi compania Transgaz S.A.
  Echipele noastre au lucrat pe tot parcursul nopţii trecute, astfel încât la acest moment peste 90% dintre consumatorii din municipiul Sibiu beneficiază de gaze naturale la parametri normali. Pentru ca reluarea alimentării cu gaze naturale să se facă în condiţii de siguranţă, rugăm consumatorii să respecte următoarele reguli: Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”.

  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

  0265.200.928
  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)

  sau
  0800.800.928
  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

  Reamintim că furnizarea gazului a fost întreruptă ieri în tot municipiul Sibiu, în urma unei explozii urmate de incendiu la staţia de reglare-măsurare a gazelor din Valea Aurie. În urma incidentului, 7 persoane au ajuns la spital.
  Cum s-au fraudat alegerile? O înregistrare-documentMembri din comisiile de votare verifica pe la ora 20 pe listele electorale CNP-ul persoanelor care inca nu au votat. Dupa codul CNP isi dau seama ce persoane au intre 70-80 sau peste 80 ani. Apoi este simplu semneaza in fals cum ca aceste persoane au fost prezente la vot, iar ulterior vor introduce in urna sau in gramada de voturi, voturile gata pregatite din timp si ascunse la indemana.
  “Daca batranii aceia de 70-80-90 de ani nu au votat pana la ora 20 nici nu vor mai veni sa voteze” deci “noi putem sa votam in locul lor”.Se estimeaza in inregistrare ca asa se vor obtine macar 10 voturi per sectie, multiplicat cu miile de sectii, calculati si Dvs. cat a primit in plus.
  DE CE AUTORITATILE ROMANE AU FAVORIZA FUNCTIONAREA UNOR CENTRE CARE NU AU AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE ,MULT TIMP?NUMAI DAC AR AVEA UN INTERES ILEGAL!!!!!Si eu am primit telefon in ziua alegerilor prezidentaile si am fost intrbat de catre o PDL-ista daca am fost sail votez pe TRAIANM basescu?.ACUMIMI REAMINTESC CA SI LA REFERENDUMUL PENTRU SUSPENDARE S-A INTAMPLAT ACELASI LUCRU,ESTE CERT CA SI ATUNCI(IN 2007) S-AU FRAUDAT VOTURILE ROMANILOR!!!
  Autoritatile de la Seul au anuntat, vineri, ca planuiesc sa trimita din nou trupe in Afganistan, pentru a-si proteja personalul civil angajat in actiuni umanitare.
  Guvernul sud-coreean intentioneaza sa suplimenteze numarul muncitorilor civili angajati in proiecte ce vizeaza reconstructia tarii devastate de razboi si operatiuni umanitare, precizand ca acestia vor beneficia de protectia unei forte de politie si a armatei, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe, Moon Tae-young, citat de AP.
  Decizia Coreii de Sud vine la doi ani dupa retragerea celor 200 de medici si ingineri militari trimisi in Afganistan, in schimbul eliberarii unui grup de 23 de muncitori Sud-coreeni rapiti de talibani, dintre care doi au fost executati.
  Contestata de Opozitie si opinia publica, initiativa guvernului va trebui votata in Parlament, insa Marele Partid National aflat la putere poate obtine suficiente voturi pentru a asigura aprobarea planului.
  Autoritatile de la Seul au dat asigurari ca fortele desfasurate in Afganistan vor avea exclusiv rolul de a proteja personalul civil si nu vor lua parte la luptele duse de trupele americane si internationale.

  MAE incearca sa stearga urmele fraudei electorale din Diaspora 09 December, 2009

  Printr-un document intern din data de 8 decembrie 2009, nr F5293, Ministerul Afacerilor Externe a incercat sa stearga urmele fraudei pe care oamenii PDL din MAE au efectat-o la misiunile diplomatice romanesti din afara tarii. Actul, semnat de secretarul de stat Eugen Tomac si secretarul general Robert Cazanciuc solicita imperativ ambasadelor si consulatelor noastre din strainate sa nu transmita, la centru, datele privitoare la votul de la prezidentialele din 6 decembrie a.c., cu toate ca legea electorala nu face exceptie la circumscriptia 43 (Diaspora), termenul fiind de 24 de ore de la incheierea procesului verbal. Decizia a fost luata pentru a nu se putea confrunta originalele cu cele contestate de PSD, pana vineri, atunci cand se asteapta decizia Curtii Constitutionale, referitor la fraudarea alegerilor, adica la contestatia social-democratilor.

