Ignoranţa şi cacealmaua politică pun securitatea naţională în pericol

În timp ce social-democraţii se ceartă între ei asupra numirii lui Virgil Ardelean la DGIPI, PD-L şi preşedintele Băsescu nu vor să conştientizeze importanţa subiectului pentru români.
Ministerul Adminstraţiei şi Internelor se numără printre cele mai importante portofolii din orice guvern. Orice instabilitate sau incoerenţă în sistemul securităţii interne poate crea probleme majore la nivelul întregii societăţi. În momentul de faţă, MAI tinde să devină un domeniu neguvernat deoarece … continuarea aici

Reclame

2 responses to “Ignoranţa şi cacealmaua politică pun securitatea naţională în pericol

 1. Buna Dimineata Domnule Fenechiu.

  sper ca am scris corect din punct de vedere gramatical primele cuvinte….. nu din alt motiv, dar imi este teama sa nu ma catalogati ca agramata si incompetenta asa cum a-ti facut cu Domnul Oprea. Nu stiu ce va determinat la emisiunea de aseara sa va lansati in asemenea afirmatii!? A ! stiu…. ce usor este sa dai cu piciorul in omul cazut deja…. mare act de curaj!!!!
  Va sigur ca Domnul Oprea nu este nici incompetent si nici agramat.
  Chiar daca o mai fi facut vreo greseala , nu este nici primul nici ultimul si sa fim seriosi nici Dvs. nu sunteti mai breaz.
  Nu il cunosc personal si nici nu vreau sa il cunosc, insa ma uit la domniile voastre politicienii, ce repede schimbati macazul.
  Ar fi bine sa va vedeti de orasul Iasi sau bacau sau suceava sau unde sunteti Dvs si sa lasati limba romana in seama altcuiva… ca nu aveti competenti in acest domeniu sau ar fi mai corect gramatical sa spun ca poate sunteti incompetent!?

  • Stimata doamna, va multumesc pentru interesul de a-mi urmari prestatiile publice.
   In privinta simpatiilor dumneavoastra fata de domnul Oprea, nu vi le pot “dezentuziasma”, daca imi permiteti o asemenea formulare. Dar, credeti-ma, domnul Oprea nu este deloc cazut, ba chiar o duce foarte bine. Fireste, nu va pot impiedica sa-i acordati o grija sau o mila cvasigratuita.
   Cat priveste schimbarea de macaz a politicienilor, trebuie sa va marturisesc ca si pe mine ma mira: cum promit ei, in campania electorala, salarii pentru profesori, cu 50% mai mari, apoispun ca nu se mai poate; cum promit bunastare sociala si primul lucru pe care il fac este sa-i “arda” pe pensionarii, medici, actori etc.
   Sunt in total dezacord insa cu o alta abordare a dumneavoastra peste care, nu pot sa trec atat de usor. Moldova este parte a culturii romanesti! Nu ne puteti cere sa stam deoparte, sa lasam orice valoare romaneasca in seama altcuiva doar pentru ca este din Ardeal, Banat sau alta regiune. Mai mult, Moldova a dat Romaniei nume grele in toate domeniile istoriei. Manualele scolare sunt pline de astfel de exemple. Ma tem ca exagerati putin cam mult in aceasta privinta. Nu cred ca domnul Oprea merita de aceasta data un asemenea sacrificiu national. Adica, sa va enervaţi intr-atat incat sa negati contributia unei astfel de regiuni la cultura romaneasca.
   Va rog sa ma iertati daca am fost prea dur critic, insa tocmai patriotismul local ma transforma astfel. Va multumesc oricum pentru atentie si pentru vizita pe blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s