COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a materialului publicat pe site-ul www.hotnews.rom, denumit „Adomniţei şi Chiuariu merg după Fenechiu la DNA în afacerea Transformatorul”, am a vă adresa următorul mesaj, obligat fiind să acţionez pentru a-mi apăra imaginea şi demnitatea publică.

Am rugămintrea să acţionaţi onest şi cu scopul corectei informări al opiniei publice.

 

Ceea ce a prezentat DNA-ul până acum reprezintă de fapt o descriere a unei activităţi comerciale legale. Nu există nicio acuzaţie, doar vâltoare mediatică, aşa cum se doreşte în fapt. Nu există nicio intenţie în sensul justiţiei, ci doar cu scopul terfelirii imaginii unor persoane publice.

 

Sunt conştient de rolul real, util societăţii, pe care mass-media îl are, însă din ce în ce mai multe trusturi de presă devin instrumente de linşaj mediatic.

 

Nu ştiu dacă prin sau în afara voinţei, cei care administrează site-ul hotnews.ro se fac părtaşi la o tentativă de  denigrare a imaginii unor persoane publice. Le cer însă, lor şi celorlalte instituţii media din România, să fie atenţi la caracterul politic al dosarului ce mi se pregăteşte.

 

Afacerea despre care se vorbeşte s-a desfăşurat în perioada 1996 – 2000. Între timp unii dintre cei care sunt menţionaţi în dosar au devenit parlamentari şi miniştri, oameni politici care au făcut foarte mult bine pentru comunitatea pe care o reprezintă, lucru care deranjează şi afectează planul electoral al adversarilor. Acum suntem în 2008, în ajunul campaniei electorale şi se pare că a venit şi rândul lui Fenechiu să i se facă un dosar.

 

Pentru a-mi apăra demnitatea şi imaginea sunt nevoit să reiau unele precizări foarte importante: Toate afacerile SC FeneGrup SA s-au desfăşurat în condiţii de transparenţă şi cu respectarea legislaţiei în vigoare, lucrul pe care justiţia îl va demonstra. Numai să fie justiţie!

 

Mai sunt nevoit să adaug că sesizarea în acest caz a fost făcută de un cotidian din Iaşi care este acuzat la rându-i este acuzat de şantaj la adresa unor oameni politici şi de afaceri din Iaşi.

 

Îmi asum cele spuse acum şi anume că aceste dosare sunt instrumentate la comanda PD-L! Sunt singurele arme în campania electorală a unui partid fără doctrină, fără valori, fără identitate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s