  Pe langa ilegalitatile savarsite prin inlocuirea buletinelor de vot, locatiile alese de MAE au fost suspecte. Sali de cinematograf, receptii de hoteluri sau sali de sport, acolo unde nu se poate supraveghea nimic. Mai ales ca urnele nu erau pazite de politie sau de alte organe ale statului. Astfel, ilegalitatile savarsite in acele locatii nu sunt in jurisdictia statului roman si nu sunt sanctionabile la Bucuresti. Mai mult, tupeul reprezentantilor externelor atinge cote maxime in cadrul unei precizari MAE, care spune ca „legea electorala nu prevede niciun fel de termen pentru trimiterea de catre sectiile de votare din strainatate a acestor documente la Bucuresti, spre deosebire de termenul de 24 de ore prevazut exclusiv pentru sectiile de votare din tara. Practica de la alegerile anterioare a fost ca aceste materiale sa fie transmise in decurs de 2-3 luni, prin curier diplomatic. Responsabilii MAE au avut o consultare cu reprezentanţii Biroului Electoral pentru Sectiile de Votare din Strainatate, care au recomandat aceasta instructiune. Responsabilii MAE au aflat ca la Biroul Electoral pentru Sectiile de Votare din Strainatate a fost depusa o contestatie de catre reprezentantul PSD prin care solicita renumararea voturilor la sectiile de votare”.
  Minciuna este evidenta. In cadrul Legii electorale privind alegerea presedintelui Romaniei (cu completarile si modificarile ulterioare) nu se prevede nicaieri ca MAE se supune vreunei alte reguli. In Romania exista 42 de circumscriptii electorale plus a 43-a pentru diaspora. „Toate circumscriptiile electorale sunt obligate sa depuna materialele votarii in termen de 24 de ore de la incheierea procesului verbal”, prevede legea. Adica termenul de trimitere a documentelor este acelasi, fara exceptie pentru toate cele 43 de circumscriptii. Pentru cea din diaspora se poate face foarte usor, prin curier diplomatic. Mai mult, daca se cunostea, potrivit MAE ca materiale trebuiesc trimise in 2-3 luni, de ce a fost necesara trimiterea notei interne care sa accentueze ca „nu” trebuiesc trimise urmatoarele: procesele verbale cuprinzand rezultatele votarii, buletinele de vot nule, contestate, impreuna cu intampinarile, contestatiile si materialele la care acestea se refera, tabelele utilizate in cadrul sectiilor de votare din strainatate si declaratiile pe proprie raspundere. „Facem precizarea ca vom comunica ulterior momentul in care aceste materiale vor trebui trimise in tara”, se precizeaza, bizar, in nota interna semnata de secretarul de stat Eugen Tomac si de secretarul general Robert Cazanciuc. Chiar si asa, in cazul depunerii unor contestatii referitoare la fraudele electorale, actele necesare trebuiesc puse la dispozitia BEC cat si a Curtii Constitutionale spre a fi analizate.

  MAE incearca sa stearga urmele fraudei electorale din Diaspora
  09 December, 2009 20:36 PM
  Printr-un document intern din data de 8 decembrie 2009, nr F5293, Ministerul Afacerilor Externe a incercat sa stearga urmele fraudei pe care oamenii PDL din MAE au efectat-o la misiunile diplomatice romanesti din afara tarii. Actul, semnat de secretarul de stat Eugen Tomac si secretarul general Robert Cazanciuc solicita imperativ ambasadelor si consulatelor noastre din strainate sa nu transmita, la centru, datele privitoare la votul de la prezidentialele din 6 decembrie a.c., cu toate ca legea electorala nu face exceptie la circumscriptia 43 (Diaspora), termenul fiind de 24 de ore de la incheierea procesului verbal. Decizia a fost luata pentru a nu se putea confrunta originalele cu cele contestate de PSD, pana vineri, atunci cand se asteapta decizia Curtii Constitutionale, referitor la fraudarea alegerilor, adica la contestatia social-democratilor.

