Nu vă mai bateţi capul domnule Cârlan

Domnule Dan Cârlan, se vede clar că nu aveţi de gând să munciţi în următorii partru ani, aşa că mai bine staţi acasă. Toate proiectele pe care le promiteţi ieşenilor sunt deja rezolvate. Este o păcăleală sau chiar habar nu aveţi ce se întâmplă cu Iaşul?

Teatrul Naţional, Palatul Culturii, biserica „Trei Ierarhi” şi mănăstirea Golia au primit deja finanţare integrală datorită eforturilor parlamentarilor şi miniştrilor liberali ieşeni.

În ceea ce priveşte şoseaua de centură, la fel, staţi fără grijă, guvernul Tăriceanu a prevăzut finanţarea acestui obiectiv în bugetul pe anul viitor.

Atunci când vă referiţi la soluţia privatizării SC Antibiotice SA daţi dovadă de maximă ipocrizie, la fel ca mai toţi colegii dumneavoastă din PD-L. Ar trebui să răspundă penal toţi cei care au împiedicat privatizarea societăţii întrucât la acel moment statul ar fi câştigat peste 300 de milioane de euro. Acum nu ştiu dacă cineva ar fi interesat să dea mai mult de un sfert din această sumă.

Circulă pe internet şi pe la televiziuni un clip electoral în care trageţi o mâţă foarte simpatică de coadă. Daţi de înţeles că preferaţi să faceţi asta în locul politicii. Asta este şi părerea mea după ce, timp de patru ani aţi arătat că poziţia dumneavoastră în Parlament nu i-a ajutat cu nimic pe ieşeni.

Aşadar, nu vă mai bateţi capul. Proiectele dumneavoastră nu mai sunt proiecte ci deja realizări, datorită liberalilor ieşeni. Staţi la odihnă măcar în următorii patru ani.

Reclame

One response to “Nu vă mai bateţi capul domnule Cârlan

 1. Hmmmmm, precum cainele pavlovian care in prima faza, cum vedea ciolanul, cum umplea eprubeta cu lichid, eu cum aud CARLAN cum imi tropaie piticii pe unicul neuron stingher ce-l detzin shi degetutzele o iau razna pe taste formuland intrebari ciudate:

  Intrebarea nr.1 BRE CARLANE ,
  COMERSANT SHI PRICEPUT LA TARGURI MAI ESHTI ?

  Intrebarea nr.2 BRE CARLANE PARACIOS CU TELEFONUL LA COTROCENI MAI ESHTI ?

  Intrebarea nr.3 BRE CARLANE CUM IL PACALISHI PE DOM’ PROFESOR DE NU L-AI MAI LASAT SA CANDIDEZE IN COPOU-CENTRU ?

  Intrebarea NR.4 BRE CARLANE O SA POTZI SA FII SHI TU O DATA IN VIATZA LU’ MATALI DOMN GALANTON SHI SA NU ATINGI NICI MACAR CU O FLOARE PE DOAMNA ACEEA PE CARE EU SINCER DACA ASH FI JUDECATOR ASH CONDAMNA-O SA FIE MINISTRUL IN VATZAMANTULUI PE VIATZA ?

  ….shi ash mai avea io ceva intrebari a-tzi pune dar te ard saptamana viitoare ca atunci eshti trecut in lista shi nu te ard prin vecini, te ard derecterect pe blogu’ bardidului !

  😀 (ranjesc)

  Butonista sefa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s