Problemele ieşenilor nu au nevoie de ironiile dumneavoastră ieftine!

Domnule Cârlan, am auzit că v-a dat partidul un loc de muncă la Bucureşti, ca să nu ajungă filiala PD-L de la Iaşi de râsul curcilor! Când vă trece umflatul în pene (după ce aţi tăcut mâlc, tremurându-vă scaunul sub şezut de frică că veţi fi aruncat ca o măsea stricată din conducerea PD-L Iaşi) veniţi să vă spun care sunt adevăratele probleme ale Iaşului – cele pe care nu le-aţi cunoscut niciodată. Dumneavoastră, în numele cui vorbiţi? La ultimile alegeri electoratul v-a arătat lipsa de încredere şi v-a trimis acasă!
Şi dacă vorbiţi aiurea, despre visterii goale, pentru că vă plac basmele cu căpcăuni, vă spun eu unde sunt banii pe care dumneavoastră şi guvernul dumneavoastră de incompetenţi nu-i vedeţi. Banii sunt în şcoli, în drumuri, în reţele de apă şi canalizare, în cămine culturale, în biserici. Banii sunt la Aeroportul iaşi, la Palatul Culturii, în Muzeul Unirii, în şoseaua de centură. Acolo sunt banii, domnule Cârlan!
Eu nu vă înţeleg. Aţi arătat că în viaţa profesională nu sunteţi capabil decât de faliment, în viaţa politică, la fel. Ce vreţi să mai demonstraţi acum? Lăsaţi-i să se ocupe de treburi serioase pe cei care au arătat că îşi pot asuma mari responsabilităţi. Faptul că vă apucă râsul când auziţi despre problemele ieşenilor explică şi de ce ieşenii nu au mai vrut să-i reprezentaţi.
Dacă v-am deranjat din plictiseală cu cererea mea de a vă zbate pentru proiectele Iaşului, vă rog să mă iertaţi. Am uitat că nu am cui să-i adresez astfel de pretenţii.
Sunteţi patetic, domnule Cârlan! Un Spital Regional de Urgenţe şi zecile de mii de pacienţe din întrega Moldovă, care ar putea beneficia de servicii rapide, moderne, miile de vieţi care ar putea fi salvate, speranţele unor nefericiţi, nu pot fi subiectul ironiei şi cinismul unora ca dumneavoastră.
Îl felicit pe domnul Movilă, că şi-a văzut interesul şi datoria de a-l întreba măcar pe ministrul sănătăţii despre situaţia Spitalului Regional de Urgenţe de la Iaşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s