  Pe langa ilegalitatile savarsite prin inlocuirea buletinelor de vot, locatiile alese de MAE au fost suspecte. Sali de cinematograf, receptii de hoteluri sau sali de sport, acolo unde nu se poate supraveghea nimic. Mai ales ca urnele nu erau pazite de politie sau de alte organe ale statului. Astfel, ilegalitatile savarsite in acele locatii nu sunt in jurisdictia statului roman si nu sunt sanctionabile la Bucuresti. Mai mult, tupeul reprezentantilor externelor atinge cote maxime in cadrul unei precizari MAE, care spune ca „legea electorala nu prevede niciun fel de termen pentru trimiterea de catre sectiile de votare din strainatate a acestor documente la Bucuresti, spre deosebire de termenul de 24 de ore prevazut exclusiv pentru sectiile de votare din tara. Practica de la alegerile anterioare a fost ca aceste materiale sa fie transmise in decurs de 2-3 luni, prin curier diplomatic. Responsabilii MAE au avut o consultare cu reprezentanţii Biroului Electoral pentru Sectiile de Votare din Strainatate, care au recomandat aceasta instructiune. Responsabilii MAE au aflat ca la Biroul Electoral pentru Sectiile de Votare din Strainatate a fost depusa o contestatie de catre reprezentantul PSD prin care solicita renumararea voturilor la sectiile de votare”.
  Minciuna este evidenta. In cadrul Legii electorale privind alegerea presedintelui Romaniei (cu completarile si modificarile ulterioare) nu se prevede nicaieri ca MAE se supune vreunei alte reguli. In Romania exista 42 de circumscriptii electorale plus a 43-a pentru diaspora. „Toate circumscriptiile electorale sunt obligate sa depuna materialele votarii in termen de 24 de ore de la incheierea procesului verbal”, prevede legea. Adica termenul de trimitere a documentelor este acelasi, fara exceptie pentru toate cele 43 de circumscriptii. Pentru cea din diaspora se poate face foarte usor, prin curier diplomatic. Mai mult, daca se cunostea, potrivit MAE ca materiale trebuiesc trimise in 2-3 luni, de ce a fost necesara trimiterea notei interne care sa accentueze ca „nu” trebuiesc trimise urmatoarele: procesele verbale cuprinzand rezultatele votarii, buletinele de vot nule, contestate, impreuna cu intampinarile, contestatiile si materialele la care acestea se refera, tabelele utilizate in cadrul sectiilor de votare din strainatate si declaratiile pe proprie raspundere. „Facem precizarea ca vom comunica ulterior momentul in care aceste materiale vor trebui trimise in tara”, se precizeaza, bizar, in nota interna semnata de secretarul de stat Eugen Tomac si de secretarul general Robert Cazanciuc. Chiar si asa, in cazul depunerii unor contestatii referitoare la fraudele electorale, actele necesare trebuiesc puse la dispozitia BEC cat si a Curtii Constitutionale spre a fi analizate.

  .Inselarea increderii unora sau altora ,este de aceeasi natura cu folosirea tacticilor escrocului Basescu.
  Dumneavoastra aplicati aceasi strategie cu cea a procurorilor casre mint persoanele vatamate ,ca nu pot anula ei .actul ,ci trebuie sa meraga in civil s ail anuleze!!cand voi scoate ce probe am impotriva a 5 din 9 judecatori ai CCR,atunci santajul lui Basescu asupra dvs.nu va mai fi atat de eficient,dar va veti compromite totalin raport de dovezile pe care le voi produce in fata forurilor internationale.
  Videanu către Hrebenciuc

