Copiii cu jocuri de copii, oamenii mari cu politica

Până acum este exact cum mă aşteptam. PD-L face campanie cum ştie el mai bine, adică împroşcând adversarii politici cu noroi sau utilizând vastul lor arsenal de populisme. Eu cred că cei mulţi, care de 18 ani pun votul în urnă pentru o viaţă mai bună, s-au săturat de campaniile purtate cu steagurile pline de înjurături.

Se vede clar că formaţiunile politice mature, cu istorie, cu tradiţie, cum este Partidul Naţional Liberal, ştiu ce înseamnă o luptă politică civilizată, bazată concursul de idei, de soluţii la problemele oamenilor. Mai rău este atunci când nu ai cu cine să concurezi în felul ăsta. Copiii din politică, care au sărit peste noapte, ca la şotron, de la stânga la dreapta, dar numai în pătrăţelele desenate pe asfalt nu şi în doctrină, aruncă cu cornete de hârtie, cu noroi, suflă în goarne gălăgioase…

Sper că va veni vremea când aceşti copii dezorientaţi se vor trezi şi vor desluşi care este adevăratul lor scop pe această lume, ce carieră vor trebui să urmeze din acel punct.

Cât despre noi, liberalii, vom „atăca” adversarul cu argumente vizibile şi greu de contrazis de neputinţa lui. Avem foarte multe realizări prin care oamenii ne cunosc, şi astea ne vor fi armele.

De patru ani de când sunt deputat am reuşit, alături de colegii mei, parlamentari şi miniştri ieşeni, să aducem în judeţul Iaşi peste 7000 de miliarde de lei pentru investiţii în obiective importante. Asta va fi şi campania noastră, să le spunem oamenilor aceste cifre, proiectele pe care le-am realizat şi cele pe care ni le-am asumat.

Reclame

2 responses to “Copiii cu jocuri de copii, oamenii mari cu politica

  1. Apoi drajilor cine spune ca PNL-ul n-a adus bani in IASI ori e tembel, ori e mishel precum CARLAN !

    😀 (ranjesc – al dracu domn’ CARLAN !)

    Butonista sefa.

  2. … si ati reusit sa distrugeti definitiv restul .. invatamant, sanatate, agricultura, mediu prin incompententa (nu stiu daca aveti o idee cam cat timp dupa o reforma ca la carte acele domenii isi vor reveni) … nu ma astept sa publicati mesajul meu dar macar sa-l cititi pentru ca aceasta este impresia tuturor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s