  Multi electori au fost ameniuntati ca dac nu voteaza Basescu,nu or sa mai aoba ajutor de somaj,sau ajutor social!altii au fost amenintati de catre pdl-istii din Aadministratia Financiarea! Avand in vedere ca incheierile de sedinta contestate in zadar in instanta (ori la ECHR), reprezinta titlu executoriu in raport cu cel pen care magistratul il amendeaza in baza ABUZULUI DE DREPT .A EXCESULUI DE PUTERE,Evident ca debitor este persoana de la care se poate cere o suma de bani!(DEBITOR INTELLEGITUR IS,A QUO INVITO PECUNIA POTEST=MODESTINUS,D,50.16.108!!Obligatia stabiliat pe o CAUZA falsa,sau nelicita nun poate avea nici un efect!!! (art.966 c.civ.Din pacate, ea trebuie constatata tot judecatoreste!.Ori nu prea exista un magistrat care sa recunoasca -pe cale judecatoreasca -ABUZUL de drept al unui confrate de-al sau!! Astfel de persoane care sunt dominate nu de forta dreptului ,ci de dreptul fortei,nu au ce sa caute in magistratura ,trebuind imediat exclusi din magistratura si DEFERITI JUSTITIEI-Dar nu celei anexate nedemn politicului!
  Timpul ce se va scurge,va fi VERITABILIL JUDECATOR SUPREM,si nu un judecator ajuns prin decret presidential -Presedinte de I.C.C.J.(adica al PUTERII JUDECATORESTI) sau de instanta-care a dat ordin sa amendeze pe cel care are curajul sa spuna adevarul!!! DUPA LUNA IANUARIE 2010,SE VA DA RASPUNS PROBABIL

  Cauza de Violenta, anuleaza conventia.Pentru identitate de ratiune ,potrivit art.956c.civ.,Este violenta, totdeauna cand spre a face pe o persoana a contracta(ori a desface conventia)…i s-a insuflat temerera rationala dupa dansa ,ca .va fi expusa persoana sa.. unui rau considerabil !

  Fraus omnia corurumpit (o frauda anuleaza orice act.)buna credinta a celor ce l-a votat pe Geoana,se opune FRAUDEI organizate de PDL STS ,si de carmaciul BASESCU!!
  DACA UNN MINOR DE 10 ANI SI0-A DAT SEAMA IN ANUL 2004,CA BASESCU ESTE UN ESCROC,CUM DE AUTORITATILE STATULUI NU IAU MASURI DE PEDEPSIRE A AGRESORULU?.VOINTA ELECTORATULUI A FOST GRAV AFECTATA,DE ACEEA SE IMPUNE REPETAREA ALEGERILORE ,DAR SI MASURI ENERGICE DE PREVENIRE A FRAUDARII PENTRU DATA CAND SE VA STABILI VOTUL PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI ROAMNIEI.
  NU UITATI. BASESCU VA PIERDE IN FINAL CHIAR DACA VOI IL VETI AJUTA ACUM,FIIND CONTRNSI SA FACETI ACEST LUCRU.STIU DESPRE ASIGURARILE PE CARE LE-ATI DAT PERSOANL LUI TRAIAN BASESCU .MEMBRII MARCANTI DEJA SAU DAT DE GOL.EXISTA INREGISTRAI PE ACESTA TEMA!SUNTERTI DEJA COMPLICI IN MULKTE INFRACTIUNI PE CARE ;LE-ATI ACOPERIT .DATI-VA O SANSA DE RECUPERARE!
  VOI SCOATE DOVEZILE DUPA CE VETI RESPINGE ABIZIV CONTESTATIA PSD-ului!!!DAR NU DOR AICI,IN TARA!!!MAI AM CEL PUTIN JUMATATE DIN : “MUNITIE ,DAR ACESTRA ESTE DE ULTIMA GEBNERATIE!1!!EVERII VOR DECIDE SA NU IL MAI SUSTINA PE BASESCU!.SI ATUNCI SI VOI O SA DATI LA LOC COMANDA!!
  SOLICIT ADMITEREA PREZENTEI SI PE CALA DE CONSECINTA SOLOCIT ANULAREA REZULTATELOR ALEGERILIOR FRAUDATE,SI REPETAREA TURULUI 2 ..,

  Bucureşti,.11.XII..2009,0RA 12.00 ENE NICANOR GEORGE
  Victimă a abuzurilor neocomuniste
  personal şi prin mandatarul meu fiu
  Ene Dragoş Marian

  ……………………. ……………………..

  DOMNULUI IOAN VIDA inca -PRESEDINTE AL Curţii Constituţionale,-

  Exista o lista neagra facuta de BASESCU pe care apar unii PNL-isti ,care au coloana vertebrala.DE CE NU IL PUNEM NIU PE LISTA NEAGRA PE BASESCU ,NU INTELEG..

 27. Sunt mai multe probleme care ar trebui rezolvate pentru a avea cât mai puţine nereguli:
  1. O lege bine scrisă şi bine aplicată:
  • Cine pot fi Preşedinţi şi Locţiitori ? În orice caz NU apropiaţii primăriilor ! Propunerea şi instruirea lor să se facă de către Societatea Civilă.
  • Clarificarea modului de organizare a secţiilor speciale. Ori se renunţă la existenţa lor, ori intenţia de vot se manifestă în scris (justificare, adresă, CNP) pe durata săptămânii anterioare alegerilor.
  • Care sunt documentele cu care se votează ? Să se specifice clar şi concis: Doc1, Doc2, Doc3. În prezenta lege se spune:În Situaţia 1, AŞA1; În Situaţia 2, AŞA2; În Situaţia 3, AŞA3; etc.
  • Pedepse aspre ! Pedepse aspre ! Pedepse aspre !

  2. Un partid SERIOS nu poate fi furat dacă are reprezentanţi loiali în toate secţiile de votare (22 000 !)
  • Reprezentanţii să fie prelucraţi pentru a preântâmpina defavorizarea partidului sprijinit
  • De obicei, fiindcă nu toate partidele au acoperire naţională, prin înţelegeri de „complicitate” între reprezentanţii din Biroul Electoral Superior (de la judeţ sau sector), partidul mai bine „organizat” va avea 2 sau mai mulţi reprezentanţi în acelaşi BESV !

  3. Descentralizarea responsabilităţii de numărare a voturilor
  • Din punctul meu de vedere acest aspect este „piatra unghiulară” pentru eliminarea fraudării brutale
  • Cei care au scris legile alegerilor, au trecut prin secţiile de votare numai pentru poză, pentru a fi daţi pe sticlă ! Cei care asigură votul într-o secţie de votare trebuie să fie „proaspeţi” circa 20 – 24 ore, fără întrerupere. Preluarea rezultatelor la Biroul Electoral Superior este „organizată” parcă special ca să descurajeze pe nişte eventuali voluntari cinstiţi, care ar dori să fie „preşedinti/locţiitori” ! Se cer o mulţime de „chei”, „corelaţii”, care datorită chiar şi unui vot rătăcit determină modificarea Procesului Verbal, ceea ce uneori poate schimba câştigătorul !
  • Când sunt numărate buletinele este o presiune fantastică, care de cele mai multe ori este întreţinută de reprezentanţii unor partide. „Toată lumea se grăbeşte pentru un loc mai în faţă la predarea rezultatelor” ! Nu sunt respectate cerinţele legii. Prin urmare, la fel ca găinile care au la dispoziţie o grămadă de grăunţe, se năpustesc toţi pe grămada de buletine de vot şi fiecare îşi face pachetul său ! Chiar dacă se fac ulterior verificări, este destul loc pentru fraudă !
  • Pentru a preântâmpina cele expuse mai sus, nu este logic să nu-i mai presăm pe cei care numără voturile în secţia de votare? Nu este logic să le dăm crezare? Ei sunt cei care au la dispoziţie situaţia din teren ! De asemenea acolo sunt reprezentanţii noştri, care vor semna, iar dacă nu sunt de acord vor face contestaţii.
  • Propun ca DECIZIA RESPONSABILĂ privind rezultatul să fie luată de Biroul Electoral al Secţiei de Votare. De asemenea, BULETINELE şi PROCESELE VERBALE să fie preluate din teren cu o maşină specială. Să nu mai existe DEPLASAREA „sufocantă” a preşedinţilor la Biroul Electoral Superior. Deplasarea, dezordinea, modificările, sunt generatoare reale de suspiciuni !
  4. Publicarea pe Internet a rezultatelor de către BEC (BEJ)
  • Nu este greu, din moment ce Ministerul Ed. publică în timp rezonabil rezultatele pentru sute de mii (!) absolvenţi de Baclaureat
  • Popun publicarea următorului tabel:
  Nr. secţie Voturi valabile : A Voturi valabile : B Voturi nule Voturi pe tabel
  1 xx yy zz ww

  1073
  Buc. Sect. 6 375 403 13 12+2

  22000 aa bb cc dd

  Fraţilor, fără încredere orice construcţie este lipsită de FUNDAŢIE SOLIDĂ! Haideţi să nu construim pe nisip !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s